libris.ro

Un nou miting al revolutionarilor in Piata Victoriei

Un nou miting al revolutionarilor in Piata Victoriei

Revolutionarul Dumitru Dinca reproseaza guvernului ca revolutionarilor li s-a bagat pumnul în gura si nu mai sunt ascultati aproape de nimeni din presa, iar institutiile statului isi bat joc de revolutionari.

Un nou miting al revolutionarilor in Piata Victoriei

Dumitru Dinca, unul dintre liderii revolutionarilor din  decembrie 1989 a facut apel pentru a mobiliza revolutionarii la protest in ziua de luni 12 ianuarie, incepand cu ora 10:00 in Piata Victoriei:

„Miting mare miting, al revolutionarilor batjocoriti, umiliti si marginalizati, la un sfert de secol de la Revolutia din decembrie 1989. Mitingul va avea loc luni, 12 ianuarie, ora 10,00, in Piata Victoriei !…Veniti camarzi sa oprimc decizia criminla, a guvernului impotriva voastra, cei care ati luptat cu convigerea ca in Romania, datorita sacrificiului vostru, intreg poporul va trai mai bine si ca saracia, nedreptetile si abuzurile vor dispare si intreg poporul va trai pe masura harniciei si a capacitatii lui de popor inteligent si creator de valori materiale si spirituale, care-l vor aseza in rand cu celelalte popoare europene civilizate, in care drepturile si libertatile fundamentale ale omului si cetateanului sunt respectate fara discutie, iar conditiile de viata ale cetatenilor acelor tari, costituie prioritatea de baza a preocuparilor guvernelor si institutiilor tarilor, alaturi de care dorim sa fim si cu care vrem sa ne comparam. Camarazi!…ati crezut in minciuni si in promisiuni desarte!…v-ati lasat manipulati ca niste copii!…au trecut trei ani, timp in care v-ati mintit, cu privire la statutul vostru in societate(eroi ai revolutiei), dar si cu privire la recunostinta la care aveti dreptul, din partea statului roman, care se declara stat de drept si care va umilit si va batjocorit in mod inpardonabil!…ati asteptat sa lupte altii pentru drepturile voastre crezand ca lucrurile se vor rezolva de la sine si ca se vor aseza pe calea normalitatii!…v-ati inselat!…in Romania, nimic nu se obtine fara lupta!…v-ati inselat si cand ati crezut ca o mana de oameni, pot rezolva problemele miilor de revolutionari, nepasatori care au asteptat „pica para malaiata”!… gata s-a terminat cu gluma!…avati dovada ca ati fost mintiti si ca problemele voastre nu se vor rezolva, decat daca veti iesi toti in strada(in special cei din Bucuresti), impreuna cu familiile voastre, pe care daca nu le veti aduce vor suferi, asa cum sufera de trei ani. Daca pana acum ati dormit, acum treziti-va si veniti la miting, pentru ca acum este ultima noastra sansa de a determina guvernul sa renunte la OUG 95/2014, pe care eu o numesc ordonanta condamnarii la moarte a revolutionarilor. Daca veniti la miting, sa nu credeti ca veniti in locul altuia!…daca veniti…veniti in locul vostru si veniti pentru familiile voastre!…fiiecare este obligat sa vina, pentru problema lui!”, a spus Dumitru Dinca pe contul unei retele de socializare

Revolutie 1989 - Cine a tras in noi dupa 22?, sursa foto: wikipedia.org
Revolutie 1989 – Cine a tras in noi dupa 22?, sursa foto: wikipedia.org

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.



Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info