RSS

Pe 11 iunie 2023 va avea loc Sfi…

Pe 11 iunie 2023, de…

Autocarele profesorilor sunt opr…

Cum spuneam și ieri,…

VIDEO | Grevă de mari proporții …

Știm cu toții ce au …

Propagandiștii anti-grevă sunt g…

Se face în mass-medi…

Sondajele reale: Partidul S.O.S.…

O dezbatere tot mai …

Antiromânism la IAȘI! Cenaclul F…

Sâmbătă, pe 20 mai 2…

România este în faliment! Ce te …

România este în fali…

«
»
TwitterFacebookPinterest

Romania stat mafiot-masonic?

Insasi infiintarea Romaniei ca stat si “neaparat” cu acest nume, este rezultatul masoneriei si al societatilor secrete din care facea parte elita din Tarile Romane. Se stie ca fondatorii Romaniei moderne intr-adevar faceau parte din diferite societati secrete: Bratienii si Balcescu de exemplu erau francmasoni, Balcescu era carbonar iar dupa unele informatii se pare ca Bratienii ar fi avut legaturi cu Illuminati.

De-a lungul istoriei sale Romania a avut si de castigat dar si de pierdut din cauza apartenentei elitei sale la masonerie insa se pare ca acest curent n-a disparut in Romania in nici un regim politic.

Incepand cu Titu Maiorescu, Take Ionescu, Marghiloman care erau membri in diverse ligi, cu Regina Maria care era membra a Ligii masonice de Rit Scotian sau regele Ferdinand care facea partea din masoneria germana pana la regimul comunist in care se pare ca pana si personaje ca Petru Groza sau Ana Pauker faceau parte din masonerie, elita conducatoare din Romania a avut tot timpul contact cu societatile secrete si in mod special cu masoneria.

Se poate spune ca Romania este rezultatul conlucrarii a mai multe ramuri ale societatilor secrete de tip masonic care au prins o conjuctura favorabila si au avut destula vointa politica sa se uneasca in ciuda faptului ca multi aveau opinii si orientari diferite.

Trebuie mentionat faptul ca elita romaneasca nu era chiar o elita romaneasca autentica, perioadele fanariote si apoi incercarile de transformare a tarilor romane in gubernii rusesti insa au facut ca aceste elite sa se uneasca impotriva unor pericole iminente externe si sa puna bazele primului stat al Romaniei moderne format din principatele Moldovei si Tarii Romanesti.

Insa masoneria din Romania nu mai este ce a fost odata, elita romaneasca insasi nu mai este ce a fost odata si chiar daca masoneria a avut din totdeauna o proasta reputatie pentru caracterul sau secret, ritualurile oculte si suspiciunile de secte conspirative acum se pare ca masoneria are o imagine generalizata de coruptie, hotie, desfranare si oamenii care fac parte acum din masonerie se dovedesc niste oameni de “neam prost”.

Numirea de curand a unui roman la sefia unei organizatii masonice la nivel mondial este un semnal ca “ceva” legat de Romania se va intampla curand in viitorul apropiat. Daca insasi infiintarea Romaniei ca stat este rezultatul masoneriei ce ne rezerva de aceasta data noua romanilor “masinatiunile” masoneriei la nivel mondial?

Dupa cazul mortii suspecte a lui Antonie Iorgovan, un cunoscut opozant al masoneriei din Romania, se pare ca influenta masoneriei in Romania s-a marit considerabil si toate personajele de “neam prost” din Romania au dorit sa intre in masonerie pentru a se apuca de furat, jefuit, omorat si de multe alte nenorociri si blestematii stiind ca se pot bucura de influenta si protectia fata de justitie si de autoritatile statului pe care le-o poate asigura masoneria si sclavii obedienti ai acesteia.

Nenumarate cazuri de coruptie, abuzuri, ilegalitati, retele de evaziune fiscala, contrabanda, crima organizata si multe … foarte multe nenorociri si blestematii din Romania duc pana la personaje inalte de la varful conducerii politice din Romania, uneori chiar din preajma presedintelui suspendat mafiot Traian Basescu si a prim mnistrului ( a se citi sinistrului) mafiot Victor Ponta.

Traian Basescu si Victor Ponta fac parte din acelasi “trib” si sunt capii mafiei politice din Romania.Mafia politica satanica din Romania este reprezentata si protejata de aceste doua personaje sinistre si oribile. Daca Romania este raiul masoneriei si al masonilor, ea este in acelasi timp iadul romanilor cinstiti care muncesc si fac eforturi zi de zi pentru a duce un trai decent.

Romania stat mafiot masonic, Traian Basescu

Romania stat mafiot masonic, Traian BasescuContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]