Curatam Romania de jigodii si apoi mergem la razboi

Contextul geopolitic din zona Marii Negre face ca multi dintre romani sa se gandeasca la un eventual razboi care sa ajunga prea aproape de granitele noastre. In acelasi timp totusi ii revolta gandul sa se inroleze si sa plece la razboi pentru actuala clasa politica compromisa din Romania.

Sunt multi cei care mai degraba ar lua arma in mana si cauta prima data sa curete Romania de jigodii. Ce sunt alea jigodii? Daca vom consulta dex-ul vom vedea ca acolo jigodie inseamna „boală infecțioasă, de natură virotică, a câinilor tineri, care se manifestă prin tulburări generale, atrofia mușchilor etc. (și se termină cu moartea animalului) „.

Exact ca si aceasta boala „caineasca” care se termina cu moartea animalului asa detine si Romania o serie de oameni care o duc la acelasi rezultat , niste oameni care sunt adevarata boala a Romaniei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Curatam Romania de jigodii si apoi mergem la razboi

Anume acei oameni sunt jigodiile care trebuie indepartate iar Romania trebuie igienizata prin indepartarea jigodiilor. Multi se intreaba, si pe buna dreptate, cum pot sa plece impacati la razboi cand exista un alt razboi in tara? Si razboiul din tara se duce mai mult cu actiuni subversive, unde armele nu mai sunt gloante, obuze sau rachete ci propaganda in mass-media, latraturi demagogice si manipulare ascunsa in tot felul de alte actiuni simulate in asa fel incat sa para „democratice”.

Ca Romania sa poata iesi din aceasta criza nu atat economica cat politica si morala , o criza spirituala cand jigodiile au ajuns sa fie modele, sa fie ridicate pe piedestaluri, ii trebuie mai multi romani si mai putine jigodii. Deci daca va trebui sa fie razboi mai intai curatam Romania de jigodii si apoi mergem la razboi.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Nu mai falsificati istoria! Adevarul iese la suprafata mai devreme sau mai tarziu

joi mai 29 , 2014
Istoria trebuie sa fie cunoscuta exact asa cum a fost cu adevarat, cu bune si cu rele, pentru a putea invata atat din lucrurile bune dar mai ales pentru a nu le repeta pe cele rele. Insa cum puteti califica voi imaginile de mai sus? Dintr-o poza care nu contine […]
Nu mai falsificati istoria! Adevarul iese la suprafata mai devreme sau mai tarziu

Poate vă place și:

libris.ro