RSS

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

Taxe inventate pentru colete de …

O problemă foarte gr…

Lia Savonea, noua șefă a CSM: "I…

Desemnată și apoi al…

PNȚCD cere retragerea premiului …

Acordarea acordarea …

Cameleonicul primar al Iașului d…

Un an care ar trebui…

O rezoluție pentru admiterea Rom…

Marți, 11 decembrie …

Deputatul Remus Borza: "Este ina…

Deputatul Remus Adri…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Roumanie je t aime par youan

Print Friendly, PDF & Email

Incredibil si de admirat abnegatia detinatorului acestei pagini, in a face cunoscuta lumii intregi Romania: simpla si demna asa cum a fost ea la origini si cum, sigur, mai este inca, in profunditatile ei spirituale… Multumim Youan, esti extraordinar!

ASA DA! Romania este prezentata de “Roumanie je t aime par youan” strainilor si prin partile sale bune si frumoase. Pana acum atat strainii cat si “romanii” tradatori de tara, in goana lor dupa senzational si dupa cancanuri au prezentat mereu in plin plan numai aspectele negative intalnite in Romania si mult mai putin sau deloc partea frumoasa a acesteia. Imaginea Romaniei a avut astfel foarte mult de suferit.

Roumanie je t aime par youan

Nu-i destul ca ne hulesc strainii, uneori chiar mai mult pe nedrept? Trebuie sa ne mai hulim si noi singuri? Prezentati Romania cu partile ei frumoase si sa nu credeti ca in celelalte tari totul este roz fata de la noi. Doar ca ei nu-si arunca singuri cu laturi in propria imagine.

Roumanie je t aime par youan, sursa imagine: youtube.com

Roumanie je t aime par youan, sursa imagine: youtube.com

Sursa:

[1] facebook.com/ledrenyouan

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline