RSS
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

UMDigi24 continuă cu propaganda bolșevico-internaționalistă: “Anul în care religia va dispărea – Țările cu cel mai ridicat standard de viață se îndreaptă către ateism”

Print Friendly, PDF & Email

UMDigi24 continuă cu propaganda bolșevico-internaționalistă: “Anul în care religia va dispărea – Țările cu cel mai ridicat standard de viață se îndreaptă către ateism.”

Potrivit celor de la Digi24, care nu scapă nici o ocazie de a prelua sau publica materiale împotriva religiei, între țările care au renunțat complet la religie și între bunăstare sau un standard ridicat de viață, ar exista o strânsă legatură: “Țările cu cel mai ridicat standard de viață se îndreaptă către ateism.”, scrie digi24.ro

De ani buni, există la un nivel neașteptat o preocupare permanentă a unor organizații neguvernamentale finanțate din exteriorul României, cu privire la cât de credincioși sunt românii. Anual, după ce constată că rezultatele sondajelor efectuate nu se modifică prea mult, românii rămânând în continuare unul dintre popoarele implicate foarte mult în viața religioasă, se dezlănțuie toate gurile de foc ale propagandei progresiste, românii fiind catalogați ca habotnici, retrograzi, plus tot felul de alte invective, care mai de care mai insultătoare.

UMDigi24 continuă cu propaganda bolșevico-internaționalistă: “Anul în care religia va dispărea – Țările cu cel mai ridicat standard de viață se îndreaptă către ateism”

De unde atâta preocupare pentru viața religioasă a românilor? Și mai ales, de ce majoritatea programelor și activităților unor organizații cu astfel de preocupări primesc finanțări consistente din afara României?

Printre gurile de foc ale propagandei împotriva religiei, de departe se remarcă în România și cei de la Digi 24. Aceștia publică sistematic materiale diverse, unele mai pe ocolite, mai pe indirecte, alteori în mod direct, adesea chiar și cu o retorică anticreștină, dar de cele mai multe ori este atacată ortodoxia.

“Din ce în ce mai mulți oameni religioși spun că nu mai văd legătura dintre credința în Dumnezeu și standardul de viață îmbunătățit. (…)

Noțiunea că îmbunătățirea condițiilor de viață este asociată cu o scădere a credinței în Dumnezeu este susținută de dovezi. (…)

Este pierderea credinței ceva care să îngrijoreze? Țările cu o populație „fără Dumnezeu” sunt evaluate de multe ori drept națiuni extrem de morale, cu un nivel neobișnuit de încredere socială, egalitate economică, infracționalitate scăzută și un nivel ridicat de implicare civică.”, scrie digi24.ro, citand un material mai vechi din huffingtonpost.com

În anul 1922 apărea în Rusia bolșevică o publicație satirică sub numele de “Bezbojnik”, care s-ar traduce prin  “Cel fără de Dumnezeu”, o publicație nu doar anticreștină, ci împotriva tuturor religiilor. În paginile “Bezbojnik”-ului, comisarii ideologici își dădeau frâu liber celor mai cumplite blasfemii pe care și le puteau imagina, atât prin caricaturi hidoase și foarte indecente, cât și prin texte de o vulgaritate extremă, ingredientul principal fiind acela al șocării cititorilor prin desacralizarea valorilor spirituale.

Publicatia poloneza "Kresy" a initiat o miscare impotriva fenomenului "je suis Charlie"

Publicatia poloneza “Kresy” a initiat o miscare impotriva fenomenului “je suis Charlie”

Un lucru foarte interesant este ca acea revistă bolșevică și conținutul său editorial semănau extrem de mult, aproape până la confuzie cu deja celebra și controversata revistă “Charlie Hebdo” din Franța.

Dar să revenim la problema bezbojnicilor mioritici“: nici măcar cei mai înverșunați tovarăși ai unicului partid de pe timpul comunismului parcă nu erau așa de obsedați împotriva religiei cum sunt mai nou aceste guri de foc ale propagandei progresiste și pseudosecuriste din România zilelor noastre.

Cu ce i-o fi deranjând pe ei oare cât de des, sau de ce se duc românii la biserică? 

Nota noastră: Paradoxul României, din păcate pentru marea majoritate a românilor, este că suntem o țară plină de ortodocși, dar condusă de către conducători care nu suportă ortodoxia!

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info