Tradatori, spioni sau dusmani ai Romaniei, premiati de catre Traian Basescu!

1)Despre Laszlo Tokes nu prea mai sunt prea multe de spus. Cam toata lumea stie de acum de scandalul legat de retragerea distinctiei cu care a fost onorat de catre Traian Basescu si anume Steaua Romaniei. Dar ca fost colaborator al securitatii si ca un om care avea aproape toate informatiile la indemana era imposibil pentru Traian Basescu sa nu stie ca Laszlo Tokes a fost atat turnator la securitate in perioada comunista, ca a furat banii enoriasilor sai sau ca era si spion pentru AVO, serviciul secret maghiar.

2) Mark Gitenstein este tipul de ambasador oportunist hotarat sa profite la maxim de coruptia generalizata dintr-o tara considerata colonie de mana a doua sau a treia si pentru asta invarte si el energic in oala cu rahat a putreziciunii mediului politic romanesc. Ba chiar indrazneste sa-si introduca mainile pana la coate, sa ia putin pe deget si sa guste o gura sanatoasa.Pentru cum a lucrat acest ambasador fara scrupule impotriva vointei si intereselor romanilor Traian Basescu l-a premiat si pe acest individ slinos cu Steaua Romaniei.

Tradatori, spioni sau dusmani ai Romaniei, premiati de catre Traian Basescu!

b-mall.ro%20
3) Inca de la inceputul anilor ’90 Romania este subiectul unor critici aduse de cate comunitatea evreiasca si anumite evenimente din WW2 sunt ori exagerate la maxim ori chiar inflorite de-a dreptul pe alocuri. Un astfel de individ care nu a ezitat sa atace Romania si romanii pe oriunde i-a prins este si Elyakim Schlesinger pe care Traian Basescu sare imediat sa-l premieze cu Ordinul National “Serviciul Credincios”- in grad de Comandor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Curios este poate faptul ca un alt rabin evreu, Eli Caufman, face o acuzatie impotriva acestui Elyakim Schlesinger si spune ca totul este un teatru ieftin prin care evreii recurg pentru a santaja tarile implicate in WW2 si ca Basescu este marioneta acestora.

Este acum foarte clar ca propaganda evreiasca impotriva poporului roman nu mai este o himera si falsele acuzatii de antisemitism folosite impotriva romanilor sunt de fapt niste trucuri cu care aceasta comunitate joaca murdar impotriva oricui doreste ea.

Surse / Note:

[1] http://ioncoja.ro

[2] http://www.mediafax.ro

[3] http://www.ziuaveche.ro

[4] http://jurnalul.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Ziua Armatei Romane

sâm oct. 25 , 2014
Ziua de 25 octombrie este ziua in care sarbatorim ziua Armatei Romane. Pentru aceasta ocazie la Iasi s-a organizat de catre Brigada 15 Mecanizata “Podu Inalt” la ora 11:00 o ceremonie militara la Monumentul Eroilor Romani cazuti in cel de-al doilea razboi mondial, amenajat in Cimitirul “Eternitatea” din Iasi. “Aceasta […]
Ziua Armatei Romane

Poate vă place și:

libris.ro