RSS

Comunicat de presă: Fenomenele a…

Ca în fiecare an Ser…

Laurian Stănchescu: "Scrisoare p…

Scrisoare publică ad…

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Presedintele parlamentului Estoniei – Moldova este asteptata în Europa

Print Friendly, PDF & Email
Republica Moldova este asteptata in Europa. Declaratia apartine presedintelui parlamentului Estoniei, Eiki Nestor. Potrivit acestuia, Republica Moldova are toate sansele sa devina un stat european stabil, din punct de vedere politic, si de succes, din punct de vedere economic.  
In ajunul alegerilor parlamentare, parlamentarul estonian le-a dorit cetatenilor moldoveni intelepciune si rezistenta. In aceste zile de odihna, atentia tuturor statelor europene este indreptata catre Republica Moldova, sustine Eiki Nestor.

Presedintele parlamentului Estoniei – Moldova este asteptata în EuropaPotrivit presedintelui Legislativului de la Tallinn, Republica Moldova este pregatita pentru transformari principiale in societate. si anume acest lucru inseamna drumul spre casa, spre Europa.
La randul ei, Estonia a fost ajutata de aliati si parteneri, iar decisiv in acest drum a fost increderea si perseverenta cetatenilor tarii, – a concluzionat seful Legislativului estonian.
 
Sursa:

[1] http://www.publika.md/presedintele-parlamentului-estoniei–moldova-este-asteptata-in-europa_2171651.html

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline