Houston, we have a problem … with Jobbik!

Vona Gabor este dementul care a spus ca a spus ca „Ungaria trebuie să-şi asume un conflict cu România” .Dupa cum se vede in imaginile postate mai sus noi romanii am fost prea amabili si prea toleranti cu acest nebun. In colajul de imagini de mai sus se poate vedea “tratamentul” de care se bucura Vona Gabor acasa la el in Ungaria.

Dincolo de nebunia evidenta si vizibila a acestuia si a miscarii pe care o conduce exista si riscul ca anumite evenimente desfasurate pe teritoriul Romaniei la care participa aceasta grupare sa degenereze urat si sa se intample doamne fereste cine stie ce tragedii.

Houston, we have a problem … with Jobbik!

Acesta grupare se manifesta destul de urat , mai ales in Ungaria , acolo unde in anumite orase beneficiaza oarecum si de acordul tacit al autoritatilor. Manifestarile lor au un caracter xenofob , extremist , fascist si pe alocuri chiar cu tenta rasista.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

In timpul manifestarilor atat cei de la Jobbik cat si cei din Garda maghiara afiseaza simboluri , imagini sau chiar unele personaje condamnate de istorie cum ar fi Hitler sau Horty. De remarcat ar fi faptul ca la aceste manifestari participa persoane de toate varstele si din toate categoriile sociale.

Un alt aspect important este acela ca Jobbik are legaturi si cu grupari care se ocupa de ocultism ritualic sau cu grupuri extremiste si fundamentaliste din Turcia si din alte tari musulmane.Liderul gruparii Jobbik face chiar vizite regulate in Turcia sau in alte tari pentru a tine legatura cu grupari fundamentaliste suspectate de implicari in tot soiul de afaceri necurate sau de miscari arnarhiste.

Momentul ales pentru aducerea UDMR la guvernare si indeplinirea unor cerinte cum ar fi legalizarea unor simboluri sau insemne care sa conteste simbolic autoritatea statului unitar si national roman a fost cat se poate de nepotrivit.

Pentru prim sinistrul Tonta si pentru ceilalti guvernanti si parlamentari romani propun sa se ridice un monument al prostiei si al ignorantei.Cu cat se bagatelizeaza problema miscarilor anarhiste si contestarea autoritatii statului roman si a Constitutiei Romaniei cu atat se incurajeaza fel de fel de indivizi si de grupari extremiste si iredentiste .Cu fiecare astfel de miscare se macina si se distruge cate o caramida din temelia statului unitar  , national si indivizibil.

Inca un monument al prostiei trebuie ridicat si pentru cei  care au votat si au fost de acord cu legea indreptata impotriva nationalismului romanesc ! Densitate mai mare de politicieni romani tradatori ca in zilele acestea n-au existat de cand s-a intemeiat statul roman.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Adevaratul motiv pentru care Ponta si-a mutat biroul!

mie apr. 16 , 2014
Ponta este un mincinos cel putin la fel de mare ca si cel de care spune el ca a fugit si si-a mutat biroul la MAPN. Adevaratul motiv pentru care Ponta, acest tradator de neam si tara si-a mutat biroul este cu totul altul. Stiind ca se va anunta foarte […]
Adevaratul motiv pentru care Ponta si-a mutat biroul!

Poate vă place și:

libris.ro