libris.ro

V-a venit factura la energie electrica umflata? Ghici cine este de vina?

V-a venit factura la energie electrica umflata? Ghici cine este de vina?

Cititi si: Am schimbat hotii nostri cu hoti straini

Daca este sa ne luam dupa cei de la Turnul de control atunci „românii au plătit factura umflată la curent pentru a finanța PSD „.

„Românii au fost furați la factura de curent de către ENEL, conform procurorilor DNA și asta s-a întâmplat din cauza tăcerii complice a ANRE, instituția care trebuia să se sesizeze în legătură cu matrapazlâcurile ENEL.
În realitatea, românii care au plătit facturi ilegale de curent au finanțat fără să vrea Partidul Social Democrat. Astfel că, adjunctul ANRE, Claudiu Dumbrăveanu, a fost propus să ajungă numărul doi în ANRE de către deputatul PSD Andrei Dolineaschi. Dolineaschi este pe lângă deputat în Parlamentul României, secretarul general al partidului, funcție ocupată înainte de Liviu Dragnea. Dumbrăveanu a ajuns pe mâna lui Dolineaschi la ANRE cu promisiunea de a returna favorurile primite de la partid prin sponsorizarea acestuia. TURNUL a aflat că în clipa de față DNA îl are în vizor pe secretarul general al PSD, Andrei Dolineaschi. Mândri că suntem români!
Daniel Sebastian Șuta”, scriu cei de la Turnul de control

V-a venit factura la energie electrica umflata? Ghici cine este de vina?

Nota noastra: Adevarul este de fapt mult mai sinistru. Romanii sunt intr-adevar furati prin umflarea „artificiala” a facturilor prin diverse metode (vezi cazul directorului de la Enel care s-a sinucis). Sistemele prin care companiile private furnizoare de energie electrica sunt ajutate de catre mediul politic sa jecmaneasca atat cetatenii cat si statul roman sunt foarte diversificate.
Incepand de la „legi cu dedicatie”, ordonante de urgente dubioase sau inlesnirea unor controale superficiale si niste reglementari la fel de superficiale si mergand pana la masluirea unor informatii si statistici oficiale cu scopul de a prejudicia in final consumatorii de energie electrica totul se desfasoara cu un scop precis: spolierea controlata si institutionalizata a Romaniei.
Actualele partide din Romania nu sunt cu adevarat partide ci clanuri mafiote. Este inutil sa acuzi doar un partid sau pe altul, sub motivatia ca se afla la guvernare. Numai urmarind cu ochii liberi ultimele cazuri de coruptie si arestarile facute de catre DNA si putem constata rapid ca spolierea aceasta a Romaniei continua indiferent daca partidele din care fac parte acesti mafioti sunt sau nu la putere sau in opozitie.
Mafia politica din Romania este transpartinica, nu are nici culoare politica si nici o ideologie specifica. In concluzie, partidele din Romania sunt la ora actuala grupuri infractionale organizate, extrem de periculoase pentru societate. Rezultatul „muncii” lor se poate vedea cu ochiul liber dupa cei 25 de ani trecuti de la lovitura de stat din decembrie 1989.
Cum este posibil ca la niste salarii de mizerie in comparatie cu restul Europei, sa platim in Romania facturi chiar si mai mari la energie electrica decat in unele tari unde salariile sunt chiar si de zece ori mai mari decat la noi?
Beneficiind de ceva vreme si romanii de libera circulatie in UE am ajuns sa avem romani plecati peste hotare aproape prin toate tarile europene. De la ei aflam ca pentru un consum de energie electrica chiar mai mare decat cel mediu inregistrat in Romania ei platesc spre exemplu in Anglia sume care sunt uneori chiar si mai mici decat cele pe care le platesc romanii pentru facturi.
Se mai indoieste acum cineva ca nu suntem furati la facturi?
Bulgarii au iesit intr-un numar de aproape 100.000 de oameni pentru a protesta impotriva acestei jecmaneli prin umflarea hoteasca a facturilor la energia electrica. Noi ne vom destepta vreodata?
Surse/Note:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.



Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info