Propaganda basista trece la iohannism?

Nu stiu cati dintre voi ati avut de a face cu adevarata propaganda basista din mediul virtual. Ma refer la acele conturi fie deschise pe nume adevarate sau false, dar active 24 de ore din 24. Mereu active, fie zi sau noapte de te-ai fi gandit ca nu-s oameni sau or fi niste boti foarte inteligent conceputi care pot posta raspunsuri logice indiferent de persoana cu care ar fi facut conversatie. Asemenea boti chiar exista in mediul virtual, atat serviciile de informatii rusesti cat si cele chineze experimentand si influentand populatia cu o propaganda in sprijinul guvernarii si politicii duse de cele doua tari.

Pentru cei care inca nu sunt familiarizati cu aceste actiuni pe care nu doar rusii si chinezii le experimenteaza ci si alte tari va vom expune mai jos cateva exemple:

[1] Russia’s former KGB invests in political propaganda spambots

[2] E-bots to enforce new russian ban on obscenities

[3] Russia spends $775K on new internet – scanning swear bot to enforce ban or dirty words

Propaganda basista trece la iohannism?

Cu toate ca rusii insista ca de fapt vor sa reduca obscenitatile si pornografia din mediul virtual de fapt ei isi pregatesc o armata virtuala de propaganda si se pare ca si destul de eficienta. Acesti boti sunt capabili sa dea raspunsuri logice ca si cum ar dispune de inteligenta proprie insa sunt doar programati sa dea anumite raspunsuri, conditionate de anumite cuvinte cheie. Este lesne de inteles ca asemenea operatiuni sunt destul de costisitoare dar se pare ca anumite tari sau corporatii sunt dispuse la aceste cheltuieli.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro
Propaganda basista in actiune! 24 de ore din 24
Propaganda basista in actiune! 24 de ore din 24

Sa revenim insa la propaganda basista din mediul virtual. Sa luam un caz particular de pe Facebook: Liviu Sandu. Este un “individ”/mai multi sau un bot prezent aproape 24 de ore din 24 pe retelele de socializare. Are un limbaj agresiv, care s-a amplificat pana la curata nebunie in timpul campaniei electorale. Injura batranii, pensionarii, somerii, asistatii social, moldovenii si alte categorii de persoane folosind limbaj suburban, incita la violenta. Insa, la un moment dat, a trecut de la propaganda pro Elena Udrea la propaganda pro Klaus Johannis. Nu este singurul asa zis basist care a procedat in acest mod. La fel au procedat si alte hoarde de asa autoproclamati basisti.

Pentru cine l-a votat cu buna credinta si cu speranta pe Klaus Johannis ar fi bine sa ia in consideratie si acest aspect expus de catre noi. Haita vechilor mafioti autoproclamati basisti isi cauta si ei un tatuc nou! Depinde doar de romani, de societatea civila, daca le vor ingadui sa recreeze din nou conditii propice pentru a naste o noua serparie PDL-ista sub plapumioara calda si imaculata a noului “PNL”!

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Vorbim de chiori in tara orbului!

mar nov. 25 , 2014
Intr-adevar, de ceva timp s-a creat sentimentul ca PSD este partidul mostenitor al fostului partid comunist roman(PCR). Dar la origine, aproape toate partidele romanesti actuale s-au desprins din FSN, grupare care dorea sa continuie politica si linia ideologica a comunismului. Insasi Traian Basescu s-a autodefinit drept comunist in timpul unei […]
Vorbim de chiori in tara orbului!

Poate vă place și:

libris.ro