RSS

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Houston, we have a problem … with Jobbik!

Print Friendly, PDF & Email

Vona Gabor este dementul care a spus ca a spus ca „Ungaria trebuie să-şi asume un conflict cu România” .Dupa cum se vede in imaginile postate mai sus noi romanii am fost prea amabili si prea toleranti cu acest nebun. In colajul de imagini de mai sus se poate vedea “tratamentul” de care se bucura Vona Gabor acasa la el in Ungaria.

Dincolo de nebunia evidenta si vizibila a acestuia si a miscarii pe care o conduce exista si riscul ca anumite evenimente desfasurate pe teritoriul Romaniei la care participa aceasta grupare sa degenereze urat si sa se intample doamne fereste cine stie ce tragedii.

Houston, we have a problem … with Jobbik!

Acesta grupare se manifesta destul de urat , mai ales in Ungaria , acolo unde in anumite orase beneficiaza oarecum si de acordul tacit al autoritatilor. Manifestarile lor au un caracter xenofob , extremist , fascist si pe alocuri chiar cu tenta rasista.

In timpul manifestarilor atat cei de la Jobbik cat si cei din Garda maghiara afiseaza simboluri , imagini sau chiar unele personaje condamnate de istorie cum ar fi Hitler sau Horty. De remarcat ar fi faptul ca la aceste manifestari participa persoane de toate varstele si din toate categoriile sociale.

Un alt aspect important este acela ca Jobbik are legaturi si cu grupari care se ocupa de ocultism ritualic sau cu grupuri extremiste si fundamentaliste din Turcia si din alte tari musulmane.Liderul gruparii Jobbik face chiar vizite regulate in Turcia sau in alte tari pentru a tine legatura cu grupari fundamentaliste suspectate de implicari in tot soiul de afaceri necurate sau de miscari arnarhiste.

Momentul ales pentru aducerea UDMR la guvernare si indeplinirea unor cerinte cum ar fi legalizarea unor simboluri sau insemne care sa conteste simbolic autoritatea statului unitar si national roman a fost cat se poate de nepotrivit.

Pentru prim sinistrul Tonta si pentru ceilalti guvernanti si parlamentari romani propun sa se ridice un monument al prostiei si al ignorantei.Cu cat se bagatelizeaza problema miscarilor anarhiste si contestarea autoritatii statului roman si a Constitutiei Romaniei cu atat se incurajeaza fel de fel de indivizi si de grupari extremiste si iredentiste .Cu fiecare astfel de miscare se macina si se distruge cate o caramida din temelia statului unitar  , national si indivizibil.

Inca un monument al prostiei trebuie ridicat si pentru cei  care au votat si au fost de acord cu legea indreptata impotriva nationalismului romanesc ! Densitate mai mare de politicieni romani tradatori ca in zilele acestea n-au existat de cand s-a intemeiat statul roman.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline