Roumanie je t aime par youan

Incredibil si de admirat abnegatia detinatorului acestei pagini, in a face cunoscuta lumii intregi Romania: simpla si demna asa cum a fost ea la origini si cum, sigur, mai este inca, in profunditatile ei spirituale… Multumim Youan, esti extraordinar!

ASA DA! Romania este prezentata de “Roumanie je t aime par youan” strainilor si prin partile sale bune si frumoase. Pana acum atat strainii cat si “romanii” tradatori de tara, in goana lor dupa senzational si dupa cancanuri au prezentat mereu in plin plan numai aspectele negative intalnite in Romania si mult mai putin sau deloc partea frumoasa a acesteia. Imaginea Romaniei a avut astfel foarte mult de suferit.

Roumanie je t aime par youan

Nu-i destul ca ne hulesc strainii, uneori chiar mai mult pe nedrept? Trebuie sa ne mai hulim si noi singuri? Prezentati Romania cu partile ei frumoase si sa nu credeti ca in celelalte tari totul este roz fata de la noi. Doar ca ei nu-si arunca singuri cu laturi in propria imagine.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Roumanie je t aime par youan, sursa imagine: youtube.com
Roumanie je t aime par youan, sursa imagine: youtube.com

Sursa:

[1] facebook.com/ledrenyouan

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Răscrucea: DE CE LIPSESTE RUSIA DIN TEORIILE CONSPIRATIONISTE?

mar ian. 13 , 2015
Nota noastra: Iata ca la multitudinea de diverse teorii ale conspiratiei se mai adauga inca unele pe care le-au emis cei de la Răscrucea intr-un editorial recent. Serviciile secrete americane i-au antrenat pe talibani si au creat organizatia Al-Qaida, cu obiectivul initial de a lupta impotriva militarilor rusi din Afganistan. Osama bin […]
Rusia foloseste Ungaria pentru a destabiliza Romania prin investitii subversive

Poate vă place și:

libris.ro