Cum vad internautii noul posibil guvern al Romaniei

Cum vad internautii noul posibil guvern al Romaniei

Romanii si-au format deja in timp cateva stereotipuri despre politicienii din Romania. Daca il intrebi pe orice roman de pe strada, cu mici exceptii, ignorand aici desigur tocmai pe cei care au un interes clar de a avea un partizanat politic, raspunsurile vor fi destul de apropiate, respectand tocmai acele stereotipuri de care vorbeam.

In marea lor majoritate, politicienii romani sunt perceputi acum ca fiind corupti, mincinosi, fara scrupule si ceea ce este poate cel mai alarmant de constatat este faptul ca au inceput sa fie perceputi mai nou si ca incompetenti, oameni fara o pregatire si o educatie corespunzatoare, niste scursuri si niste jigodii care nu si-ar avea locul nici macar in patura inferioara a societatii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Cum vad internautii noul posibil guvern al Romaniei

Cum s-a ajuns la o imagine atat de dezastruoasa a politicienilor din Romania cand in mod normal intr-o tara ei ar trebuie sa fie considerati elita intelectualitatii, mari personalitati sau mari oameni de stat? Coruptia generalizata, spolierea si jefuirea sistematizata a industriei si a economiei, starea generala dezastruoasa din invatamant, sanatate, infrastructura si mediul economic sunt principalele cauze pentru care politicienii romani au acum in ochii oamenilor de rand un statut mai rau decat al porcilor care se balacesc in troaca.

O societate care a ajuns sa considere asa zisa elita politica a tarii mai prejos de cele mai jegoase dobitoace este desigur o societate in care ceva merge prost, teribil de prost.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Jos Comunismul! Mai valabil ca oricand! Jagardeaua cu suvita, pupincurist al lui Ceausescu!

Dum dec. 7 , 2014
Jagardeaua cu suvita, fost bisnitar, fost contrabandist, prima jigodie a statului in ultimii zece ani de zile, cel care a distrus Romania asa cum n-au reusit s-o distruga nici doua razboaie mondiale si nici jumatate de secol de comunism, el care pozeaza in mare anticomunist, in anul 1986 nu putea […]
Jigodia comunista Traian Basescu cu buzele lipite de curul lui Nicolae Ceausescu!

Poate vă place și:

libris.ro