«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Marmota Dodon iar a scăpat slobodă din vizuină și spune lucruri trăsnite!

Print Friendly, PDF & Email

Igor Dodon a învățat istorie într-o vizuină de marmote. Altfel nu pot înțelege cum poate să afirme că “… Moldova are o istorie mult mai bogată decât istoria românilor, o istorie care incepe mult mai tarziu, cu câteva veacuri “.

Polticienii întotdeauna au mințit ca să-și atingă scopurile, ca să câstige capital electoral dar ce spune pseudo-istoricul Dodon întrece orice limită imaginabilă a penibilului.

Numai dacă a locuit și învățat istorie intr-o vizuină de marmote putea debita așa ceva. Dodon ăsta are măcar vreo idee că Moldova este și dincolo de Prut? Tot Moldova este și la Iași, Vaslui, Suceava etc Atunci inseamnă că moldovenii din aceste orașe enumerate mai sus învață istoria altui popor!

Marmota Dodon iar a scăpat slobodă din vizuină și spune lucruri trăsnite!

Teoria asta a moldovenismului e la fel de imbecilă ca și Dodon insuși. El crede că dacă iși repetă intr-una ca un papagal matrafoxat Moldova, moldoveni, moldovenesc va ajunge măcar el să creadă această inepție dacă pe altii mai slab de inger nu-i poate convinge.

Dacă repeți de prea multe ori aceeași minciună sau aceeași prostie poate vei ajunge să o și crezi. Fix pe asta mizează si acest Dodon, să fie cât mai mulți naivi care să-i creadă balivernele sale.

Dodon ia încearcă si următoarele noțiuni: Mancurția, mancurți, “mancurtesc”! Parcă sunt mai aproape de ce vrei tu să articulezi!

Sursa: Vasile Morari / Glasul-Moldovei.blogspot.md

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Campanie Crazy Days

Inline
Inline