Liviu Dragnea este ferm in favoarea gazelor de sist. Asta este fermitate sau imbecilitate?

Vicepremierul Liviu Dragnea s-a declarat ferm in favoarea gazelor de sist afirmand ca cetatenii din Pungesti, care protesteaza impotriva amplasarii sondelor pe pamanturile lor de catre compania americana Chevron, pun presiune pe statul roman si pe ceilalti 20 de milioane de romani, blocand accesul la resursele naturale din acea zona.

Ati mai auzit o asemenea imbecilitate pana acum? Dar daca ar trebui ca maine sa sapam si sa folosim substante chimice periculoase pe proprietatea familiei lui Liviu Dragnea sau macar in imediata apropiere, ar mai fi oare acest individ la fel de ferm in favoarea gazelor de sist? Pai nu trebuie sa avem acces la resursele din acel loc? Pe acesta teorie, practic oricine poate cadea victima si sa-si vada viata ruinata de deciziile imbecile si incompetente ale unor guvernanti care nu mai pun pret pe drepturile fundamentale ale omului si nici macar pe textul Constitutiei Romaniei.

Liviu Dragnea este ferm in favoarea gazelor de sist. Asta este fermitate sau imbecilitate?


ZorileStore
La Pungesti se incalca grav Constitutia Romaniei! In Constitutia Romaniei la articolul 35 statul recunoaste dreptul pentru fiecare cetatean al tarii la un mediu sanatos. Fermitate trebuie in primul rand din partea politicienilor romani asupra vegherii respectarii Constitutiei si nicidecum a intereselor unor anumite companii, indiferent ca ele sunt romanesti sau straine.


Anumiti imbecili, atat din mediul politic, cat si din mass media, au behait ca cei care se opun gazelor de sist sunt pro Rusia. Germania tocmai a interzis exploatarea gazelor de sist pana in anul 2021 din cauza opozitiei masive a populatiei fata de metoda fracturarii hidraulice. Asta inseamna ca germanii sunt pro Rusia?

In conditiile in care tarile care nu detin deloc rezerve de gaz natural, tari care in mod normal ar trebui sa fie dispuse la orice pentru a-si asigura rezervele de gaz necesare industriei si populatiei, refuza categoric exploatarea gazelor de sist, nu poti sa nu te intrebi de ce imbecilii care se afla acum la carma Romaniei, o tara care detine rezerve de gaz, sunt dispusi pentru aceste exploatari de gaze de sist chiar si cu niste riscuri ecologice majore.

Acum intrebarea este daca in cazul politicienilor romani este vorba de fermitate sau imbecilitate legata de problema exploatarii gazelor de sist. (NE)stimati politicieni romani, se apropie in scurt timp alegeri si pretul imbecilitatii voastre il veti constata pe facturile in care se vor transforma buletinele de vot! 

Note
———————-
1) http://glasul.info/?p=122

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

One thought on “Liviu Dragnea este ferm in favoarea gazelor de sist. Asta este fermitate sau imbecilitate?

Lasă un răspuns

Next Post

Cardasie, nicidecum coabitare!

Dum aug. 10 , 2014
Cateva dintre masurile luate de liderii USL si in mod special unele dintre cele luate de catre Victor Ponta, au fost foarte ciudate, ca nu spunem chiar aberante. A fost ca si cum niste papusari din umbra trageau niste sfori invizibile iar papusile isi jucau sinistrul numar de politicieni interesati […]
Cardasie, nicidecum coabitare!

Poate vă place și:

libris.ro