Cardasie, nicidecum coabitare!

Cardasie, nicidecum coabitare!

Cateva dintre masurile luate de liderii USL si in mod special unele dintre cele luate de catre Victor Ponta, au fost foarte ciudate, ca nu spunem chiar aberante. A fost ca si cum niste papusari din umbra trageau niste sfori invizibile iar papusile isi jucau sinistrul numar de politicieni interesati de soarta tarii si a poporului.

Am ajuns sa ne intrebam acum daca acele masuri nu cumva au fost luate ca sa se poata „mosteni” sistemul mafiot al lui Traian Basescu de catre Victor Ponta. Dan Voiculescu este intr-adevar unul dintre profitorii „tranzitiei” si a fost implicat intr-o privatizare frauduloasa dar aceeasi Luluta Kovesi avea instrumentele justitiei in mana si cand indivizi ca Adriean Videanu, Radu Berceanu, Elena Udrea, Gheorghe Stefan sau multi alti fosti sau actuali PDL-isti fraudau sau devalizau banul public. De ce nu s-a actionat in acelasi mod si in cazurile similare in care actorii privatizarilor frauduloase erau din mafia basista?

Cardasie, nicidecum coabitare!

[one_half]
Mini MP3 Player with TF Card Slot Back Metal Clip – $1.84
[/one_half]Orice si oricat ar zbiera unii sau altii, atat din mediul politic cat si din cel al mass-mediei, Dan Voiculescu merita pedepsit daca nu pentru privatizarea cu nereguli de la ICA macar pentru insusirea frauduloasa a asa ziselor fonduri ale Securitatii, care erau in fapt banii poporului roman. Dar langa Dan Voiculescu ar trebui sa stea si o buna parte a familiei Basescu si o masa larga din camarila politica de pe langa Traian Basescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Oricat ar incerca sa dreaga busuiocul Victor Ponta, se observa complicitatea criminala a lui, nu atat cu Basescu cat cu papusarii care il controleaza cu Basescu. Pisicutul sau sluga numita Victor Ponta continua aceleasi politici criminale ale lui Traian Basescu, sau in cel mai rau caz ale celor care se afla in spatele lui Traian Basescu.

Intre Ponta si Basescu a fost si este inca o relatie bolnavicioasa, a fost cardasie si nicidecum coabitare! Din cauza celor doi si a rolurilor jucate de catre ei Romania este acum o tara in colaps, o tara aflata intr-un blocaj politic, institutional, social si economic, o tara cu prea multi stapani si cu prea multe slugi!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info