Concurs – castigati o zi cu Ponta in buncarul de la MAPN!

Ce trebuie sa faceti ca sa castigati o zi in buncarul lui Ponta de la MAPN? E foarte simplu: verificati fiecare coltisor al buncarului, fiecare dulap si fiecare loc intunecat, ca nu cumva sa fie ascuns acolo Basescu sau vreun om de-al lui Opris deghizat in microfon.

Cel mai important este sa siti sa folositi un alcoolmetru.Daca simte miros de tarie Ponta initiaza rapid protocolul de securitate de grad ridicat si trebuie sa depistati imediat sursa.

Daca ii indepliniti cu succes aceste cerinte va puteti bucura de o zi intreaga in compania lui Ponta in buncarul sau.Din pacate serviciile si utilitatile sunt spartane, televizoarele prind numai doua posturi TV : Antena 3 si Romania TV. Singurul abonament la ziare este cel la Jurnalul National.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Concurs – castigati o zi cu Ponta in buncarul de la MAPN!

Inca unul din pasii importanti pe care trebuie sa-i indepliniti pentru a castiga acest concurs este sa va dezbracati in baie cu scopul de a fi verificati sa nu aveti asupra dumneavoastra microfoane. Asta nu este o cerinta a lui Ponta dar cica l-a invatat unul dintre amicii din partidul sau, parlamentar si el.

Unul dintre castigatorii a cerut voie sa faca o poza ca suvenir cu Ponta in buncarul sau. De fapt este chiar poza cu care am ilustrat acest articol. Primul sinistru al Romaniei poarta o casca de protectie ecologica ce il protejeaza de atacul psihotronic si de flacara violet.

Prim sinistrul Tonta chiar a marturist ca aceasta flacara violet are asupra sa un efect devastator: ii mareste libidoul atat de mult incat este dispus sa se compromita in relatii extraconjugale cu minore pentru cate 100 de Euro.

Astea fiind spuse incercati-va norocul! Nu se stie niciodata de unde sare iepurele de la Palatul Victoria si ajunge in buncarul MAPN-ului.

PS: Acesta este un pamflet si trebuie privit ca atare

Sursa: Glasul-Moldovei.blogspot.md

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Urzeala steagurilor - proiect de lege care urmareste interzicearea steagurilor cu caracter etnic

joi apr. 17 , 2014
Conceput in graba ca un simbol al contestarii autoritatii statului roman national, unitar si indivizibil acest steag secuiesc pare sa fie de fapt la origini o conceptie romaneasca. Uitati-va pe harta de mai sus ce steag este reprezentat grafic in dreptul Valahiei. Steagul secuiesc este steagul folosit pentru prima data […]
Așa zisul steag secuiesc este un fals. A fost inventat în 2004, nu are nicio tradiție „istorică” la bază

Poate vă place și:

libris.ro