RSS
«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Elena Udrea – doar emblema unui deceniu al guvernărilor cleptocratice?!

Print Friendly, PDF & Email

Vreme de un deceniu, Traian Băsescu s-a folosit de o portavoce feminină pentru a-şi testa intenţiile sale şi a anticipa cele mai importante mişcări pe scena politică. Poate că, din acest motiv, portavocei i s-a spus Elena „Gură de Aur“. Nu ştim dacă utilizatorul porta-vocii o fi cunoscut zicala: „Poţi să scoţi ţiganca din mahala, nu poţi să scoţi mahalaua din ţigancă“.

O paralelă şi asemănările între tarele regimurilor politice ale regelui dictator Carol al II-lea şi preşedintelui jucător Băsescu nu pot rămâne neobservate.

Elena Udrea – doar emblema unui deceniu al guvernărilor cleptocratice?!

AUREL I. ROGOJAN, Cititi intreg articolul in www.cotidianul.ro

ADDENDA

Nu știu cine i-o fi dat Elenei  Udrea porecla de Elena-„Gură de aur“ – şi încă cu G mare, ca să fie trimiterea cît mai clară la Sfîntul Ioan Gură de Aur, dar este şi mai clar că este o nefericită asociere, reprezentînd o cruntă blasfemie. Mai ales că, pe vremea juneţii ei năbădăioase, descrise într-o biografie care circulă pe Internet,  Elena Gabriela  Udrea îşi folosea gura pentru alte activităţi decît să emită propoziţii.

Nu demult, din cauza unei exhibiţii pretins sportive etalate de televiziunile de scandal – exhibiţie care nu era decît tot o făcătură pentru a menţine în prim-planul mediatic imaginea ei de V.I.P., deoarece ea „nu sărise cu paraşuta“, ci fusese legată de un paraşutist care sărise ţinînd-o pe ea în braţe – tot televiziunile de scandal, dar ale Opoziţiei, o gratulaseră constant cu o poreclă mai adecvată şi cu evidente aluzii „sexoase“: acela de „Udrea-paraşuta“! Ca atare, expresia Elena-„Gură de aur“ este total neinspirată.

Totuşi, cu excepţia acestei sintagme nefericit alese, articolul merită preluat şi de alte reviste on line şi citit de cît mai multă lume!

Colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu

Mai Colonelu' Turcelu', tocmai tu care ai crescut ca un sarpe la sanul lui Nuti sa o musti acum de silicoane?

Mai Colonelu’ Turcelu’, tocmai tu care ai crescut ca un sarpe la sanul lui Nuti sa o musti acum de silicoane?

Sursa:

[1] altermedia.info

 

 

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline