Declaratiile iresponsabile ale unui impostor care se sustrage urmaririi penale

Declaratiile iresponsabile ale unui impostor care se sustrage urmaririi penale: unicul lucru care l-ar mai putea tine in functie pe impostorul numit Traian Basescu si dupa terminarea asa zisului sau mandat ar fi potrivit constitutiei, declararea starii de razboi:

Mandatul Presedintelui Romaniei este de 5 ani si se exercita de la data depunerii juramantului” si „mandatul Preşedintelui Romaniei poate fi prelungit, prin lege organica, în caz de razboi sau de catastrofa”, conform specificatiilor articolului 83 din legea fundamentala.

Asadar, pentru a-si atinge scopul de a ramane in continuare in functie si deci de a se sustrage urmaririi penale pentru mormanele nu de dolari asa cum a adunat fratiorul Mircea Basescu ci de dosare penale, Traian Basescu este gata sa arunce Romania intr-un conflict prin declaratiile sale iresponsabile cu aroma bahica.

Declaratiile iresponsabile ale unui impostor care se sustrage urmaririi penale


La acest moment acest individ produce extrem de mult rau Romaniei prin fiecare prezenta a sa, uzurpand calitatile oficiale de presedinte al Romaniei. Ganditi-va doar daca acest om mai are autoritatea deplina sa negocieze asa cum trebuie ceva in numele Romaniei!

Dintotdeauna, Traian Basescu a fost un individ materialist, fara scrupule, un badaran dispus sa faca orice pentru a-si atinge scopurile personale, mergand pana la limita legii si de multe ori trecand chiar cu nesimtire si de aceasta limita indiferent ce functie oficiala a ocupat in aparatul de stat.

Altfel spus, cum se poate ca linistea si pacea unei tari sa depinda de declaratiile iresponsabile ale unui impostor betiv ce se sustrage de ani buni urmaririi penale invocand o imunitate imaginara si inventata de catre slugile sale basiste?

Nu-i destul ca a stricat bunastarea, economia si industria acestei tari? Acum, prin declaratiile sale tembele si idioate vrea sa ne arunce si intr-un razboi? Cand ar incepe razboiul cu adevarat, cunoscandu-i cu totii caracterul mizerabil, probabil ca si-ar lua familia si ar fi printre primii care ar fugi din Romania!

Acest ipocrit penibil, tradator de tara, nu a reactionat atunci cand trebuia sa reactioneze cu adevarat: la actiunile subversive evidente ale Ungariei atat directe cat si indirecte prin intermediul UDMR si PPMT indreptate impotriva Romaniei, la actiunile de salvare a romanilor care sunt blocati acum in mijlocul tragediilor ce se intampla in Palestina sau in multe alte ocazii in care interesele Romaniei ca tara sau ale cetatenilor romani au fost prejuduciate.

Probabil cat de curand se va duce iarasi sa mai bea o bere la Tusnad cu celalalt prieten al teroristilor de care tocmai a pomenit in declaratiile sale, Viktor Orban. Ne-am saturat de politica externa a acestui betiv tradator de tara! Politica sa externa este in functie de care ii sunt interesele pe moment.

Surse:

1) http://www.ziuanews.ro/politica/basescu-forteaza-starea-de-razboi-127908

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

2) Glasul-Moldovei.blogspot.com

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

2 thoughts on “Declaratiile iresponsabile ale unui impostor care se sustrage urmaririi penale

  1. Avand in vedere ca niciun politician responsabil din occident, nu a facut o declaratie atat de IRESPONSABILA ca a lui Basescu, este momentul ca Basescu sa fie declarat IRESPONSABIL!

    El presedintel-BOU al Romaniei, nu avea dreptul sa puna un asemenea stigmat pe fruntea Romaniei, in relatia ei cu Federatia Rusa!

    Nu orice javra ordinara isi poate permite, ceea ce isi permite un ..Leu!

    Intr-un comentariu anterior, am aratat ca Basescu este presedintele-BOU, deoarece nu alege ce crede el ca este mai bun pentru Romania, dintre cele doua „democratii” prezentate pe http://dumitrurizoaica.blogspot.com/.

    Citeste pe pagina mea de FB din 16-07-2014, Scrisoarea Nr.6009/10-04-2014, adresata Presedintiei!

Lasă un răspuns

Next Post

Traian Basescu - ipocrizia unui rusofob hranit cu banii rusilor

mie iul. 23 , 2014
Traian Basescu este tipul de om fara scrupule care este in stare sa „latre” oficial si sa se bata cu pumnul in piept ca este rusofob si pe de alta parte sa-si alimenteze conturile si averea familiei cu banii rusilor. Sunt deja de acum destul de bine cunoscute scandalurile legate […]
Traian Basescu - ipocrizia unui rusofob hranit cu banii rusilor, Foto: Antena 3

Poate vă place și:

libris.ro