Marmota Dodon iar a scăpat slobodă din vizuină și spune lucruri trăsnite!

Igor Dodon a învățat istorie într-o vizuină de marmote. Altfel nu pot înțelege cum poate să afirme că “… Moldova are o istorie mult mai bogată decât istoria românilor, o istorie care incepe mult mai tarziu, cu câteva veacuri “.

Polticienii întotdeauna au mințit ca să-și atingă scopurile, ca să câstige capital electoral dar ce spune pseudo-istoricul Dodon întrece orice limită imaginabilă a penibilului.

Numai dacă a locuit și învățat istorie intr-o vizuină de marmote putea debita așa ceva. Dodon ăsta are măcar vreo idee că Moldova este și dincolo de Prut? Tot Moldova este și la Iași, Vaslui, Suceava etc Atunci inseamnă că moldovenii din aceste orașe enumerate mai sus învață istoria altui popor!

Marmota Dodon iar a scăpat slobodă din vizuină și spune lucruri trăsnite!

Teoria asta a moldovenismului e la fel de imbecilă ca și Dodon insuși. El crede că dacă iși repetă intr-una ca un papagal matrafoxat Moldova, moldoveni, moldovenesc va ajunge măcar el să creadă această inepție dacă pe altii mai slab de inger nu-i poate convinge.

Dacă repeți de prea multe ori aceeași minciună sau aceeași prostie poate vei ajunge să o și crezi. Fix pe asta mizează si acest Dodon, să fie cât mai mulți naivi care să-i creadă balivernele sale.

Dodon ia încearcă si următoarele noțiuni: Mancurția, mancurți, “mancurtesc”! Parcă sunt mai aproape de ce vrei tu să articulezi!

Sursa: Vasile Morari / Glasul-Moldovei.blogspot.md

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Inroleaza-te in oastea lui Stefan cel Mare!

vin mai 16 , 2014
Pe  31 mai – 1 iunie ai parte de primul Festival Medieval din Moldova ! Din Republica Moldova ! Centrul cultural Vatra lanseaza mai multe proiecte prin care doreste sa promoveze imaginea Republicii Moldova la nivel european prin intermediul valorilor artistice si culturale. Ce ni s-a parut noua intereseant este proiectul […]
Inroleaza-te in oastea lui Stefan cel Mare!

Poate vă place și:

libris.ro