Dodon premiază „eroii” sovietici, iar Iohannis supușii austro-ungari ce au luptat împotriva României până în noiembrie 1918?

Atât România cât și Republica Moldova s-au procopsit cu doi antiromâni pe post de președinți de țară.

Dacă la fiecare 9 mai (n.r. este vorba de 9 mai 1945, Ziua Victoriei pentru sovietici) Igor Dodon zbârnâie de zor în Republica Moldova pentru a decora tot felul de „eroi” sovietofili, la noi în România, președintele Klaus Iohannis are preocupări prezidențiale asemănătoare, și DA, tot antiromânești, din păcate.

„Tupeu și mistificare: Iohannis a decorat FDGR-ul pe care l-a condus când s-a declarat succesor al naziștilor, sașii și șvabii pentru Marea Unire, deși ei luptaseră ca supuși austro-ungari împotriva României până în noiembrie 1918”, scrie justitiarul.ro

Dacă sovieticii și cei care au deportat și ucis o mare parte a populației Basarabiei sunt sărbătoriți de Dodon în Republica Moldova de 9 mai, de Ziua Victoriei, de ce nu ar fi sărbătoriți și cei care au luptat „împotriva României până în noiembrie 1918”?

Până la urmă care-i problema? Că tot am văzut de curând pe burtiera unui canal de televiziune un titlu cretin de genul „peste un milion și jumătate de români au itrat în țara noastră”!? Păi DA! Că și-au luat țara înapoi, e țara lui Iohannis! A lui Iohannis și a „românilor lui”. Restul? Dumnezeu cu mila! O să urmărim și noi parade precum cea de 9 mai din Republica Moldova, de Ziua Victoriei!?


Galerie foto:
[envira-gallery id=”108249″]
Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns