libris.ro

De ce este „reactionar” Glasul Moldovei? Românii, un popor de contrarevoluționari!

De ce este „reactionar” Glasul Moldovei? Românii, un popor de contrarevoluționari!

Daca „progresul” pe care-l propovaduiesc unii inseamna extirparea, pierderea caracterului nostru national sau disparitia romanilor de pe fata pamantului atunci DA, suntem reactionari! Revolutia pe care ne-o dorim noi este reintoarcerea la o politica pro-romaneasca nicidecum pastararea politicii antiromanesti din prezent!

Glasul Moldovei este un proiect pe care noi l-am initiat la inceputul anului 2014 si care s-a dezvoltat treptat cu scopul de a trezi sentimentele patriotice ale tinerilor romani din Romania si din alte zone de pretutindeni locuite de romani.

De ce este „reactionar” Glasul Moldovei? Românii, un popor de contrarevoluționari!

De cand ne-am lansat cu acest proiect numit „Glasul Moldovei” am fost intrebati de mai multe ori de ce ne consideram „reactionari” si chiar sfatuiti sa nu mai folosim acest cuvant pentru ca are si conotatii ascunse si astfel am putea fi atacati sub diverse pretexte:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„Felicitari!

Nu cred ca este bine sa va considerati “reactionari” caci cuvantul are conotatii ascunse si atacabile- NATIONALISTI era de ajuns!
Continuati cu mai mult curaj sa spuneti adevarurile incomode pentru cei care au tradat si saracit Romania pentru a o transforma intr-o jalnica Colonie a Vestului

Virgil Ciuca
New York
3 ianuarie 2015”

Celor care au urmarit pana acum propaganda antiromaneasca facuta de catre asa zisa revista de istorie, Historia.ro, trebuie sa le fie cunoscut si numele de „Giordano Bruno-Transilvanicus”, un postac de serviciu, cel mai probabil un membru al redactiei sau vreun ungur extremist care a gasit un prilej de a-si varsa veninul, mizeria si dejectiile tot timpul pe valorile istorice, culturale si spirituale ale poporului roman. O dovada ca este ungur poate fi si „apelul” sau la DEX de unde a facut copy-paste pentru a-si da seama ce inseamna de fapt cuvantul „reactionar”.

Românii, un popor de contrarevoluționari!
Românii, un popor de contrarevoluționari!

Pentru cine a luat „contact” cu acest individ/a, a observat numaidecat faptul ca lui si altora ca el le sunt permise comentarii rasiste, xenofobe si discriminatorii, in special antiromanesti, iar comentariile romanilor sunt imediat sterse sau utilizatorii chiar si blocati.

Din echipa redactiei de la Historia.ro fac parte numai antiromani, o ciudata combinatie sionisto-maghiara, fixata pe ideea de a arunca mereu cu dejectii in valorile cele mai sacre ale romanilor. Cativa dintre ei sunt de fapt specimene care au trait intr-un mediu sociopat, in care bolsevismul /comunismul era la loc de cinste, iar ideologii care au instigat la crime impotriva umanitatii, la genociduri impotriva popoarelor „contrarevolutionare”  erau adevarati idoli.

De ce este "reactionar" Glasul Moldovei?
De ce este „reactionar” Glasul Moldovei?

Unii dintre acesti idoli ai lor erau si Karl Marx și Friedrich Engels:

„Românii sunt un popor fără istorie, destinați să piară în furtuna revoluției mondiale. Ei sunt suporteri fanatici ai contrarevoluției și vor rămâne astfel până la extirparea sau pierderea caracterului lor național, la fel cum propria lor existență, în general, reprezintă prin ea însăși un protest contra unei mărețe revoluții istorice. Dispariția lor de pe fața pământului va fi un pas înainte.”

Karl Marx și Friedrich Engels,  OPERE COMPLETE, vol. 8, pag. 229

Ceea ce au exprimat Marx si Engels la nivel teoretic au pus in practica bolsevicii comunisti, prigoanei lor cazand victime peste 4 milioane de romani : Patru milioane de romani exterminati/deportati de catre khazarii bolsevici!

Patru milioane de romani exterminati/deportati de catre khazarii bolsevici!
Patru milioane de romani exterminati/deportati de catre khazarii bolsevici!

Acum aceasta munca a khazarilor bolsevici este continuata de catre urmasii lor, intrati mai nou in cardasie cu maghiarii revizionisti si iredentisti. Majoritatea articolelor de pe Historia.ro nu sunt doar partinitoare ci chiar total antiromanesti, uneori ducand propaganda pana la cote ridicole, sfidand atat realitatea istorica, cat si bunul simt:

Propaganda Historia atinge cote ridicole

Asa zisa revista de istorie Historia, promoveaza zilnic articole prin care romanii sunt denigrati, mai ales aberatii si elucubrații de ale lui Lucian Boia dar si portiuni din „istoria” filo-maghiara, care spre deosebire de istoria stiuta de catre toata Europa, aceasta poate fi considerata cel mult istorie alternativa.

Nu mai este nici un secret pentru nimeni astazi ca politica statului roman este una antiromaneasca. Asta poate fi vazut deja si ochiul liber. Reactionari suntem fata de aceasta politica antiromaneasca, fata de sprijinirea sovinismului antiromanesc.

Noi ne impotrivim „revolutiei” promovate de catre Historia.ro, suntem impotriva „revolutiei” promovata de catre extremistii si iredentistii maghiari si impotriva „revolutiei” planuite pentru romani de catre oculta mondiala.

DA! Suntem contrarevolutionari! DA! Suntem reactionari!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info