De peste un sfert de veac, Romania este manipulata de catre aceiasi papusari!

De peste un sfert de veac, Romania este manipulata de catre aceiasi papusari!

In Romania doar papusile se schimba de 25 de ani incoace dar nu si papusarii! Acestia raman neschimbati si lucrurile in tara noastra se desfasoara dupa acelasi tipar planuit din umbra de o elita oculta anonima. Adevaratul holocaust impotriva poporului roman practic nu s-a oprit nici o clipa, nici macar dupa incheierea oficiala al celui de-al doilea razboi mondial.

La initiativa sionistilor s-a declansat holocaustul rosu indreptat impotriva romanilor, multi dintre acestia sfarsind deportati in intinderile de gheata ale Rusiei sau rapusi in inchisorile comuniste. Printre victimele lor s-au numarat intelectualii, preotimea, doctorii, avocatii, polticienii, savantii, scriitorii, artistii si cam tot ceea ce insemna elita romaneasca.

De peste un sfert de veac, Romania este manipulata de catre aceiasi papusari!


[one_half][/one_half]
Crimele nu s-au limitat doar la exterminarea fizica a elitelor sau a anticomunistilor ci si la exterminarea ideologica, la uciderea ideilor inca din fasa, mai ales a ideilor de libertate, democratie sau drepturi fundamentale ale omului.

Societatea romaneasca inca incearca sa-si revina din socul reprezentat de epoca comunista din Romania dar nici nu a apucat sa se dezmeticeasca bine si a avut parte de alt soc: acela al mafiei asa zisului capitalism salbatic, de fapt un nume pretentios pentru jaful sistematic si institutionalizat al unor jigodii fara principii si fara caracter.


Toti asa zisii presedinti ai Romaniei din ultimii 25 de ani, asa zisii trei „-ESCU” , au fost manipulati si coordonati de catre aceiasi numitori comuni, de aceiasi  papusari. Sforile care-i controlau pe fiecare in parte duc in aceleasi directii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.



Blestemul Romaniei este aceasta fixatie pe care si-au creat-o sionistii asupra raiului in care s-ar putea transforma Romania, un adevarat pamant sfant asupra caruia ei au tanjit de mai multe generatii si pentru care in trecut au incercat chiar si atentate teroriste in Senatul Romaniei.


Greseala cea mare a poporului roman este ca in toleranta sa, uneori catalogata dincolo de limitele imbecilitatii, a refuzat sa vada pericolul care era chiar in fata ochilor sai. Putinele voci care au strigat in disperarea lor asupra acestui pericol au fost ironizate, ignorate sau chiar ridiculizate.


Am vazut si vedem in continuare ca cei care ar trebuie sa conduca si sa apere interesele Romaniei si ale romanilor nu fac decat sa distruga si sa jefuiasca tot, sa-si bata joc de cultura, traditiile si de istoria poporului roman.

Scopul lor principal este acela de a ne pierde identitatea nationala, de a ne parasi tara si a lasa un imens spatiu gol care sa fie umplut de niste alogeni incetateniti peste noapte.


Adevaraul este in fata ochilor nostri. Avem puterea de a spune AJUNGE? Avem puterea de a spune STOP? Se pare ca inainte de a muri, Nicolae Ceausescu, chiar daca a fost un dictator, a avut mare dreptate cand a spus ca vor veni vremuri grele pentru poporul roman si va fi mai bine sa moara cu arma in mana decat sclav in tara sa!


Cine sunt papusarii care isi bat joc de Romania de 25 de ani de zile? Sunt aceeasi care au sprijinit si lovitura de stat din 1989 si se pare ca sunt aceeasi care au comandat si distrugerea economiei, industriei si agriculturii din Romania. Sunt fiare hamesite si hulpave, asasini economici care distrug tari, distrug vietile a milioane de oameni de pe planeta prin actiunile lor oculte.


Unica solutie prin care Romania se mai poate salva este constientizarea fiecarui roman ca libertatea, suveranitatea si insusi viitorul lor si al tarii noastre este intr-un mare pericol atata timp cat continuam sa crestem practic la sanul nostru, adevarate vipere veninoase.

De 25 de ani Romania este manipulata de catre aceiasi papusari!
De 25 de ani Romania este manipulata de catre aceiasi papusari!
 Sursa: Glasul-Moldovei.blogspot.com

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info