libris.ro

Nu vrem bani nu vrem mancare, vrem pe Felix la-nchisoare?

Nu vrem bani nu vrem mancare, vrem pe Felix la-nchisoare?

Ce n-au inteles niciodata pe deplin romanii este ca ei trebuiau imediat de dupa ’89 sa se desprinda de toate fantomele trecutului, asa cum au facut-o de pilda polonezii. Relicvele odioase precum Iliescu, Voiculescu sau Basescu nu trebuiau primite ci interzise din viata politica a Romaniei. Dovada sta in faptul ca plonezii sunt acum la cel putin 13 ani distanta cu nivelul salariilor fata de romani.

Nu mai este un secret pentru nimeni ca Basescu a colaborat cu Iliescu atunci cand au trebuit sa inabuse fenomenul Piata Universitatii, punand la dispozitie trenuri pentru minerii si securistii deghizati in mineri care au batut fara discriminare batrani, femei, studenti, copii, etc

 Daca ar fi trebuit sa ne luam doar dupa cele spuse de catre Miron Cozma poate n-ar fi trebuit sa-i dam crezare, dar au spus-o pana si oameni cu credibilitate asa ca in clipa de fata a devenit deja un adevar ce nu mai poate fi contestat.

Nu vrem bani nu vrem mancare, vrem pe Felix la-nchisoare?


Asadar, Dan Voiculescu se inscrie in randul relicvelor securisto-comunistoide ca si Iliescu sau Basescu, intrand in politica mai mult cu scopul de a capata „imunitate” pentru ilegalitatile si magariile de tip mafiot pe care le-a facut. Candva aliat politic chiar cu Traian Basescu, mogulul securisto-comunistoid Dan Voiculescu sta la baza unei lupte de propaganda mediatica ce a impartit romanii in cel putin doua tabere.

Si daca tot intra Felix la inchisoare de ce nu-l ia si totusi pe Traian Basescu cu el, caci tot nu mai pot unul de dragul celuilalt si se pomenesc unul pe altul de cate ori dau interviuri prin presa. Atat Voiculescu cat si Basescu isi incep si isi termina discursurile sau interviurile catre presa rostind numele celuilalt si aruncand cu rahat unul intr-altul. Poate Romania va fi un loc mai bun si mai linistit fara aceste doua relicve odioase securisto-comunistoide! 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Sursa: Glasul-Moldovei.blogspot.md

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info