Ministrul de externe rus va efectua o vizita in Republica Moldova

Intr-o declaratie acordata celor de la Europa Libera de catre ministrul de externe al Republicii Moldova, Natalia Gherman, a dezvaluit ca la inceputul acestei luni ministrul de externe rus Serghei Lavrov impreuna cu adjunctul sau Grigori Karasin vor face o vizita in Moldova pentru a discuta problema Transnistriei.

Potrivit Nataliei Gherman, s-a ajuns la un acord în timpul unei convorbiri telefonice cu domnul Lavrov. “Am decis că domnul Karasin va ajunge în țară săptămâna viitoare (9 iunie), și vom face o evaluare completă a relației noastre.

Ca urmare, la Chișinău veni colegul meu, domnul Lavrov. Data exactă nu a fost încă stabilita,” – a declarat doamna Gherman. 

Ministrul de externe rus va efectua o vizita in Republica Moldova


In timpul discutiei telefonice dintre cele doua parti s-a stabilit ca se vor semna mai multe acorduri bilaterale care au fost elaborate de către experți din cele două țări.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

[quote style=”1″]”De asemenea, vom continua discuțiile privind probleme economice, comerciale și reglementarea transnistreană”[/quote] , a mai declarat Natalia Gherman.

Surse/Referinte: news.mail.ru/inworld/moldova/ Apud Glasul-Moldovei.blogspot.md

Sunt atat de multe tergiversari in ceea ce priveste asa zisele negocieri 5+2 legate de lamurirea situatiei din Transnistria, incat din punct de vedere geopolitic, aceste vizite “diplomatice” ale rusilor nu sunt de fapt decat excursii de agrement in noile “locuri de joaca” ale Federatiei Ruse.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Razboi civil in Ucraina. Scene groaznice si devastatoare

mar iun. 3 , 2014
Dupa actiunile criminale ale lui Ianukovici care cu certitudine au fost reale si s-au vazut de catre toata lumea acum s-a ajuns iarasi la scene groaznice si devastatoare. In regiunea Lugansk s-au intamplat in ultima vreme niste scene de o violenta iesita din comun. Ce naiba se intampla in Ucraina? […]
Razboi civil in Ucraina. Scene groaznice si devastatoare

Poate vă place și:

libris.ro