A cui dracu e justitia? A hotilor si a banditilor?

A cui dracu e justitia? A hotilor si a banditilor?

Indiferent de culoarea politica a porcilor si magarilor care se infrupta in Romania din banul public se pare nimeni nu trebuie sa plateasca pentru coruptie, pentru furt si pentru tradare.

De o vreme incoace asistam la o mascarada penibila prin faptul ca magari prinsi cu ocaua mica sunt adusi in fata legii dar colegii lor de breasla refuza sa le ridice imunitatea. Palatul Parlamentului din Romania nu mai este acum decat un imens staul, un imens cotet plin de necuvantatoare abjecte si mizerabile.

Care justitie? Care stat de drept? Care bicicleta? Cine sa ne faca legi si dreptate? Niste animale nesimtite care dorm pe banul public in fotoliile parlamentului sau in ministerele guvernului si nu concep sa fie gazduiti decat cu cea mai mare cheltuiala posibila pe spinarea bietului contribuabil si asa apasata de la o zi la alta de in ce in ce mai multe biruri, taxe si impozite?

A cui dracu e justitia? A hotilor si a banditilor?

Oare pentru porcii astia din Parlament si din guvern nu va veni niciodata Ignatul sau Craciunul? Vor grohai pe vecie improscandu-ne zilnic cu laturi si cu vorbe mincinoase pe la televiziunile lor de propaganda?


Politica din intreaga Romanie pute rau a scarnavie! A nespalati si a analfabeti pusi pe capatuiala si pe jaful la nivel national a acestei tari. Cum sa functioneze o tara cand fel si fel de mafioti si de borfasi nu raspund in fata legii? Adica puiul capitalist nu trebuie sa raspunda in fata legii, el si toate celelalte animale politice care au fost prinse cu ocaua mica?


In mintea noastra oricum zacea banuiala ca toti politicienii fac doar un circ mediatic si pe la dosuri fac afaceri sau chiar sunt parteneri dar acum parca ati dat-o prea pe fata. Nici lui Chitoiu, nici lui Cosma nu i-ati ridicat imunitatea iar acum nici puiului capitalist!


Oare nu s-ar merita o dizolvare a Parlamentului? Pe cine dracu’ mai reprezentati voi acolo daca nu reprezentati interesele electoratului?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Sursa: Glasul-Moldovei.blogspot.com

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Manastirea Dragomirna, un proiect romanesc de restaurare premiat de UE

mar mai 27 , 2014
Manastirea Dragomirna,proiect romanesc de restaurare premiat de UE Proiectul romanesc de restaurare a frescelor din secolul al XVII-lea din Biserica Dragomirna, din judetul Suceava, a primit unnul dintre cele sase Mari Premii pentru conservarea patrimoniului cultural acordat de catre UE si de miscarea Europa Nostra. De asemenea proiectul romanesc a […]
Manastirea Dragomirna, un proiect romanesc de restaurare premiat de UE, Foto: Cezar Suceveanu / wikipedia.org

Poate vă place și:

libris.ro