RSS

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

Taxe inventate pentru colete de …

O problemă foarte gr…

Lia Savonea, noua șefă a CSM: "I…

Desemnată și apoi al…

PNȚCD cere retragerea premiului …

Acordarea acordarea …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Ponta a facut cadou 500 mil de Euro masonilor din Kazahstan

Print Friendly, PDF & Email

Băsescu și cu Ponta iau măsuri in numele românilor și mai mereu în detrimentul românilor. Multe măsuri aberante și care pun în pericol securitatea națională a statului român, care pun în pericol atât sănătatea economică a țării cât și pe cea fizică a cetățenilor săi au fost luate de acești samsari, de aceste slugi obediente ale unor interese oculte și îndreptate total împotriva poporului român.

De multe dintre aceste decizii luate de cei doi în numele tuturor românilor și îndreptate chiar împotriva României și a cetățenilor ei am tot vorbit și în alte postari de pe blog. Într-una din acele postări vorbeam și despre cadoul de 500 de milioane de Euro făcut de către Ponta celor care controlează compania Rompetrol, niște indivizi din Kazahstan.

Ponta a facut cadou 500 mil de Euro masonilor din Kazahstan

Cititi si : Khazarul Ponta Naumovici face cadou kazahilor 500 de milioane de EURO !

Asta ne-a făcut să ne interesăm și să cercetăm misterul care stă în spatele deciziei de a trece pe șest o hotărâre prin care se stergea o datorie de 500 de milioane de Euro în detrimentul statului român și beneficiul Kazahstanului. Victor Ponta si-a adus astfel si el contributia la finantarea noii capitale a Kazahstanului.

De ce Kazahstan? Poate pentru că Astana, capitala Kazahstanului este recunoscută astăzi drept capitală mondială a forțelor și elitelor oculte ce doresc să impună noua ordine mondială.

Astana este prima capitală contruită in secolul 21 și perfect modul în care este condusa lumea la nivel mondial. Ea este cu adevărat viziunea unui singur om: Nursultan Nazarbayev, președintele Kazahstanului.Bazându-se pe miliarde de petrodolari, orașul este construit în stepele asiatice de la zero într-o zonă pustie și aflată la distanță mare de zonele locuite.


Rezultatul este uimitor: o capitală futuristă îmbrățișând Noua Ordine Mondială în timp ce sărbătorește religia cea mai veche cunoscută de om: cultul soarelui.  Orasul este încă un mare șantier de construcții, dar clădirile care sunt deja finalizate rezumă deja viziunea ocultă a lui Nazarbayev. 


Concepută de arhitectul cel mai prolific din Marea Britanie, Lord Norman Forster, aceasta piramidă gigant este o prezență ciudată în mijlocul stepelor asiatice. Clădirea este dedicată “renunțării la violență” și “pentru a aduce împreună religiile lumii”. Norman Foster a spus că clădirea nu are nici simboluri religioase recunoscute pentru a permite reunificarea armonioasă de confesiuni. În realitate, piramida este un templu pentru singura religie adevărată ocultă: cultul soarelui. O călătorie în interiorul acestei clădiri este una cu adevărat simbolic.

Pentru mulți dintre români poveștile legate de Noua Ordine Mondiala și de elitele criminale care vor distrugerea națiunilor și depopularea severă a Pamântului sunt asemănătoare și la fel de credibile ca și poveștile cu omuleții verzi de pe alte planete dar iată tot mai multe voci spun ca Astana, capitala Kazahstanului va fi noul Washington, noua capitală a elitelor mondiale, a ocultei mondiale.
 
E întâmplător ca Victor Ponta a pus și el o “căramidă” de 500 de milioane de Euro la dispoziția șantierului de la Astana? Noi zicem ca probabilitatea e foarte mare să nu fie o decizie întâmplătoare!
 
Sursă/Note:
 
Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline