La 19 Martie 1919 erau îndepărta…

În cadrul unor măsur…

De Buna Vestire, 25 martie, Cale…

Valea Zălanului este…

Un raport al Curții de Conturi d…

Peste 1000 de baraje…

Remus Borza: "Mă contrariază bug…

"C’est fini la comed…

Propaganda secesionistă, tot mai…

Continuă promovarea …

Mihai Tîrnoveanu: Românii din Ha…

"Brețcu, 9 martie 20…

Cătălin Ivan: "PE nu a reușit să…

Propagandă găunoasă …

PLUS va lupta cu flatulațiile pr…

"Bolșevicăraia" USR-…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Datele personale ale romanilor sunt pe mana statului Israel!

Print Friendly, PDF & Email

Conform unei decizii UE, statul Israel a fost desemnat sa controleze si sa “pastreze in siguranta deplina” toate datele noastre personale ale romanilor, ele fiind tinute la curent in timp real. 

Fara sa se fi facut o consultare in prealabil cu opinia publica sau macar sa se prezinte acest subiect romanilor ca sa stie si ei ceea ce se intampla cu datele lor personale, guvernantii nostri nici macar nu au intrebat ce treaba are statul Israel cu numele, chipurile noastre si ale copiilor nostri, starea noastra de sanatate, ocupatiile noastre, veniturile si proprietatile noastre, numerele de telefon si tot felul de alte date personale precum ar fi opiniile noastre politice sau religioase.

Datele personale ale romanilor sunt pe mana statului Israel!


In primul rand nu gasim justificarea pentru care datele unor cetateni din UE sa fie date pe tava unui stat din afara Europei si a UE. Poate cea mai grava pierdere pe care statul roman a avut-o atunci cand a trimis tezaurul la rusi nu au fost aurul sau celelalte obiecte cu valoare materiale ci insusirea de catre rusii bolsevici a arhivelor de stat ale Romaniei.

Implementarea comunismului s-a bucurat in Romania de un succes major fata de alte tari, unde el a intampinat mai multa reticenta, motivul principal fiind acela ca rusii studiasera arhiva  de stat romaneasca si au aflat astfel multe dintre secretele vietii politice si sociale din Romania.

O tara care isi ofera de bunavoie pe tava toate informatiile personale a propriior cetateni catre o alta tara straina devine vulnerabila din foarte multe puncte de vedere fata de acea tara. Practic acesta este un spionaj al populatiei Romaniei cu acordul imbecil si tradator al statului roman!

Cum ma rog sunt “pastrate in siguranta deplina” datele personale ale romanilor in Israel, o tara aflata intr-un permanent conflict cu Palestina dar si cu celelalte tari arabe vecine? Daca Israelul este atacat simultan de catre toate tarile arabe din jur in mainile cui vor cadea acele date? 

Decizia adoptata pe 31 ianuarie 2011 prin care se prevede transferul datelor personale ale cetatenilor CE catre Israel explica faptul ca acest Stat raspunde directivei 95/46 privind protectia datelor.

Stiind ce se intampla acum in Gaza, ce siguranta au romanii ca datele lor personale din Israel nu vor cadea in mainile oricui sau mai grav, in mainile unor persoane sau entitati cu intentii rau voitoare?

Nu putem spune decat faptul ca directiva 95/46/CE este o directiva imbecila iar cei care au acceptat de bunavoie si fara sa obiecteze sau sa supuna aceasta decizie unor consultari obiective sunt la fel de imbecili!

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Transport GRATUIT la peste 50 lei! -50% la 2.000 de titluri