A cui dracu e justitia? A hotilor si a banditilor?

A cui dracu e justitia? A hotilor si a banditilor?

A cui dracu e justitia? A hotilor si a banditilor?

Indiferent de culoarea politica a porcilor si magarilor care se infrupta in Romania din banul public se pare nimeni nu trebuie sa plateasca pentru coruptie, pentru furt si pentru tradare.

De o vreme incoace asistam la o mascarada penibila prin faptul ca magari prinsi cu ocaua mica sunt adusi in fata legii dar colegii lor de breasla refuza sa le ridice imunitatea. Palatul Parlamentului din Romania nu mai este acum decat un imens staul, un imens cotet plin de necuvantatoare abjecte si mizerabile.

Care justitie? Care stat de drept? Care bicicleta? Cine sa ne faca legi si dreptate? Niste animale nesimtite care dorm pe banul public in fotoliile parlamentului sau in ministerele guvernului si nu concep sa fie gazduiti decat cu cea mai mare cheltuiala posibila pe spinarea bietului contribuabil si asa apasata de la o zi la alta de in ce in ce mai multe biruri, taxe si impozite?

A cui dracu e justitia? A hotilor si a banditilor?

Oare pentru porcii astia din Parlament si din guvern nu va veni niciodata Ignatul sau Craciunul? Vor grohai pe vecie improscandu-ne zilnic cu laturi si cu vorbe mincinoase pe la televiziunile lor de propaganda?


Politica din intreaga Romanie pute rau a scarnavie! A nespalati si a analfabeti pusi pe capatuiala si pe jaful la nivel national a acestei tari. Cum sa functioneze o tara cand fel si fel de mafioti si de borfasi nu raspund in fata legii? Adica puiul capitalist nu trebuie sa raspunda in fata legii, el si toate celelalte animale politice care au fost prinse cu ocaua mica?


In mintea noastra oricum zacea banuiala ca toti politicienii fac doar un circ mediatic si pe la dosuri fac afaceri sau chiar sunt parteneri dar acum parca ati dat-o prea pe fata. Nici lui Chitoiu, nici lui Cosma nu i-ati ridicat imunitatea iar acum nici puiului capitalist!


Oare nu s-ar merita o dizolvare a Parlamentului? Pe cine dracu’ mai reprezentati voi acolo daca nu reprezentati interesele electoratului?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Sursa: Glasul-Moldovei.blogspot.com

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info