RSS
«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Senatoarea Cristiana Anghel este impotriva taxei Radio TV?

Print Friendly, PDF & Email

In Romania lucrurile se misca incet si prost. De un an de zile, o propunere legislativa prin care impunerea abuziva a taxei radio TV pe factura de energie electrica ar fi fost anulata zace in Senatul Romaniei fara a se lua o decizie finala.
Propunerea legislativa a trecut tacit de Camera Deputatilor si urma ca Senatul, fiind camera decizionala, sa dea un verdict final.

In urma unei initiative pornite acum aproape un an de zile de catre pagina de Facebook ANTI TAXA RADIO TV unde s-au mobilizat mai multi romani si au creat chiar si o PETITIE pentru acest lucru Camera Deputatilor a adoptat tacit o propunere legislativa care prevede ca taxa pentru serviciul public de radiodifuziune si televiziune va fi platita doar de catre abonatii care au optat pentru aceste servicii.

Senatoarea Cristiana Anghel este impotriva taxei Radio TV?

Printre cei care au dat like paginii ANTI TAXA RADIO TV se numara pana si senatoarea Cristiana Anghel. Asta o fi insemnand ca este si ea impotriva acestei taxe si impotriva masurii abuzive de conditionare a incasarii ei pe factura de energie electrica a cetatenilor romani?

Senatoarea Cristiana Anghel este impotriva taxei Radio TV?

Senatoarea Cristiana Anghel este impotriva taxei Radio TV?

Surse:

[1] petitieonline.com/abuzul_vanzarii_conditionate_-_taxa_radio-tv_pe_factura_energie

[2] facebook.com/pages/ANTI-TAXA-RADIO-TV/270634303086873

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline