RSS

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Cum vad internautii noul posibil guvern al Romaniei

Print Friendly, PDF & Email

Cum vad internautii noul posibil guvern al Romaniei

Romanii si-au format deja in timp cateva stereotipuri despre politicienii din Romania. Daca il intrebi pe orice roman de pe strada, cu mici exceptii, ignorand aici desigur tocmai pe cei care au un interes clar de a avea un partizanat politic, raspunsurile vor fi destul de apropiate, respectand tocmai acele stereotipuri de care vorbeam.

In marea lor majoritate, politicienii romani sunt perceputi acum ca fiind corupti, mincinosi, fara scrupule si ceea ce este poate cel mai alarmant de constatat este faptul ca au inceput sa fie perceputi mai nou si ca incompetenti, oameni fara o pregatire si o educatie corespunzatoare, niste scursuri si niste jigodii care nu si-ar avea locul nici macar in patura inferioara a societatii.

Cum vad internautii noul posibil guvern al Romaniei

Cum s-a ajuns la o imagine atat de dezastruoasa a politicienilor din Romania cand in mod normal intr-o tara ei ar trebuie sa fie considerati elita intelectualitatii, mari personalitati sau mari oameni de stat? Coruptia generalizata, spolierea si jefuirea sistematizata a industriei si a economiei, starea generala dezastruoasa din invatamant, sanatate, infrastructura si mediul economic sunt principalele cauze pentru care politicienii romani au acum in ochii oamenilor de rand un statut mai rau decat al porcilor care se balacesc in troaca.

O societate care a ajuns sa considere asa zisa elita politica a tarii mai prejos de cele mai jegoase dobitoace este desigur o societate in care ceva merge prost, teribil de prost.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline