De peste un sfert de veac, Romania este manipulata de catre aceiasi papusari!

In Romania doar papusile se schimba de 25 de ani incoace dar nu si papusarii! Acestia raman neschimbati si lucrurile in tara noastra se desfasoara dupa acelasi tipar planuit din umbra de o elita oculta anonima. Adevaratul holocaust impotriva poporului roman practic nu s-a oprit nici o clipa, nici macar dupa incheierea oficiala al celui de-al doilea razboi mondial.

La initiativa sionistilor s-a declansat holocaustul rosu indreptat impotriva romanilor, multi dintre acestia sfarsind deportati in intinderile de gheata ale Rusiei sau rapusi in inchisorile comuniste. Printre victimele lor s-au numarat intelectualii, preotimea, doctorii, avocatii, polticienii, savantii, scriitorii, artistii si cam tot ceea ce insemna elita romaneasca.

De peste un sfert de veac, Romania este manipulata de catre aceiasi papusari!


Crimele nu s-au limitat doar la exterminarea fizica a elitelor sau a anticomunistilor ci si la exterminarea ideologica, la uciderea ideilor inca din fasa, mai ales a ideilor de libertate, democratie sau drepturi fundamentale ale omului.

Societatea romaneasca inca incearca sa-si revina din socul reprezentat de epoca comunista din Romania dar nici nu a apucat sa se dezmeticeasca bine si a avut parte de alt soc: acela al mafiei asa zisului capitalism salbatic, de fapt un nume pretentios pentru jaful sistematic si institutionalizat al unor jigodii fara principii si fara caracter.


Toti asa zisii presedinti ai Romaniei din ultimii 25 de ani, asa zisii trei “-ESCU” , au fost manipulati si coordonati de catre aceiasi numitori comuni, de aceiasi  papusari. Sforile care-i controlau pe fiecare in parte duc in aceleasi directii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro


Blestemul Romaniei este aceasta fixatie pe care si-au creat-o sionistii asupra raiului in care s-ar putea transforma Romania, un adevarat pamant sfant asupra caruia ei au tanjit de mai multe generatii si pentru care in trecut au incercat chiar si atentate teroriste in Senatul Romaniei.


Greseala cea mare a poporului roman este ca in toleranta sa, uneori catalogata dincolo de limitele imbecilitatii, a refuzat sa vada pericolul care era chiar in fata ochilor sai. Putinele voci care au strigat in disperarea lor asupra acestui pericol au fost ironizate, ignorate sau chiar ridiculizate.


Am vazut si vedem in continuare ca cei care ar trebuie sa conduca si sa apere interesele Romaniei si ale romanilor nu fac decat sa distruga si sa jefuiasca tot, sa-si bata joc de cultura, traditiile si de istoria poporului roman.

Scopul lor principal este acela de a ne pierde identitatea nationala, de a ne parasi tara si a lasa un imens spatiu gol care sa fie umplut de niste alogeni incetateniti peste noapte.


Adevaraul este in fata ochilor nostri. Avem puterea de a spune AJUNGE? Avem puterea de a spune STOP? Se pare ca inainte de a muri, Nicolae Ceausescu, chiar daca a fost un dictator, a avut mare dreptate cand a spus ca vor veni vremuri grele pentru poporul roman si va fi mai bine sa moara cu arma in mana decat sclav in tara sa!


Cine sunt papusarii care isi bat joc de Romania de 25 de ani de zile? Sunt aceeasi care au sprijinit si lovitura de stat din 1989 si se pare ca sunt aceeasi care au comandat si distrugerea economiei, industriei si agriculturii din Romania. Sunt fiare hamesite si hulpave, asasini economici care distrug tari, distrug vietile a milioane de oameni de pe planeta prin actiunile lor oculte.


Unica solutie prin care Romania se mai poate salva este constientizarea fiecarui roman ca libertatea, suveranitatea si insusi viitorul lor si al tarii noastre este intr-un mare pericol atata timp cat continuam sa crestem practic la sanul nostru, adevarate vipere veninoase.

De 25 de ani Romania este manipulata de catre aceiasi papusari!
De 25 de ani Romania este manipulata de catre aceiasi papusari!
 Sursa: Glasul-Moldovei.blogspot.com

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

One thought on “De peste un sfert de veac, Romania este manipulata de catre aceiasi papusari!

Lasă un răspuns

Next Post

Liviu Dragnea este ferm in favoarea gazelor de sist. Asta este fermitate sau imbecilitate?

Dum aug. 10 , 2014
Vicepremierul Liviu Dragnea s-a declarat ferm in favoarea gazelor de sist afirmand ca cetatenii din Pungesti, care protesteaza impotriva amplasarii sondelor pe pamanturile lor de catre compania americana Chevron, pun presiune pe statul roman si pe ceilalti 20 de milioane de romani, blocand accesul la resursele naturale din acea zona. […]
Liviu Dragnea este ferm in favoarea gazelor de sist. Asta este fermitate sau imbecilitate?

Poate vă place și:

libris.ro