Iohannis le face iar ochi dulci …

Puțini dintre români…

Înfiorător! Caz de pedofilie în …

Germania se află în …

Mălin Bot a pierdut procesul cu …

Recursul lui Mălin B…

Rareș Bogdan, propulsat în capul…

După reacțiile vehem…

Aurelian Pavelescu: "Comisia nu …

După ce pe numele pr…

Lucian Mîndruță: cronicarii medi…

În urmă cu câțiva an…

Orban spune lucruri trăsnite: Ar…

Pe lângă faptul că a…

DCnews: "Se cere înființarea une…

"Kovesi - agent stră…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

“Klaun” Iohannis: “Partidul condus de Liviu Dragnea riscă să scoată România din Europa”

Print Friendly, PDF & Email

“Klaun” Iohannis: “Partidul condus de Liviu Dragnea riscă să scoată România din Europa”

Da, ați văzut bine! Nu din Uniunea Europeană, ci din Europa spune  “Klaun” Iohannis că vom fi scoși. Încă o mostră de înțelepciune venită din partea “Insului din Deal”. Aidoma unui taur furios care vede numai roșu înaintea ochilor, și Iohannis în disperarea sa vede numai PSD-ul, eliberând uneori în eter cuvinte fără a le cântări prea mult greutatea sau coerența.

Cum să ne scoată din Europa nefericitule? Contrar liniei ideologice cu care te-au îndoctrinat cei din afara României, apoi află bine ca teritoriul actual al României a fost dintotdeauna în Europa, nicidecum pe vreun alt continent cum tot te-au lăsat pe tine să crezi mai marii europeni.

Circul european interzice animalele salbatice, insa animalele politice inca sunt permise

Circul european interzice animalele salbatice, insa animalele politice inca sunt permise

Dacă n-am ști mai bine, am putea spune că Iohannis prin această declarație a ajuns să le facă celor de la PSD campanie electorală.

(P):Atlas Istoric Geografic al Neamului Românesc

“Acești PSD-iști s-au folosit de lipsa unei clarități în legislația în vigoare și au blocat un document la nivel european fără să se consulte cu președintele. E deja a doua oară când încearcă să facă politică externă după ureche, așa cum au făcut și salarizarea după ureche, și iese foarte prost. Prin blocarea unei declarații iată că dintr-o dată România este readusă în marginea Uniunii împreună cu țări pentru care am tot respectul, dar care sunt de esență mai degrabă eurosceptică.

Vreau să le amintesc acestor PSD-iști că românii sunt pro-europeni. Aceste măsuri din ce în ce mai frecvente, anti-europene care vin pe linia PSD, riscă realmente să ne scoată din Europa. Așa ceva nu se poate.”, a declarat Klaus Iohannis

PS: Acesta este un pamflet și trebuie privit ca atare

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Saptamana aceasta celebram femeia

teamdeals.ro

Inline
Inline