Oare Traian Basescu a condus Romania dupa invataturile Talmudului?

Intreaga „domnie” de 10 ani a lui Traian Basescu a reprezentat o perioada plina de conflicte, de instabilitate politica, economica si sociala. Parca acest individ, acest ne-om, ar fi fost stapanit de o ura mistuitoare impotriva tuturor caci la anumite momente ne-a surprins intorcandu-se chiar si impotriva celor care i-au fost prieteni si l-au sustinut candva.

Talmudul evreiesc a fost demascat drept o carte ce prolifereaza crima, pedofilia dar mai ales rasismul impotriva non-evreilor (goyim-ilor). Am fost cu totii martorii vizitei lui Traian Basescu in Israel atunci cand a putut fi vazut cu chipa pe cap si confirmand astfel originea sa pe jumatate evreiasca. Intrebarea cea mai importanta ar fi daca Traian Basescu a condus Romania dupa invataturile Talmudului.

Oare Traian Basescu a condus Romania dupa invataturile Talmudului?


Aceasta intrebare este pertinenta pentru ca insusi Talmudul pare inspirat din gandirea lui Basescu. Pentru cine va avea curiozitatea sa citeasca versetele satanice ale Talmudului va fi cel putin socat dar va descoperi si cat de mult seamana cele scrise acolo cu modul de gandire si faptele odioase ale lui Traian Basescu in perioada cat acesta a fost asa zisul presedinte al Romaniei.

Noi crestinii am fost invatati ca Dumnezeu inseamna iubire, inseamna iertarea aproapelui, inseamna intoarcerea si a celuilalt obraz pe cand Talmudul indeamna la ura rasiala, la violenta, la crima, la viol si la pedofilie, la furt, la inselaciune si multe alte acte abominabile.

Daca Traian Basescu s-a ghidat si s-a lasat indrumat in cei zece ani de „domnie” la carma tarii dupa Talmudul evreiesc este explicabila fiecare decizie a sa luata impotriva poporului roman si impotriva Romaniei. Mandatele sale ca presedinte, timp in care a condus cu o ura viscerala si cu o inversunare neconstructiva, au lasat din pacate semne adanci in viata si in constiinta poporului roman.

Datorita regimului Basescu in Romania a domnit frica, a domnit incertitudinea si nesiguranta zilei de maine, a domnit dezgustul si ura, dezbinarea, incompetenta, hotia si s-a dovedit cea mai nenorocita perioada prin care a trecut poporul roman de la asa zisa revolutie din 1989 si pana in prezent.

Perioada in care Traian Basescu a fost asa zisul presedinte al Romaniei a fost una dintre cele mai negre perioade prin care a trecut poporul roman si a parut o lupta continua a presedintelui si a mafiei sale impotriva intereselor nationale, culturale, sociale si economice ale romanilor.

Daca este sa faca un bilant total pentru acesti zece ani cu ce se poate lauda Traian Basescu ca a lasat in urma? Cu nimic! Ba dimpotriva, a lasat numai distrugere, ura si dezbinare in urma sa! E ca si trecerea unui nomad pus doar pe jaf si distrugere sau ca o cotofana imbecila care a fugit in acesti ani numai dupa lucruri „stralucitoare”, straduindu-se sa agoniseasca cat mai multe „gablonzuri” si uitand complet de rolul si de scopul adevarat al unui presedinte.

Din pacate, Traian Basescu va ramane in galeria celor mai oribile specimene care au fost vreodata la carma acesti tari, un individ de trista amintire, un tip ale carui actiuni intruchipeaza intr-adevar multe dintre „invataturile” satanice ale Talmudului.

Note
––––––––-
1) http://www.apologeticum.ro/2009/12/talmudul-evreiesc-demascat-o-carte-ce-prolifereaza-crima-rasismul-si-pedofilia/

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

One thought on “Oare Traian Basescu a condus Romania dupa invataturile Talmudului?

 1. Stire de Breaking News:

  DENUNT PENAL (Inreg. cu Nr.63038/22-08-2014, la Parchetul General)

  Domnule Procuror General,
  al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie,

  Nitu Tiberiu Mihail

  Va solicit, in numele poporului roman, sa dispuneti cercetarea
  actiunilor grupului infractional organizat, care, in 2005, a actionat
  IMPOTRIVA intereselor Romaniei si ale poporului roman, elaborand si
  promulgand Legea 247/2005, prin a carei aplicare s-au adus daune
  incalculabile atat bugetului Romaniei, cat si patrimoniului national imobil, natural si construit!

