libris.ro

Cand nedreptatea naste tragedii

Cand nedreptatea naste tragedii

Atunci cand nedreptatea este catalogata de autoritati drept „justitie independenta”  si absoluta , drept consecinta se nasc tragedii de proportii. Un astfel de caz s-a intamplat recent intr-o provincie din China.

Mai multi politisti chinezi , din datele initiale cel putin patru dintre ei , si-au pierdut viata fiind omorati in bataie de multimea furioasa in mijlocul strazii.Totul a pornit de la faptul ca politistii au omorat in bataie un barbat care ii filma in timp ce ei agresau o femeie, o vanzatoare stradala.

Furiosi ca acel trecator ii filma in timp ce ei o agresau pe femeie, politistii l-au batut pe barbat cu un ciocan pana ce acesta a inceput sa vomite sange. Cu toate ca a fost chemata o ambulanta la fata locului in scurt timp s-a constatat decesul barbatului ce fusese batut cu ciocanul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Ca urmare miile de chinezi care s-au strans in jur si au observat acest incident i-au atacat pe politisti cu pietre , bate si alte obiecte, batandu-i pe unii dintre ei pana la moarte. Unii dintre politistii ucisi erau cunoscuti de catre localnici cu alte omoruri similare la activ.

Este exemplul clar care dovedeste ca atunci cand oamenii sunt solidari trec peste vointa fortelor oculte , a coruptiei si a dictaturii de orice fel. Pe retelele de socializare sunt comentarii care descriu acei poltisti nu tocmai intr-o lumina prea placuta si te face sa te intrebi cata nedreptate mai poate indura umanitatea din partea unor grupuri mici de interese dar care se afla in spatele multora dintre nenorocirile abatute asupra noastra a tuturor.

Ma intreb oare chiar trebuie sa fim „chinezi” ca sa ne putem rezolva problemele din ce in ce mai multe cu care ne confruntam in ultimul timp ?

Sursa : http://revolution-news.com/china-violent-government-thugs-beaten-death-angry-crowds-killed-man-documenting-brutality/#prettyPhoto

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info