libris.ro

Oare asta si-au dorit romanii?Mafia politica inlocuita de Ciolos cu mafia securistica si masonica?

Oare asta si-au dorit romanii?Mafia politica inlocuita de Ciolos cu mafia securistica si masonica?

E drept ca atunci cand faci o rasturnare de regim, dar nu vii in schimb cu nici o propunere, vor exista sacali si hiene din diferite structuri, dornice de a se ridica pe valul de nemultumire al oamenilor si a-si atinge propriile interese oculte. Lista cu ministri „propusa” de catre Dacian Ciolos pentru noul guvern reprezinta practic o inlocuire a mafiei politice cu mafia securistica si masonica, alcatuita din personaje atat de dubioase si de alunecoase, incat ai crede ca i-a adunat din te miri ce organizatii oculte.

Oare asta si-au dorit romanii?Mafia politica inlocuita de Ciolos cu mafia securistica si masonica?

Lista lui Ciolos aduce mai mult cu o tocana cu ingrediente amestecate neinspirat: sefi de multinationale, activisti ai unor ONG-uri sponsorizate de catre George Soros, o absolventa a facultatii de electronica propusa pentru ministerul justitiei, un model masculin propus pentru ministerul sanatatii, sau oameni asupra carora exista suspiciuni ca ar face parte din diferite „servicii”. Coruptie ucide! Ucide tocmai pentru ca nu este omul potrivit la locul potrivit, din cauza nepotismului, din caza „pilelor”, din cauza unor decizii sau interese oculte care nu doresc sa se afle omul potrivit la locul potrivit!

In timp ce pentru unele nume de pe lista este limpede o implicare sau o negociere cu mafia securistica din Romania, pentru altele in schimb, se observa o influenta chiar cu mult mai oculta, personaje care sar ca nuca in perete, total nepotrivite, fiind propuse (n.a. a se citi impuse) pentru niste functii foarte importante din noul guvern al Romaniei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Costin Grigore BORC (sef multinationala), seful multinationalei Lafarge din Romania este propus pentru a fi Ministrul Economiei.

Andrei BACIU (ONG-ist), un tanar model care s-a facut remarcat mai mult cu pozele deocheate sau cu cele absolut excentrice, in care poarta vietati imblanite moarte pe cap, decat cu experienta sa medicala, este propus pentru a fi Ministrul Sanatatii (n.a. poate pentru a resuscita biata veverita moarta pe care o poarta pe cap in una dintre pozele pomenite mai sus). Este presedintele Asociatiei SOS Drepturile Pacientilor. In spatele sforilor care au cerut numirea lui Andrei Baciu se afla de fapt Cristian Busoi, adevaratul sforar si pentru Asociatia SOS Drepturile Pacientilor.

Cristina Guseth (ONG-ist) este o absolventa a Facultatii de Electronica si Telecomunicatii propusa pentru a fi Ministrul Justitiei. In afara de cunoscuta sa prietenie cu Monica Macovei, experienta in justitie a doamnei Guseth este la fel ca a unui impiegat de miscare propus pentru a fi Ministru al Sportului. Cristina Guseth este directoarea Freedom House Romania (ONG finantat de George Soros).

Vasile Dâncu ( membru PSD, sociolog) este membru PSD, sociolog, autorul de-a lungul timpului a unor sondaje de opinie controversate (n.a. despre care presa a scris ca au fost facute la comanda SRI-ului) a fost propus pentru a fi vicepremier si Ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

Vasile Dâncu :”Sper ca politicienii romani vor intelege ca Germania este capitanul de echipa al proiectului Europei unite”.

 

Mihnea Motoc (diplomat, sotul fostei judecatoare la CCR, Iulia Motoc) este propus pentru a fi Ministrul Apararii Nationale.
….
Lista continua cu acelasi amalgam de personaje „alese” neinspirat, exceptie facand poate doar Elisabeta Lipă, propusa pentru Ministerul Tineretului si Sportului. In rest, avem de-a face cu o inlocuire a mafiei „politice” cu unele si mai periculoase: mafia securistica si cea masonica.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info