Traian Basescu – ipocrizia unui rusofob hranit cu banii rusilor

Traian Basescu este tipul de om fara scrupule care este in stare sa „latre” oficial si sa se bata cu pumnul in piept ca este rusofob si pe de alta parte sa-si alimenteze conturile si averea familiei cu banii rusilor. Sunt deja de acum destul de bine cunoscute scandalurile legate de banii pe care Lukoil si Gazprom i-au facut cadou familiei Basescu.

Nu a avut nimeni pretentia ca Basescu sa devina prietenul Rusiei dar ipocrizia de care a dat dovada in scop electoral, folosindu-se de puternicul sentiment rusofob al romanilor izvorat din nedreptatile istorice facute de catre rusi si pe de alta parte acceptand banii companiilor rusesti ne dovedesc un caracter duplicitar si mizerabil al celui care se vrea a fi numit presedintele Romaniei.

Traian Basescu – ipocrizia unui rusofob hranit cu banii rusilor


Tari mai puternice decat Romania, precum ar fi Germania, o tara care in mod normal ar trebui si ea sa aiba destul destul de multe resentimente impotriva Rusiei a preferat sa aiba o politica prudenta fata de Rusia. Rezultatul? Germania a beneficiat de unul dintre cele mai mici preturi pentru gazul rusesc importat pe cand Romania a „beneficiat” de unul dintre cele mai mari preturi.

Traian Basescu - ipocrizia unui rusofob hranit cu banii rusilor, Foto: Antena 3
Traian Basescu – ipocrizia unui rusofob hranit cu banii rusilor, Foto: Antena 3


Oare cunoscand afinitatea dintre familia Basescu si companiile rusesti Gazprom si Lukoil, n-am putea trage concluzia ca circul inutil si impotriva intereselor Romaniei, facut de catre Traian Basescu nu ar fi avut scopul sa mentina sau sa ridice constant pretul gazului rusesc importat de catre Romania?

In timp ce romanii de rand scoteau din propriile buzunare tot mai multi bani pentru gazul consumat, in conturile bancare ale „famigliei” Basescu se adunau tot mai multe „depuneri’ din partea unor companii rusesti precum Gazprom, Lukoil sau companii subsidiare acestora.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro


De curand Traian Basescu a declarat ca Rusia este partenerul teroristilor. Prin urmare, daca facem o analogie intre faptul ca separatistii rusi sunt teroristi iar Viktor Orban si ceilalti iredentisti unguri care vor dezmembrarea Romaniei este si el un terorist, chiar daca un terorist mai „soft”.

Atunci rezulta ca de fapt Traian Basescu este de fapt ca si Rusia partenerul teroristilor fiind prieten cu Viktor Orban care va veni in curand in Romania la Tusnad pentru a milita pentru dezmembrarea Romaniei, adica exact ca si teroristii rusi din Ucraina, pentru separatism. In concluzie, daca Ungaria este considerata acum aliatul Rusiei si daca Traian Basescu este de acord ca separatistii sunt teroristi de ce este al atunci prieten cu teroristii?

Traian Basescu este unul dintre cei mai mari tradatori de tara pe care i-a avut Romania, un impostor si un uzurpator care nu a actionat niciodata in interesul acestei tari ci numai in interesul sau propriu si al clicii sale mafiote!

Note:
–––––––––
1) http://www.ziaristionline.ro/2011/07/25/planul-secret-al-budapestei-pentru-desfiintarea-neamului-romanesc-operatiunea-de-maghiarizare-de-la-huszar-antal-la-viktor-orban/
2) http://roncea.ro/2012/07/29/agentii-anti-romani-laszlo-tokes-si-viktor-orban-ii-fac-propaganda-lui-basescu-si-cer-din-nou-autonomia-pentru-tinutul-secuiesc-romani-mergeti-la-vot-ajunge/
1) http://jurnalul.ro/stiri/observator/universitatea-de-vara-de-la-tusnad-orban-da-basescu-ba-585109.html
2) http://www.dcnews.ro/legatura-de-milioane-de-euro-dintre-pdl-gazprom-si-ioana-basescu_411814.html
3) http://jurnalul.ro/stiri/observator/de-la-rusi-vin-banii-ioana-basescu-notarul-agreat-de-gazprom-in-tranzactiile-efectuate-in-romania-659059.html
4) http://jurnalul.ro/stiri/observator/cercul-de-incredere-si-protectie-dezvaluiri-in-afacerea-basescu-gazprom-cum-a-obtinut-2-milioane-de-euro-comision-administratorul-nis-petrom-661746.html

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Ultranationalistii unguri sunt convinsi ca Rusia a inceput sa rupa Transilvania de Romania?

mie iul. 23 , 2014
Ultranationalistii unguri sunt convinsi ca Rusia a inceput sa rupa Transilvania de Romania? Cei de la moldnews.md, o publicatie online din Republica Moldova de limba rusa si romana, dar cu orientare mai degraba rusofila, au publicat astazi un articol intitulat „Ultranationalistii unguri sunt convinsi ca Rusia a inceput sa rupa […]
Rusia sprijina maghiarii extremisti si iredentisti

Poate vă place și:

libris.ro