De ce sunt Basestii si basistii magneti pentru interlopi?

Individul din imagine, care se afla in mijlocul celor doua Elene se numeste Sergiu Ionut Diacomatu si este cunoscut ca un interlop ce intermedieaza legaturile lumii politice cu lumea interlopa si asigura finantarea campaniilor electorale cu bani negri proveniti de la clanuri interlope, afaceristi sau de la politicieni corupti.

Mai jos vedeti dovezi (chitante) prin care se constata ca acest Sergiu Ionut Diacomatu a primit bani negri de la clanuri interlope si de la politicieni corupti.

De curand s-a constatat ca Elena Basescu a vandut unul dintre apartamentele sale tot unor persoane certate cu legea. Cum se face oare ca atat Basestii, membrii familiei Basescu cat si basistii in general sunt adevarati magneti pentru interlopi si pentru lumea aceasta a oamenilor certati cu legea?

De ce sunt Basestii si basistii magneti pentru interlopi?

Sursa imagine: ziarbraila.files.wordpress.com/


Mai toti prietenii din strainatate a lui Traian Basescu au fost suspectati, ba chiar si anchetati sau condamnati pentru coruptie: Belusconi, Sarkozy, Barroso si de curand chiar si Joe Biden. La Casa Alba a fost un scandal legat de faptul ca vicepresedintele Joe Biden a exagerat cheltuind 2 milioane de dolari din bani publici pe hoteluri si alte servicii in timpul unui sejur in Brazilia.

Caracatita din jurul lui Bica, sursa imagine: nasul.tv
Caracatita din jurul lui Bica, sursa imagine: nasul.tv


Cum se face in jurul familiei Basescu, pe langa binecunoscutele deja cazuri proprii de coruptie misuna tot felul de politicieni corupti, interlopi, sefi de clanuri mafiote? Oare nu reprezinta deja o problema de securitate nationala aceasta increngatura tesuta in jurul presedintiei?


De-a lungul timpului au fost acuzatii grave de trafic de arme, mafie imobiliara, retrocedari ilegale, spalare de bani, falimentari controlate sau privatizari frauduloase ale unor companii/fabrici/combinate si multe alte cazuri destul de grave care au vizat numele familiei Basescu.

Se pare ca intr-adevar in Romania trebuie neaparat o schimbare pentru ca sistemul este putred de corupt si tara va intra curand in colaps daca nu se va face o igienizare totala.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Sursa: Glasul-Moldovei.blogspot.md

Note
––––-
1) http://mariusmina.blogspot.ro/2014/07/sergiu-ionut-diacomatu-un-escroc.html
2) http://ziarbraila.wordpress.com/2012/05/31/test/
3) http://www.opiniatimisoarei.ro/scandal-la-casa-alba-vicepresedintele-joe-biden-a-spart-2-milioane-de-dolari-din-bani-publici-pe-hoteluri/18/07/2014/

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Victor Ponta l-a tinut la putere artificial doi ani de zile presedinte pe Basescu!

Dum aug. 3 , 2014
Traian Basescu nu a fost mentinut de catre Ponta ca presedinte doar din cauza pactului de coabitare ci si pentru a juca rolul polistului rau si totodata de a distrage atentia de la incompetenta sa. Daca Basescu ar fi disparut asa dupa cum ar fi fost normal din decor, Victor […]
Victor Ponta l-a tinut la putere artificial doi ani de zile presedinte pe Basescu!

Poate vă place și:

libris.ro