Taxa pentru renunțarea la cetățenia română!

În campania electorală pentru alegerile prezidențiale din noiembrie 2014, candidatul Victor Viorel Ponta, președintele P.S.D. și prim-ministrul României a încercat să-i păcălească pe alegătorii din Țara-Mamă și de pretutindeni cu sloganul „Mândru că sunt român!“

După o campanie mediatică extrem de costisitoare, finanțată din surse care au ajuns în atenția Direcției Naționale Anticorupție (D.N.A.), alogenul Victor Viorel Ponta a ajuns în finala alegerilor prezidențiale cu candidatul Alianței Creștin Liberale (A.C.L.), domnul Klaus-Werner Iohannis, cu cel care în anul 2007 a primit la Berlin cea mai înaltă decorație pentru merite deosebite aduse Germaniei.

Taxa pentru renunțarea la cetățenia română!

Probabil că, meritele respective au constat în numeroasele retrocedări de imobile către organizația nazistă Grupul Etnic German, desființat prin Decretul-Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944. Prin sentința civilă nr. 2790 din 28 mai 2007, Judecătoria Sibiu a stabilit că Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.) este continuatorul Grupului Etnic German, organizație hitleristă dizolvată de puterile aliate din al doilea Război Mondial, prin Convenția de Armistițiu din 12 septembrie 1944. În anul 1941, la Grupul Etnic German a aderat și Biserica Evanghelică.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Este posibil ca meritele deosebite ale primarului Klaus Werner Iohannis să constea în faptul că a reușit să înscrie F.D.G.R. ca membru asociat al Uniunii Federale a Naționalităților Europene (F.U.E.N.), organizație din care face parte și U.D.M.R. De reținut că, înainte de a ajunge Președintele României, domnul Klaus Werner Iohannis a fost decorat de către toate puterile Axei din al doilea Război Mondial, de țările aliate Germaniei,  Italia, Austria, Japonia, Belgia și Luxembourg.

Cei care organizează, finanțează, dirijează și manipulează alegerile prezidențiale, parlamentare și europarlamentare din România postdecembristă au recurs la o nouă stratagemă în noiembrie 2014. Ne amintim că, în anul 2009 alegătorii au fost păcăliți și manipulați, în turul doi, cu vizita nocturnă a candidatului Mircea Geoană la casa omului de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu.

În turul doi al alegerilor din noiembrie 2014 alegătorii au fost manipulați prin mass media pe tema neorganizării (intenționate) a secțiilor de votare din străinătate și neasigurării condițiilor pentru exercitarea dreptului la vot pentru toți cetățenii români din străinătate. Vinovat: Guvernul României și candidatul-premier Victor Viorel Ponta. Urmarea a fost victoria „surprinzătoare“ a candidatului A.C.L. și la o mare diferență față de Victor Viorel Ponta.

În interviul înregistrat la Palatul Cotroceni, în ziua de 21 ianuarie a.c., pentru postul „Realitatea TV“, președintele Klaus Werner Iohannis a recunoscut că, înaintea alegerilor din 16 noiembrie 2014, a știut și a fost sigur că va fi ales Președinte al României.

Mass media și analiștii politici susțin că Ponta a pierdut alegerile din cauza, în principal, a voturilor exprimate de românii din străinătate. Premierul Ponta, gândindu-se la cei din etnia lui, le zice „românii din diasporă“ și caută, acum, să se răzbune pe ei.

Românii nu se află în diasporă! Acest cuvânt este folosit de iudei cu referire la comunitățile iudaice aflate în diferite țări, unde au ajuns ca pedeapsă divină pentru răstignirea Fiului Domnului, care nu a fost de-al lor și care i-a găsit pe iudei plagiind Scrierile Sfinte în zona Qumran, la Marea Moartă.

În ziua de 29 ianuarie a.c., premierul Victor Viorel Ponta a anunțat public că se pregătește un act normativ prin care toți cetățenii români plecați în străinătate să fie obligați să plătească, în fiecare lună, la Bugetul de Stat al României, o taxă de 10 euro.

Pentru început doar 10 euro de persoană, apoi, probabil, suma va crește la 50 de euro pe lună pentru fiecare cetățean român plecat din țară. Este evident că, Regimul Iohannis-Ponta nu urmărește să-i aducă pe români acasă, ci, dimpotrivă, să-i oblige să renunțe și la cetățenia română și să contribuie la reducerea masivă și artificială a populației României, după cele peste 15 milioane de avorturi înregistrate legal în ultimii 25 de ani.

Președintele P.S.D. Ponta se plânge că nu are suficiente fonduri în Bugetul de Stat pentru ca, în acest an, să plătească: circa trei miliarde euro dobânzi la băncile străine; până la un miliard euro către O.M.V. Austria, reprezentând pretenții pentru decontaminarea istorică a mediului; peste două miliarde de euro cu titlu de despăgubiri decise de Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților (A.N.R.P.) către cei arestați de D.N.A. și cei aflați pe listele de așteptare ale procurorilor; peste 500 milioane euro chirii  la hoții de imobile care le-au dobândit prin rețeaua mafiotă a retrocedărilor ilegale de clădiri, păduri și terenuri.

