UMDigi24 continuă cu propaganda bolșevico-internaționalistă: “Anul în care religia va dispărea – Țările cu cel mai ridicat standard de viață se îndreaptă către ateism”

UMDigi24 continuă cu propaganda bolșevico-internaționalistă: “Anul în care religia va dispărea – Țările cu cel mai ridicat standard de viață se îndreaptă către ateism.”

Potrivit celor de la Digi24, care nu scapă nici o ocazie de a prelua sau publica materiale împotriva religiei, între țările care au renunțat complet la religie și între bunăstare sau un standard ridicat de viață, ar exista o strânsă legatură: “Țările cu cel mai ridicat standard de viață se îndreaptă către ateism.”, scrie digi24.ro

De ani buni, există la un nivel neașteptat o preocupare permanentă a unor organizații neguvernamentale finanțate din exteriorul României, cu privire la cât de credincioși sunt românii. Anual, după ce constată că rezultatele sondajelor efectuate nu se modifică prea mult, românii rămânând în continuare unul dintre popoarele implicate foarte mult în viața religioasă, se dezlănțuie toate gurile de foc ale propagandei progresiste, românii fiind catalogați ca habotnici, retrograzi, plus tot felul de alte invective, care mai de care mai insultătoare.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

UMDigi24 continuă cu propaganda bolșevico-internaționalistă: “Anul în care religia va dispărea – Țările cu cel mai ridicat standard de viață se îndreaptă către ateism”

De unde atâta preocupare pentru viața religioasă a românilor? Și mai ales, de ce majoritatea programelor și activităților unor organizații cu astfel de preocupări primesc finanțări consistente din afara României?

Printre gurile de foc ale propagandei împotriva religiei, de departe se remarcă în România și cei de la Digi 24. Aceștia publică sistematic materiale diverse, unele mai pe ocolite, mai pe indirecte, alteori în mod direct, adesea chiar și cu o retorică anticreștină, dar de cele mai multe ori este atacată ortodoxia.

“Din ce în ce mai mulți oameni religioși spun că nu mai văd legătura dintre credința în Dumnezeu și standardul de viață îmbunătățit. (…)

Noțiunea că îmbunătățirea condițiilor de viață este asociată cu o scădere a credinței în Dumnezeu este susținută de dovezi. (…)

Este pierderea credinței ceva care să îngrijoreze? Țările cu o populație „fără Dumnezeu” sunt evaluate de multe ori drept națiuni extrem de morale, cu un nivel neobișnuit de încredere socială, egalitate economică, infracționalitate scăzută și un nivel ridicat de implicare civică.”, scrie digi24.ro, citand un material mai vechi din huffingtonpost.com

În anul 1922 apărea în Rusia bolșevică o publicație satirică sub numele de “Bezbojnik”, care s-ar traduce prin  “Cel fără de Dumnezeu”, o publicație nu doar anticreștină, ci împotriva tuturor religiilor. În paginile “Bezbojnik”-ului, comisarii ideologici își dădeau frâu liber celor mai cumplite blasfemii pe care și le puteau imagina, atât prin caricaturi hidoase și foarte indecente, cât și prin texte de o vulgaritate extremă, ingredientul principal fiind acela al șocării cititorilor prin desacralizarea valorilor spirituale.

Publicatia poloneza "Kresy" a initiat o miscare impotriva fenomenului "je suis Charlie"
Publicatia poloneza “Kresy” a initiat o miscare impotriva fenomenului “je suis Charlie”

Un lucru foarte interesant este ca acea revistă bolșevică și conținutul său editorial semănau extrem de mult, aproape până la confuzie cu deja celebra și controversata revistă “Charlie Hebdo” din Franța.

Dar să revenim la problema bezbojnicilor mioritici“: nici măcar cei mai înverșunați tovarăși ai unicului partid de pe timpul comunismului parcă nu erau așa de obsedați împotriva religiei cum sunt mai nou aceste guri de foc ale propagandei progresiste și pseudosecuriste din România zilelor noastre.

Cu ce i-o fi deranjând pe ei oare cât de des, sau de ce se duc românii la biserică? 

Nota noastră: Paradoxul României, din păcate pentru marea majoritate a românilor, este că suntem o țară plină de ortodocși, dar condusă de către conducători care nu suportă ortodoxia!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Atac la identitatea națională! Fântâna Meșterului Manole de la Curtea de Argeș a fost vandalizată!

mie mai 2 , 2018
Atac la identitatea națională! Fântâna Meșterului Manole de la Curtea de Argeș a fost vandalizată! Suntem în an centenar și sărbătorim un eveniment crucial din istoria poporului român, însă în același timp constatăm cu mâhnire că există tot mai multe cazuri de leznațiune și de atacuri la identitatea noastră națională. […]
Atac la identitatea națională! Fântâna Meșterului Manole de la Curtea de Argeș a fost vandalizată!, foto: facebook/ Cristi Vasile Cristescu

Poate vă place și:

libris.ro