Adevaratul motiv pentru care Ponta si-a mutat biroul!

Ponta este un mincinos cel putin la fel de mare ca si cel de care spune el ca a fugit si si-a mutat biroul la MAPN. Adevaratul motiv pentru care Ponta, acest tradator de neam si tara si-a mutat biroul este cu totul altul. Stiind ca se va anunta foarte curand magaria cu steagul secuiesc si-a pregatit un barlog in care sa-si puna la adapost fundul de tradator.

In aparente problema steagului nu ar fi atat de importanta daca nu ar fi folosit de extremistii si iredentistii maghiari drept simbol al contestarii autoritatii statului roman unitar, national si indivizibil.

Se doreste macinarea din aproape in aproape prin toate caile si mijloacele a temeliei statului national roman.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Adevaratul motiv pentru care Ponta si-a mutat biroul!

Caramida cu caramida, piatra cu piatra, se sapa la fundatia statului roman in speranta ca intr-un viitor apropiat acesta se va prabusi in ruinele proprii.

Motivul adevarat este ca tradatorul Ponta isi dorea un buncar unde sa se refugieze de posibila reactie a romanilor la marsavia sa si a partidului sau in cardasie cu UDMR-ul. E posibil ca la intalnirea lui Ponta cu iredentistul maghiar Soros care doreste de foarte mult timp dezmembrarea Transilvaniei de Romania si finanteaza de ceva timp “miscarile” autonomiste din Transilvania sa se fi discutat nu doar despre Rosia Montana ci si despre chestiunea steagului secuiesc.

Pana si scandalul din ultimul timp cred ca este mai mult sau mai putin “provocat” pentru a distrage atentia de la probleme mult mai grave pe care politicienii tradatori romani le fac pe la spatele nostru al tuturor. Nicicand nu a existat o densitate mai mare de politicieni romani tradatori de neam si tara ca cei care ne conduc acum.

Dupa toate nenorocirile la care ne-au supus acesti tirani, acesti tradatori odiosi, parca ne testeaza limitele rabdarii. Dar cand va veni si ziua in care romanii vor decide ca e prea mult si nu vor mai putea rabda nu va veti putea ascunde nici in buncarele MAPN-ului tradatorilor!

PS: acesta este un pamflet si trebuie privit ca atare

Sursa: Glasul-Moldovei.blogspot.com

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Concurs - castigati o zi cu Ponta in buncarul de la MAPN!

mie apr. 16 , 2014
Ce trebuie sa faceti ca sa castigati o zi in buncarul lui Ponta de la MAPN? E foarte simplu: verificati fiecare coltisor al buncarului, fiecare dulap si fiecare loc intunecat, ca nu cumva sa fie ascuns acolo Basescu sau vreun om de-al lui Opris deghizat in microfon. Cel mai important […]
Concurs - castigati o zi cu Ponta in buncarul de la MAPN!

Poate vă place și:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
libris.ro