  Conducatorii acestui grup infractional organizat au fost Traian Basescu, Presedintele Romaniei, si Monica Macovei, Ministrul Justitiei la acea vreme, care, sub indrumarea lui Basescu, a elaborat respectiva Lege.

  Atata timp cat in fostele tari comuniste, functionasera Legi pentru retrocedarea
  proprietatilor confiscate de regimurile communist-totalitare, si se incheiase actiunea de retrocedare, a nu folosi experienta acestora, care rezolvasera aceasta problema sociala cu pierderi minime pentru respectivele tari ( a se vedea cazul Ungariei), inseamna ca cei ce au initiat si promulgat Legea 247/2005 (conducatorii grupului), au avut “misiunea” sa lucreze la demolarea Romaniei!

  Nu poate exista nicio justificare pentru nefolosirea experientei tarilor vecine, in
  materia retrocedarilor, in afara legaturilor vinovate pe care conducatorii grupului infractional organizat le-au avut cu retelele mafiote de samsari imobiliari, interni si externi!

  Chiar daca actiunea lor criminala impotriva Romaniei si a poporului roman, a
  actionat printr-o lege adoptata prin asumarea raspunderii de catre
  Guvernul Romaniei, RESPONSABILITATEA trebuie sa revina grupului
  restrans, care a fost creierul actiunii, si care la acea vreme
  constituia Alfa si Omega in politica romaneasca!

  Si in primul rand Presedintelui Romaniei, care ar fi trebuit sa fie cel dintai care sa vegheze la apararea intereselor Romaniei si poporului roman, care
  impuneau ca actiunea de retrocedare sa se incheie in maximum 1-2 ani, si
  sa se realizeze cu pierderi minime pentru romani si pentru patrimoniul national imobil, natural si construit!

  Ori, abuzurile si hotiile favorizate de aceasta Lege, au condus la cel mai mare jaf asupra Romaniei, din toata istoria ei, iar actiunea de retrocedare a devenit o
  “fata morgana”!

  Pentru toate acestea, “creierul” acestei actiuni, respectiv grupul infractional organizat, trebuie sa raspunda in solidar, pentru recuperarea unui procent cat mai mare din daunele produse Romaniei si poporului roman, si sa-si primeasca pedeapsa cuvenita pentru actiunea de tradare a intereselor Romaniei si poporului roman.

  Cercetarile vor trebui sa stabileasca si alti membri ai acestui grup, pe
  langa cei doi conducatori, respectiv Traian Basescu si Monica Macovei!
  Domnule Procuror General!

  Solicitarea mea implica Parchetul de pe langa Inalte Curte de Casatie
  si Justitie intr-o actiune dificila, dar extrem de necesara, pentru ca
  in viitor niciun conducator al Romaniei sa nu mai actioneze impotriva
  intereselor ei si a intereselor poporului roman!

  In incheiere imi exprim speranta ca, cele reclamate in acest DENUNT fiind de notorietate publica, se va incepe de urgenta cercetarea si instrumentarea acestui caz, iar opinia publica va fi tinuta la curent cu stadiul cercetarilor!

  Cu toata consideratia, si cu speranta ca Parchetul isi va face datoria cu scrupulozitate,

  Ing. pens. Dumitru Rizoaica, fost detinut politic 1958-1963 si 1986,
  Tel.0723.966.732.

Lasă un răspuns

Next Post

De ce sunt Basestii si basistii magneti pentru interlopi?

sâm aug. 2 , 2014
Individul din imagine, care se afla in mijlocul celor doua Elene se numeste Sergiu Ionut Diacomatu si este cunoscut ca un interlop ce intermedieaza legaturile lumii politice cu lumea interlopa si asigura finantarea campaniilor electorale cu bani negri proveniti de la clanuri interlope, afaceristi sau de la politicieni corupti. Mai jos […]
De ce sunt Basestii si basistii magneti pentru interlopi?, Foto: Glasul-Moldovei.blogspot.md

Poate vă place și:

libris.ro