Remus Borza: "Mă contrariază bug…

"C’est fini la comed…

Propaganda secesionistă, tot mai…

Continuă promovarea …

Mihai Tîrnoveanu: Românii din Ha…

"Brețcu, 9 martie 20…

Cătălin Ivan: "PE nu a reușit să…

Propagandă găunoasă …

PLUS va lupta cu flatulațiile pr…

"Bolșevicăraia" USR-…

Angel Popescu: "Ungurii au încep…

Domnul Angel Popescu…

Nădășenii solicită sprijinul tut…

Cazul Nadăș e depart…

Colonelul (r) Ion Petrescu, anal…

Editorialist și anal…

Invitație la lectură: "Victims o…

Întrebare: Care este…

"#Șîeu" m-am fraierit! De-acum f…

Se dovedește într-ad…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Harta accidentelor provocate de fracturare in SUA, scenariu apocaliptic pentru Romania

Print Friendly, PDF & Email

Priviti cu atentie harta de mai sus ! Este harta accidentelor provocate in urma folosirii fracturarii in Statele Unite ale Americii. Accidentele consta in scurgeri accidentale de lichid folosit la fracturare, contaminarea apei si a solului, explozii, incendii, poluarea aerului, animale moarte ,etc

Daca SUA isi permit sa foloseasca aceasta tehnologie in zonele slab populate, cu toate ca uneori au fost afectate si unele zone mai intens populate, in Romania aceasta tehnlogie a fracturarii hidraulice reprezinta o adevarata bomba ecologica.

Daca noi romanii nu ne vom mobiliza impotriva acestui holocaust provocat de om in lacomia sa dupa profit cu orice consecinte vom deveni dintr-o tara care se mandrea cu solurile sale nepoluate si perfecte pentru agricultura intr-o tara cu peisaje apocaliptice.

Harta accidentelor provocate de fracturare in SUA, scenariu apocaliptic pentru Romania


Romania nu-si permite sa-si strice pamanturile, sa-si strice apa si solul ar fi cea mai grava greseala a Romaniei. Trebuie urgent obtinuta interzicerea exploatarii gazeleor  de sist in Romania asa cum au inteles si facut deja si vecinii nostri bulgari.

Impactul acestei tehnologii a fracturarii este atat de mare si de nociv asupra mediului incat poate fi considerat un adevarat genocid. Politicienii romani care ne conduc nu ne mai reprezinta interesele, ne-au tradat pentru a-si atinge scopurile lor meschine, sunt niste oameni mici atinsi de rautate si prostie.


Note/Referinte: 

http://earthjustice.org/features/campaigns/fracking-across-the-united-states

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Transport GRATUIT la peste 50 lei! -50% la 2.000 de titluri