Petre Roman, pe cale să-şi piardă mandatul de deputat

Deputatul PNL Petre Roman este foarte aproape să-şi piardă mandatul din Parlamentul Romaniei. Surse politice au declarat, pentru stiripesurse.ro, că Roman a contestat prea târziu raportul Agenţiei Naţionale de Integritate.

Conform surselor mentionate, deputatul Petre Roman va fi nevoit să părăsească Parlamentul dacă ANI va cere acest lucru.

Petre Roman este deputatPNL de Braşov si a fost declarat incompatibil de ANI în martie 2014, pentru că, începând cu data de 20 decembrie 2012, a ocupat, simultan, funcția de deputat și calitatea de PFA, persoană fizică autorizată.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Petre Roman, pe cale să-şi piardă mandatul de deputat

Petre Roman anunţa după publicarea raportului ANI că va contesta în instanţă decizia.

“Decizia este contestabilă din ambele puncte de vedere, şi legal şi funcţional. Legal pentru că în Codul civil adoptat în 2011 nu mai face referire la calitatea de comerciant, aceea care se referă şi la persoană fizică autorizată – deci nu mai există această încadrare juridică. În cazul meu, pe PFA-ul pe care îl deţineam nu am avut niciun fel de operaţiuni cu venit de cu vreo doi ani înainte de participa în alegeri, şi după aceea, nici atât”, declara fostul premier în martie 2014.

Nota noastra: Petre Roman este cel care a dat semnalul defrisarii industriei romanesti declarand atunci cand a fost premier ca industria romaneasca este o industrie de fiare vechi. Din acest punct de vedere “Petrica” poate fi considerat groparul industriei romanesti si a nenumarate locuri de munca pentru romani. Daca intr-adevar exista un asemenea raport al ANI care l-ar declara pe Petre Roman incompatibil si l-ar obliga sa renunte la postul de parlamentar nu putem decat saluta aceasta decizie si in acelasi timp sa-i spunem si noi ceva lui Petrica:

“Tataie ai inceput sa devii un sac de oase vechi. Cred ca ar fi timpul sa dispari din politica romaneasca asa cum a disparut si industria Romaniei!”

Petre Roman, pe cale să-şi piardă mandatul de deputat
Petre Roman, pe cale să-şi piardă mandatul de deputat

Sursa:

[1]  stiripesurse.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Si totusi mai exista speranta in asa zisul tinut secuiesc

lun ian. 12 , 2015
Dupa toate cate s-au spus si cate s-au facut, iata ca totusi ni se dovedeste ca in asa zisul tinut secuiesc inca mai exista speranta. Redam mesajul unui domn din secuime, Ianosi Stefan, “un secui batran” asa dupa cum se recomanda chiar el insusi si care ne arata si o alta […]
Sasii si secuii transilvaneni

Poate vă place și:

libris.ro