libris.ro

Politica Fratelui cel Mare

Politica Fratelui cel Mare

Nu mi-a venit sa cred cand am auzit-o pe Cristiana Anghel, senatoare in Senatul Romaniei, ca a votat o lege fara sa stie ce contine acea lege. Ea este una dintre cei multi care au votat in necunostinta de cauza. D-na Anghel spunea ca a fost modificata ordinea de zi, senatorii stiind ca voteaza o alta lege si nu Legea Securitatii Cibernetice. Ceea ce povestea aceasta senatoare este de cascadorii rasului, numai ca nu putem nici macar zambi, aceasta nenorocita lege daca va fi promulgata ne va lasa in fundul gol in fata organelor de securitate si nu numai.
Nu cunosc cutumele parlamentare, incerc sa gandesc cu ajutorul bunului simt, ma intreb, cum este posibil ca o lege sa fie votata in Senat fara ca votantii sa nu cunoasca continutul proiectului de lege? Daca cineva din conducerea Senatului a modificat ordinea de zi, fara sa anunte plenul Camerei, este o mare eroare, ca sa nu folosesc un termen mai dur.
D-l Tariceanu Precedintele acestei camere ce parere are despre modul in care se desfasoara sedintele acesteia? Ce fel de parlamentari avem daca nu stiu ce voteaza? Intelegeam daca era vorba de unul, doi,…zece senatori, dar cand este vorba de toti senatorii, avem o problema de imagine, de perceptie, de credibilitate si mai ales de inteligenta a acestor oameni.
Posibil sa ca acest lucru sa se fi dorit, ca legea securitatii cibernetice sa treaca, probabil ca asta este noua politica a sigurantei nationale aceea de veghere a „Big. Brader-ului.”
In aceasta situatie nu stiu de ce ne mai imbracam, oricum vom fi in fundul gol, la orice ora in fata celor care ne vegheaza, studiaza, audiaza si spioneaza.
Este un act de impietate sa votezi o lege care limiteaza dreptul la intimitatea intelectuala, acum la 25 de ani de la revolutie. Ori se incearca inceperea unui nou ciclu politico-securistic in care individul sa fie spionat 24 de ore din 24, indiferent daca este cazul sau nu. Simplul fapt ca este cetateanul acestei tari trebuie sa fie continuu spionat pentru a putea fi contracarata orice incercare de a defaima un individ din sfera puterii.
Prin aceasta lege facem din SRI o institutie cu mult mai puternica decat bleaga securitate a lui Ceausescu. Este stiut faptul ca pentru o mare parte a populatiei acestei tari calculatorul are rol de arhiva personala, de biblioteca, de instrument de comunicare si de plata. Orice persoana straina ar patrunde in calcultorul alteia, ar patrunde in intimitatea acelei persoane.
Care este rostul acestui brutal spionaj, al patrunderii in creierele noastre? Raspunsul nu poate fi decat unul, tinerea noastra in frau, obligarea acceptarii oricaror legi si norme ar fi eliberate de o clasa conducatoare, nemultumirea unui membru al societatii ar fi depistata la timp de cei pusi sa vegheze, ca nimeni sa nu miste in front.
Despre asta sa fie vorba in acceptarea votarii proiectului de lege cu ochii inchisi, ori de nestiinta si indolenta parlamentarilor trimisi acolo de electorat pentru a le apara drepturile?
Ionel Carstea

Cristiana Anghel - Vi se pare normal să mergem cu taxiul?
Cristiana Anghel – Vi se pare normal să mergem cu taxiul?

Sursa:

[1]  carstea-ionel.blogspot.ro/2014/12/politica-fratelui-cel-mare.html

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info