Ambasada SUA la București are al…

Ceea ce se ni se înf…

Liviu Pleșoianu solicită expulza…

Reacția ambasadei SU…

Atacul de la Berna din 14-16 feb…

La mijlocul lunii fe…

Pericolul unui asa zis manual de…

Adevăratul pericol d…

Și primarul UDMR-ist din Satu Ma…

După ce primarul UDM…

Carmen Iohannis, audiată în secr…

Justiția în sus, Jus…

Direcționarea banilor publici de…

Una dintre cele mai …

Renate Weber: "Macovei a mințit …

Europarlamentarul ro…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Telenovela Izaura, mita la Băsescu

Print Friendly, PDF & Email

Până și în această situație, mai mult decât evidentă, în  care se probează că întreaga familie Băsescu este o familie mafiotă, ca și în cazul lovirii acelui copil de către Traian Băsescu se minte cu o nerușinare fără margini. Ne dezamagește însă încă o dată procurorul Iacobescu care spune că există personaje de rang înalt, din mai multe partide politice, implicate în scandalul telenovelei Izaura.

De ce atâta frică în România până și pentru un procuror? Poate pentru că implicațiile cazului sunt atât de grave încât dezvăluirea unor nume cu adevărat grele ar demantela structurile statului român mafiot si parazitar și omului îi este frică pe bună dreptate pentru siguranța sa și a familiei sale.

(P):In aceasta campanie oferim gratuit un borcan de miere cu design special pentru orice comanda plasata in perioada 09 - 24 februarie 2019

Telenovela Izaura, mita la Băsescu


Acum este foarte clar faptul ca justiția română era ținută în lesă de către Traian Băsescu, și implicit de către papușarii săi externi. Cum a scăpat puțin “câinele” din lesă cum s-a lăsat cu o arestare în rândul familiei sale și cu incă o punere sub urmărire penală pentru ginerele sau implicat intr-o afacere ilegală legată de retrocedarea controversată a unor terenuri.

Românii oricum bănuiau și simțeau că familia Băsescu este o familie mafiotă. Păi ce poți să crezi despre un președinte care concurează la numărul de dosare penale cu unul ca Bercea Mondial? Și să nu uităm aspectul ca numărul acestor dosare ar fi trebuit să fie poate mult mai mare pentru că multi procurori și judecători erau intimidați la auzul numelor implicate în diferite dosare.

Băsescu a condus România mai mult în stare de ebrietate și în ilegimitate. A condus-o atât de mult timp din pacate încât a șubrezit-o și a răblagit-o iremediabil în unele aspecte. Mandatul său din 2009 a fost obținut prin fraudă de proporții și prin uneltirea serviciilor secrete, atât românești cât și străine.

Cand țara ajunge să fie condusă de niște foști contrabandiști, ca cei din familia Basescu, care din totdeauna au avut un dispreț pentru lege și pentru reguli, scrise sau nescrise, e un sacrilegiu, o blasfemie și totodată o insultă să-l auzi pe hăhăitor cât e de penibil atunci când vorbește despre justitiție, despre independența justitiei și despre statul de drept.

De fapt Traian Băsescu însuși este o insultă, la adresa statului de drept, la adresa justuției independente și la adresa românilor care au votat suspendarea sa. Toate informațiile suplimentare care apar legate de cazul Bercea Mondial nu fac decât să scadă și mai mult încrederea românilor în instituția președenției, în politicieni în general, în justiție și în cei care ar trebui să asigure securitatea națională.

La acest moment atât președintele cât și guvernul și parlamentul se află într-o lipsă puternică de legitimitate și în mod normal ar trebui o schimbare generală prin demisia comună a președintelui, a primului ministru și dizolvarea parlamentului.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Incaltaminte din colectia noua pentru barbati

Inline
Inline