libris.ro

Declaratiile iresponsabile ale unui impostor care se sustrage urmaririi penale

Declaratiile iresponsabile ale unui impostor care se sustrage urmaririi penale

Declaratiile iresponsabile ale unui impostor care se sustrage urmaririi penale: unicul lucru care l-ar mai putea tine in functie pe impostorul numit Traian Basescu si dupa terminarea asa zisului sau mandat ar fi potrivit constitutiei, declararea starii de razboi:

Mandatul Presedintelui Romaniei este de 5 ani si se exercita de la data depunerii juramantului” si „mandatul Preşedintelui Romaniei poate fi prelungit, prin lege organica, în caz de razboi sau de catastrofa”, conform specificatiilor articolului 83 din legea fundamentala.

Asadar, pentru a-si atinge scopul de a ramane in continuare in functie si deci de a se sustrage urmaririi penale pentru mormanele nu de dolari asa cum a adunat fratiorul Mircea Basescu ci de dosare penale, Traian Basescu este gata sa arunce Romania intr-un conflict prin declaratiile sale iresponsabile cu aroma bahica.

Declaratiile iresponsabile ale unui impostor care se sustrage urmaririi penale


La acest moment acest individ produce extrem de mult rau Romaniei prin fiecare prezenta a sa, uzurpand calitatile oficiale de presedinte al Romaniei. Ganditi-va doar daca acest om mai are autoritatea deplina sa negocieze asa cum trebuie ceva in numele Romaniei!

Dintotdeauna, Traian Basescu a fost un individ materialist, fara scrupule, un badaran dispus sa faca orice pentru a-si atinge scopurile personale, mergand pana la limita legii si de multe ori trecand chiar cu nesimtire si de aceasta limita indiferent ce functie oficiala a ocupat in aparatul de stat.

Altfel spus, cum se poate ca linistea si pacea unei tari sa depinda de declaratiile iresponsabile ale unui impostor betiv ce se sustrage de ani buni urmaririi penale invocand o imunitate imaginara si inventata de catre slugile sale basiste?

Nu-i destul ca a stricat bunastarea, economia si industria acestei tari? Acum, prin declaratiile sale tembele si idioate vrea sa ne arunce si intr-un razboi? Cand ar incepe razboiul cu adevarat, cunoscandu-i cu totii caracterul mizerabil, probabil ca si-ar lua familia si ar fi printre primii care ar fugi din Romania!

Acest ipocrit penibil, tradator de tara, nu a reactionat atunci cand trebuia sa reactioneze cu adevarat: la actiunile subversive evidente ale Ungariei atat directe cat si indirecte prin intermediul UDMR si PPMT indreptate impotriva Romaniei, la actiunile de salvare a romanilor care sunt blocati acum in mijlocul tragediilor ce se intampla in Palestina sau in multe alte ocazii in care interesele Romaniei ca tara sau ale cetatenilor romani au fost prejuduciate.

Probabil cat de curand se va duce iarasi sa mai bea o bere la Tusnad cu celalalt prieten al teroristilor de care tocmai a pomenit in declaratiile sale, Viktor Orban. Ne-am saturat de politica externa a acestui betiv tradator de tara! Politica sa externa este in functie de care ii sunt interesele pe moment.

Surse:

1) http://www.ziuanews.ro/politica/basescu-forteaza-starea-de-razboi-127908

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


2) Glasul-Moldovei.blogspot.com

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info