În paralel, în anul 2015, Regimul Iohannis-Ponta menține Programul diabolic impus de asasinii economici și asasinii politici internaționali pentru jefuirea uriașelor bogății naturale ale Poporului Român, la cele mai mici redevențe din lume.

Același Regim acceptă ca să fie dat gratuit la mafioții internaționali cel mai mare zăcământ de wolfram din lume și celelalte numeroase metale rare de la Roșia Montană, evaluate la peste 6.000 de miliarde euro. De asemenea, Regimul Iohannis-Ponta menține scutirea de la plata obligațiilor către Bugetul de Stat al României (conform art. 216 din Codul fiscal) pentru firmele străine care extrag și exportă direct din România țiței și gaze naturale.

Taxa pentru renunțarea la cetățenia română!, Foto: Fandel Mihai
Taxa pentru renunțarea la cetățenia română!, Foto: Fandel Mihai

În Programul de guvernare aprobat de Parlament, odată cu învestirea Cabinetului Ponta, nu există această taxă (anunțată pe cetățenia română). În campania electorală, candidatul-premier Ponta a fost în vizite foarte scurte în Spania și Italia, dar nu le-a promis comunităților românești din străinătate că o să le pună o taxă de înstrăinare, de 10 euro de persoană. Același premier Ponta cunoaște care sunt solicitările românilor alungați în străinătate, dar nu a vrut să reducă nici măcar din uriașele taxe consulare.

El se comportă, în continuare, ca un stăpân asupra românilor din Țara-Mamă și a românilor de pretutindeni. Acum, după ce a pierdut alegerile prezidențiale, premierul Ponta ține seama de proverbul cu lupul care își schimbă părul, dar năravul ba!

În timpul Regimului Băsescu, susținut de toate partidele politice parlamentare și U.D.M.R., care s-au aflat prin rotație la guvernarea României și la jefuirea Poporului Român, au fost înființate două taxe celebre: taxa pe scaun în localurile publice și taxa pe stâlp. Acum, în Regimul Iohannis-Ponta se pregătește taxa pentru cetățenia română, dar numai pentru românii alungați din țară.

De ce? Premierul Ponta pretextează că „nu avem petrolul din Golf“, „sunt puțin angajați în România“ etc., iar la Bugetul de Stat veniturile sunt insuficiente.  Adevărul este altul și scopul principal urmărit de cei care au pus la cale Holocaustul din Grădina Maicii Domnului este de a obliga o mare parte dintre românii alungați din Țara-Mamă, de către Regimurile alogenilor Iliescu, Constantinescu și Băsescu, să renunțe la cetățenia română și să nu se mai întoarcă în România.

Timp de 10 ani, Regimul Băsescu-Tăriceanu, Boc, Ungureanu și Ponta a dovedit că nu a știut câți cetățeni români sunt în România și nici câți au fost alungați în străinătate, mai ales ca urmare a lipsei locurilor de muncă și a sărăciei. Nici Regimul Iohannis-Ponta nu știe câți cetățeni români sunt plecați în străinătate și în ce țări locuiesc și muncesc. Dar, cu toate acestea se încăpățânează să le fure 120 euro pe an de persoană, cu încălcarea prevederilor Constituției.

Decât să plătească taxa de 120 euro pe an, pentru menținerea cetățeniei române, la Regimul mafiot și antinațional de acasă, foarte mulți  dintre cei peste cinci milioane de români alungați din Țara-Mamă, în ultimii 25 de ani, sunt tentați să renunțe la cetățenia română și să devină apatrizi – adică oameni fără patrie.

Constituția României, mai ales articolul 16 – „Egalitatea în drepturi“ –, nu permite Regimului Iohannis-Ponta să instituie o taxă specială numai pentru cetățenii români din străinătate. În România, conform articolului 16, alin.1 din Constituție, „Cetățenii sunt egali în fața legii și autorităților publice, fără privilegii și fără discriminări“.

Premierul și deputatul Victor Viorel Ponta a jurat, de mai multe ori, să respecte Constituția și legile țării. Acum, prin taxa pentru renunțarea la cetățenia română, același premier Ponta intenționează să încalce Constituția și sfidează Poporul Român, urmaș al Geto-Dacilor, Poporul Primordial din Adevărata Țară Sfântă.

Premierul Ponta nu va reuși, nici de această dată, printr-o faptă anticreștină și antiromânească, să instituie această taxă specială pentru a obliga milioane de români din străinătate să renunțe la cetățenia română.

Dr. Gheorghe Funar

Cluj-Napoca,

1 februarie 2015

Sursa:

[1] altermedia.info

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Dotarea armatei e praf! Dar vindem arme strainilor!

lun feb. 2 , 2015
Chiar daca Romania nu are o Armata competenta sa isi apere Granitele Tarii mai mult de 8 ore in fata Marilor Inamici ca Rusia, Vinde Produse Militare, Statelor Unite si Zonelor de Conflict din Orientul Mijlociu!,  sursa: www.Rstiri.ro Urmatoarele Informatii Prezentate sunt extrase dintr-un Raport al Ministerului Afecerilor Externe, Departamentul […]
Armata-i Praf! Dar Vindem Arme Strainilor

Poate vă place și:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
libris.ro