RSS

Revoluție sau lovitură de stat? …

La trei decenii după…

Comunicat de presă: Fenomenele a…

Ca în fiecare an Ser…

Laurian Stănchescu: "Scrisoare p…

Scrisoare publică ad…

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Jos Comunismul! Mai valabil ca oricand! Jagardeaua cu suvita, pupincurist al lui Ceausescu!

Print Friendly, PDF & Email

Jagardeaua cu suvita, fost bisnitar, fost contrabandist, prima jigodie a statului in ultimii zece ani de zile, cel care a distrus Romania asa cum n-au reusit s-o distruga nici doua razboaie mondiale si nici jumatate de secol de comunism, el care pozeaza in mare anticomunist, in anul 1986 nu putea sa-si dezlipeasca buzele de pe curul lui Nicolae Ceasusescu, asa cum o dovedeste un articol din Ziarul Scanteia din anul 1986.

Jagardeaua cu suvita, Traian Basescu!

Jagardeaua cu suvita, Traian Basescu!

Iata mesajul pupincuristului plin de zel, Traian Basescu, pe atunci capitanul vasului Biruinta:

MESAJ DIN LARG

Aflat in portul Yemba din Arabia Saudita, unde abia sosise la incarcare, echipajul petrolierului “Biruinta” , de 150 000 tdw, fruntas pe flota in 1985, a transmis in noaptea de revelion urmatoare radiograma semnata de comandantul sau, Traian Basescu:

“In aceasta noapte de la cumpana anilor, cei 40 de navigatori de pe aceasta plutitoare cetate de otel construita de Romania isi indreapta gandurile spre tara, spre conducatorul partidului nostru, Nicolae Ceausescu, spre toti cei dragi de acasa. Dupa datina, cei aflati in cartul liber suntem in jurul pomului de iarna, frumos impodobit, si inchinam un pahar cu vin pentru succesele obtinute de poporul nostru in anul in care a trecut, pentru rezultatele  pe care le-am inregistrat si noi, marinarii, si care ne-am permis depasirea planului la trafic la 17 la suta, pentru succese si mai mari in 1986″.

Jos Comunismul! Mai valabil ca oricand! Jagardeaua cu suvita, pupincurist al lui Ceausescu!

Jigodia comunista Traian Basescu cu buzele lipite de curul lui Nicolae Ceausescu!

Jigodia comunista, Traian Basescu cu buzele lipite de curul lui Nicolae Ceausescu!

Astfel aflam nu numai doar ca lui Traian Basescu ii puteai scoate cu greu  botul din curul lui Nicoale Ceausescu ci si celebrele minciuni cu depasirea planurilor. Auzi la el; cu 17 la SULA! Da, la sula! Acum stim si de unde a invatat Eba expresia celebra cu :

“Poti sa ai si succesuri!”

DA! De la tasu’ a invatat!

 

Doua jigodii comuniste care au distrus Romania!

Doua jigodii comuniste care au distrus Romania!

Treziti-va! De fapt n-am scapat niciodata de jigodiile comuniste! Ele sunt printre noi, distrug totul in jur cu duhoarea si mirosurile lor pestilentiale!

Jos Comunismul! Mai valabil ca oricand!

Criminalii neamului romanesc sunt peste tot in jurul lui Iliescu si al lui Basescu:

JIGODII cominterniste, calaii si criminalii neamului romanesc!

JIGODII cominterniste, calaii si criminalii neamului romanesc!

“Printre sarcinile activistei Vass s-au aflat, pana la inceputul anilor ’40, si eliberarea moldovenilor de la Chisinau de sub „jugul burghezo-mosieresc romanesc”, iar, ulterior, dupa 1945, eliberarea romanilor de la Bucuresti de sub jugul lui Maniu si Bratianu. Dupa ce a fost sefa sectiei organizatorice a CC al PCR, in 1954 a fost admisa in secretariatul CC, iar in 1958 o regasim in functia de sefa a sectiei relatii internationale a partidului. “

Surse:

[1] http://roncea.ro/2009/06/24/micile-secrete-ale-familiei-vass-andreea-vass-verisoara-lui-bogdan-olteanu-vass-cum-sar-puricii-romaniei-dintr-o-barca-in-alta/

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline