Datele personale ale romanilor sunt pe mana statului Israel!

Conform unei decizii UE, statul Israel a fost desemnat sa controleze si sa „pastreze in siguranta deplina” toate datele noastre personale ale romanilor, ele fiind tinute la curent in timp real. 

Fara sa se fi facut o consultare in prealabil cu opinia publica sau macar sa se prezinte acest subiect romanilor ca sa stie si ei ceea ce se intampla cu datele lor personale, guvernantii nostri nici macar nu au intrebat ce treaba are statul Israel cu numele, chipurile noastre si ale copiilor nostri, starea noastra de sanatate, ocupatiile noastre, veniturile si proprietatile noastre, numerele de telefon si tot felul de alte date personale precum ar fi opiniile noastre politice sau religioase.

Datele personale ale romanilor sunt pe mana statului Israel!


In primul rand nu gasim justificarea pentru care datele unor cetateni din UE sa fie date pe tava unui stat din afara Europei si a UE. Poate cea mai grava pierdere pe care statul roman a avut-o atunci cand a trimis tezaurul la rusi nu au fost aurul sau celelalte obiecte cu valoare materiale ci insusirea de catre rusii bolsevici a arhivelor de stat ale Romaniei.

Implementarea comunismului s-a bucurat in Romania de un succes major fata de alte tari, unde el a intampinat mai multa reticenta, motivul principal fiind acela ca rusii studiasera arhiva  de stat romaneasca si au aflat astfel multe dintre secretele vietii politice si sociale din Romania.

O tara care isi ofera de bunavoie pe tava toate informatiile personale a propriior cetateni catre o alta tara straina devine vulnerabila din foarte multe puncte de vedere fata de acea tara. Practic acesta este un spionaj al populatiei Romaniei cu acordul imbecil si tradator al statului roman!

Cum ma rog sunt „pastrate in siguranta deplina” datele personale ale romanilor in Israel, o tara aflata intr-un permanent conflict cu Palestina dar si cu celelalte tari arabe vecine? Daca Israelul este atacat simultan de catre toate tarile arabe din jur in mainile cui vor cadea acele date? 

Decizia adoptata pe 31 ianuarie 2011 prin care se prevede transferul datelor personale ale cetatenilor CE catre Israel explica faptul ca acest Stat raspunde directivei 95/46 privind protectia datelor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Stiind ce se intampla acum in Gaza, ce siguranta au romanii ca datele lor personale din Israel nu vor cadea in mainile oricui sau mai grav, in mainile unor persoane sau entitati cu intentii rau voitoare?

Nu putem spune decat faptul ca directiva 95/46/CE este o directiva imbecila iar cei care au acceptat de bunavoie si fara sa obiecteze sau sa supuna aceasta decizie unor consultari obiective sunt la fel de imbecili!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

8 thoughts on “Datele personale ale romanilor sunt pe mana statului Israel!

  1. Nu au nevoie sa emigreze doar sa se mute . Romania in momentul de fata este tara lor au un guvern aici care ii reprezinta au afaceri aici sunt protejati de nato ca doar na suntem membrii nu . Problema lor cea mai mare este cum scapa de noi . Poate prin alimentatie poate ne hotaram noi sa plecam dezamagiti de sistem sau cine stie poate ne trezim la realitate si transmitem un mesaj

  2. Nu vreau sa va dezamagesc aspiratiile naziste insa directiva europeana este clara se poate citi documentul se refera la transferul de date dintre tari deci si viceversa din israel spre noi si se vorbeste de israel ca de o tara terta si se analizeaza siguranta datelor prin verificarea legilor dat fiind faptul ca israel nu are o constitutie propriu zisa cat despre importanta Romaniei stati flex ca daca vor dau si pe aci cu napalm ca in gaza insa pe ei ii intereseza mai mult zonele respective , cat despre indobitocirea romanilor de fapt de la nastere sunt multi dobitoci pe aci tine doar de dobitoc sa vrea sa evolueze

Lasă un răspuns

Next Post

Romanii din Ucraina refuza sa lupte in razboiul din est

vin iul. 25 , 2014
Romanii din Ucraina refuza ordinele de mobilzare pentru tineri si protesteaza impotriva razboiului. Locuitorii satului Lehăcenii Tăutului (Priprutia), au dat foc Ordinelor de Mobilizare a tinerilor români la războiul din Estul Ucrainei. Dangătul clopotului din sfintele lăcașe care a răsunat în această dimineață în unele localități românești din raionul Herța, […]
Mamele tinerilor romani din Ucraina ard ordinele de mobilizare pentru armata

Poate vă place și:

libris.ro