RSS

Încă un film antiromânesc făcut …

Încă un film antiromâ…

Gelu Vișan: "Aceiași occidentali…

Gelu Vișan: "Aceiași …

Aurelian PAVELESCU: "Noul partid…

Aurelian PAVELESCU: "…

"Băieții deștepți" din energie a…

"Băieții deștepți" di…

Liviu Pleșoianu: "Țara mea NU ex…

Liviu Pleșoianu: "Țar…

771 de lumânări aprinse și o tro…

771 de lumânări aprin…

Ce mesaje năstrușnice mai transm…

Ce mesaje năstrușnice…

USR vânează locul celor de la AL…

USR vânează locul cel…

Liviu Pleșoianu, mesaj acid pent…

Liviu Pleșoianu, mesa…

Ieșenii sunt invitați la inaugur…

Ieșenii sunt invitați…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
m@dd laptop
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Un site rusesc face reclama turismului romanesc: “Vreau sa merg in Romania”

Print Friendly, PDF & Email

Cu toate ca atat din punct de vedere istoric, cat si in momentul actual relatiile dintre cele doua tari nu sunt tocmai cordiale, un site rusesc face totusi o reclama magulitoare la adresa Romaniei, prezentand intr-o galerie foto cam tot ce are Romania mai frumos de oferit in domeniul turismului, peisaje superbe, monumente istorice, o prezentare cu adevarat in termeni elogiosi.

“România  – una din cele mai misterioase şi frumoase ţări din Europa. Spiritul Evului Mediu se simte peste tot: de la străzile vechi prăfuite şi terminând cu pădurile misterioase.
În această ţară puteţi găsi frumuseţea mândră a Carpaţilor, fresce din vechi mănăstiri ortodoxe şi splendoarea castelelor medievale, într-unul dintre ele, conform legendei, locuind însuşi Dracula.
Dacă doriţi să faceţi o călătorie în trecut, siteul Adme.ru vă recomandă puternic să vizitaţi această ţară pitorească, unde în fiecare colţ respiră istoria şi legendele”, este descrierea Romaniei, insotita de imagini superbe cu peisaje de basm din Muntii Carpati, Transfăgărăşan sau Castelul Peleş.

Un site rusesc face reclama turismului romanesc: “Vreau sa merg in Romania”

Puteti vedea intreaga galerie foto prezentata de catre site-ul rusesc AICI

Vanga despre misiunea planetară a României

Vanga despre misiunea planetară a României

Surse:

[1] activenews.ro

[2] adme.ru

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline