Traian Basescu a inchinat Romania ca ofranda sionismului?

Muntele Herzl este de fapt un deal inalt din Israel, aflat in vestul Ierusalimului care adaposteste mormantul lui Theodor Herzl (Binyamin Zeev Herzl), fondatorul miscarii sioniste, un individ cu o gandire ultra nationalista si cu niste idei de o duritate iesita din comun.

Anume pe acest munte s-a dus si Traian Basescu sa se ploconeasca si sa se inchine la monumentul ridicat in cinstea sionismului si a lui Theodor Herzl. Orice idee sau miscare nationalista din Romania este ingradita si condamnata imediat pe cand ultra nationalismul sionist merita niste matanii de toata frumusetea din partea lui Traian Basescu.

Traian Basescu a inchinat Romania ca ofranda sionismului?
Se trece foarte usor peste spusele lui Shimon Peres legate de cumparare a unor tari printre care si Romania. Depopularea Romaniei nu a fost un accident ci un plan cu bataie lunga care sa elibereze spatiu si resurse pentru o invazie masiva. Romanii au fost tradati de catre politicieni si izgoniti din tara lor prin tot felul de masuri care sa-i faca sa-si caute viitorul si rostul in viata prin lumea larga pentru a fi inlocuiti cu altfel de „cetateni”. Cu alte cuvinte exportam romani si importam evrei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo. 


Deja romanii simt presiunea din ce in ce mai mare acestor masuri de deznationalizare, de pervertire a identitatii nationale, a valorilor adevarate, a istoriei si a culturii romanesti. Sionistii sunt cei care au initiat holocaustul rosu impotriva poporului roman, invocand o teorie ciudata a legitimitatii pretentiei lor asupra pamantului vechii Dacii, motivand ca ei s-ar numara printre locuitorii cu vechime milenara pe aceste teritorii.


Teoria ascendentei evreiesti pe teritoriul Romaniei a fost lansata de cativa autori evrei mincinosi inca de prin secolul 19 si inceputul secolului 20. Aceasta teorie a fost reluata si la inceput de mileniu 3, fiind „sponsorizata” publicarea acestor minciuni chiar pe cheltuiala statului roman.

La inceputul secolului trecut, am avut personalitati precum Nicolae Iorga care au daramat aceste teorii aberante ale evreilor, cu argumente solide, apeland la studiile unor adevarati cercetatori, unii dintre ei chiar cu origini evreiesti.


Romania a pierdut din cauza situatiei economice si a lipsei locurilor de munca aproximativ patru milioane de romani care au migrat in alte tari. Ritmul romanilor care parasesc tara in cautarea unui loc de munca in strainatate este in continuare alarmant si ingrijorator.


Traian Basescu a incercat sa pozeze intr-un presedinte unionist, care doreste din „patriotism” re-unirea celor doua state romanesti, Romania si Republica Moldova. Numai ca nu este clar catre cine manifesta Basescu acest „patriotism” inflacarat. Cati romani ati vazut purtand kipa pe cap?

Dintotdeauna evreii au avut o fixatie pentru Basarabia si se pare ca acesta ar fi motivul pentru care mai marii lumii au cazut de acord sa se refaca unirea Basarabiei cu Romania, scopul adevarat nefiind reunirea romanilor ci un plan B de rezerva pentru evreii care ar fi nevoiti sa se retraga din Israel in cazul unui atac masiv al tuturor tarilor arabe impotriva Israelului.


Oricata bucurie ar putea avea romanii de pe cele doua maluri ale Prutului vazand implinita re-unirea celor doua state romanesti, costurile umane de pana acum sunt destul de mari pentru ambele tari. Masurile de spoliere, jaf si distrugere a economiei si industriei intr-un caz iar pe de cealalta parte o izolare economica intr-un spatiu ex-sovietic fara prea multe perspective reale de dezvoltare, au vaduvit cele doua state romanesti de o masa larga de populatie, nevoita sa apuce calea autoexilului in cautarea unor locuri de munca decente.


In conditiile in care astazi sionismul este condamnat chiar si de catre multi evrei care nu sunt de acord cu aceasta politica si masurile criminale izvorate din ideile si gandirea ultra nationalista, pe alocuri chiar de tip fascist, inventata de Theodor Herzl, asa zisul presedinte al Romaniei se duce repede si isi indeasa „ciupilica”(kipa) pe cap si se ploconeste la mormantul acestuia?


Noi in Romania nu mai putem ridica statui sau monumente eroilor nostri nationali pentru ca adeseori apar diferite organizatii evreiesti care protesteaza si se opun amplasarii lor, invocand tot felul de motive printre care principala scuza este antisemitismul. Insa Traian Basescu nu are nici o problema in a se prosterna la mormantul unui ultra nationalist care incita la ura rasiala si la crime.


Traim intr-o tara in care conducatorii actuali sunt mai degraba antiromani si pro-masoni, pro-sionisti, pro orice altceva decat romani. Atat Traian Basescu cat si Victor Ponta au facut in ultimul timp diferite acte insultatoare la adresa poporului roman si a identitatii noastre nationale.


Daca romanii vor mai dormi mult ne vom confrunta curand cu o grava criza de identitate nationala, provocata de depopularea masiva, indobitocirea populatiei si slabele initiative de consolidare si mentinere a suvernatitatii statului roman.

Privind toate aceste imagini ne putem pune intrebarea daca Traian Basescu a inchinat Romania ca ofranda sionismului?Note
––––––––
1) http://izionist.org/eng/romanian-president-at-mount-herzl/
2) http://ro.wikipedia.org/wiki/Muntele_Herzl

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 9 books
Oranki. Amintiri din captivitate

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas

1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info