libris.ro

De ce nu se stiu inca prezidentiabilii?

De ce nu se stiu inca prezidentiabilii?

SUA, in contextul situatiei actuale din Ucraina, inca nu a hotarat viitorul presedinte din Romania; acesta este principalul motiv pentru care nu si-a anuntat nimeni din timp candidatura la presedintie in tara noastra.

In functie de ce se intampla in Ucraina si cum evolueaza treburile in conflictele de acolo cu separatistii rusi, vor aparea si viitorii candidati la presedintia Romaniei.Nu este intamplatoare „propunerea” lui Joe Biden de a „propune” romanii un presedinte care nu-i corupt sub promisiunea ca pe acela il vor avea.

Prezidentiabilii Romaniei sunt inca lasati la dospit. In functie de ce pita vrea marele licurici sa coaca, mai pufoasa sau mai crocanta, vor alege si viitorul presedinte roman. Asa ca cel mai bine ar fi sa urmarim cu atentie tara vecina caci daca vor fi surprize acolo ne putem astepta si la „surprize” de proportii in Romania.

De ce nu se stiu inca prezidentiabilii?


Aluatul din care va fi facut noul presedinte al Romaniei va fi adaptat retetei numita Ucraina. Suveranitatea Romaniei este de mult timp „donata” si dovada cea mai buna ne este pactul de coabitare si teatrul cu papusi, cu marionete controlate de fire si ate invizibile.

Ca niste ventriloci sinistri, forte exterioare Romaniei controleaza marionetele din politica romaneasca in asa fel incat romanii isi vad politicienii vorbind pe de-o parte in limba romana si pe de alta  gandind sau uneori chiar si visand in limbi straine si servind interese straine.

Concluzia este ca de aceasta data presedentia Romaniei s-ar putea sa fie nu pentru cine se pregateste ci pentru cine se nimereste. Sau mai bine spus pentru cine se pregatesc altii sau pe cine pregatesc.

Joe Biden catre romani : ” Coruptia inseamna tiranie…”

Pai si cine intretine aceasta tiranie? Cine a indemnat la pacturi de coabitare cand romanii ar fi vrut sa scape de toata clasa politica actuala? Aia de la Pungesti ce este pentru domnul Joe Biden, coruptie sau tiranie?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Sursa: Glasul-Moldovei.blogspot.md

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info