RSS

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Tribunalul din Vârşeţ a stabilit executarea silită pentru achitarea datoriilor de catre Comunitatea Românilor din Serbia

Print Friendly, PDF & Email

In timp ce dobitocii inutili din fruntea statului roman fac coada in fata sediului DNA pentru ca au fost prinsi delapidând banii contribuabililor sau pentru alte matrapazlacuri ordinare, nedemne de functiile si statutul pe care il ocupa, tribunalul din Vârşeţ, Serbia, a stabilit executarea silită pentru achitarea datoriilor  de catre Comunitatea Românilor din Serbia.

Cate sume risipesc aiurea potlogarii din Parlamentul Romaniei sau de prin diferitele ministere, unele dintre ele adevarate ministere fantoma, care nu fac nimic altceva decat sa serveasca drept locuri caldute pentru diferiti sinecuristi si pupincuristi de partid?

Tribunalul din Vârşeţ a stabilit executarea silită pentru achitarea datoriilor  de catre Comunitatea Românilor din Serbia

Cati bani s-au cheltuit nejustificat de catre un individ inutil ca Valeriu Zgonea pentru ca acesta sa-si plimbe SPP-ista prin tot felul de tari exotice? Unde este Statul român? Unde este Departamentul pentru Românii de Pretutindeni? În deplasare, delapidând banii contribuabililor!

Cititi si : Indiferenta autoritatilor de la Bucuresti distruge cea mai veche organizatie romaneasca din Serbia

Tribunalul a stabilit executarea silită prin vânzarea imobilelor CRS. Din cauza promisiunilor neindeplinite ale Departamentului Politici pentru Relațiile cu Românii de Pretutindeni din cadrul MAE, departament ce a fost condus pana de curand de catre actorul Bogdan Stanoevici, ce nu si-a indeplinit promisiunea de a achita datoriile organizatiei, Comunitatea Românilor din Serbia (CRS) a intrat in procesul de dizolvare si disparitia acestei organizatii este iminenta.

Cititi si :Romanian Global News, acuzatii grave: “DPRRP și diplomații români din Serbia încearcă distrugerea celei mai active organizații neguvernamentale din Timoc!”

Indiferenta autoritatilor de la Bucuresti distruge cea mai veche organizatie romaneasca din Serbia

Indiferenta autoritatilor de la Bucuresti distruge cea mai veche organizatie romaneasca din Serbia

Sursa / Note:

[1] comunitatea-romanilor.org.rs

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline