libris.ro

Cum ramane pana la urma cu acoperitii din presa?

Cum ramane pana la urma cu acoperitii din presa?

De ceva vreme se stie deja despre „acoperitii” din presa, totul culminand cu marturisirea exploziva a lui Robert Turcescu. Insa George Maior a pus bomboana pe coliva atunci  cand a confirmat faptul ca SRI-ul are agenti infiltrati in redactiile ziarelor si televiziunilor.

Zilele trecute am publicat un articol, intitulat „Americanii trimit tancuri si vehicule blindate in Romania„, un articol preluat de la un website partener, Rstiri.ro, si semnat de catre un oarecare Mihai Giurgea. Insa am aflat curand ca nu este un oarecare si nici un tanar naiv pe cum credeam noi ca se afla de fapt in spatele acestui nume.

Cum ramane pana la urma cu acoperitii din presa?

Sunt foarte multe dovezi ca site-ul acestui Mihai Giurgea este plin de ura, instigare la anarhie, fiind un site antidemocratic, antisocial si care promoveaza o violenta extrema fata de aproape absolut orice valori dar si care instiga impotriva unor categorii sociale, reprezentand un adevarat factor de dezbinare si destabilizare sociala.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Cum ramane pana la urma cu acoperitii din presa?
Cum ramane pana la urma cu acoperitii din presa?

Iata cateva exemple din „ideologia” lui Mihai Giurea:

„După care se va instaura ordinea: cu forța. Anarhiștii, socialiștii, sindicaliștii, vor fi pur si simplu măcelăriți, iar străzile vor fi curatate de manifestanți. Puterea va aparține din nou celor capabili, celor întreprinzători si bogați – așa cum e normal.”

Drepturile omului vor dispărea: ca fara bani, sunt doar vorbe goale pe o hârtie. Si oricum, nu toata lumea va mai fi considerata om.

Discriminarea intre bogați si săraci va fi legalizata pe fata: vor fi exista clar cetățeni inferiori, cu carti de identitate negre, care pot fi omorati in strada, fara nici o pedeapsa.

Sindicatele vor fi interzise, iar liderii sindicali – arestați, torturați si împușcați. N-o sa mai aibă nimeni timp de procese.

Dreptul la libera exprimare va fi foarte limitat, iar propaganda de stânga va fi pedepsita cu moartea: pentru ca drepturile costa.

(…)

Pentru ca pe viitor, exista doar doua feluri de oameni.

Oameni rentabili si oameni morți.”

Exemplele de acest gen de pe site-ul lui Mihai Giurea sunt atat de multe si de oribile incat te fac sa te ingrozesti imediat. Dar poate mai ingrijorator este faptul ca acest individ are si destul de multi cititori, expunand astfel o masa foarte larga de oameni ideilor sale pe care le-am putea cataloga ca fiind drept fasciste:

Radu Moraru şi Naşul TV, Mihai Giurgea şi site-ul fascist ”Capitalism pe Pâine”

Fascistul zilei: Mihai Giurgea (Capitalism pe pâine)

Cine este Mihai Giurgea

Mihai Giurgea conduce Jobbik de România: Gest incredibil la adresa politicienilor

Acum ca v-am facut o scurta introducere despre acest Mihai Giurgea, sa revenim la „acoperitii” din presa si la obiectivele pe care le au acestia de indeplinit. Am descoperit cu uimire ca acestui individ i se ofera o suspect de mare acoperire in presa, el fiind promovat in asa fel incat ineptiile si vocea sa plina de venin sa ajunga la cat mai multe urechi.

Este greu de crezut ca un simplu specimen deviat de la natura umana normala are parte de o asemenea promovare de unul singur. Banuiala noastra este ca avem de a face de fapt cu unul dintre acei „acoperiti” din presa, unul care desfasoara un soi de experiment social si ideologic.

De altfel, de aceeasi parere este si unul dintre cititorii nostri:

Glasul Moldovei Giurgea este agent acoperit… mama ei de treaba… panarama asta nu are nimic de a face cu Romania in afara de actiuni dezinformatoare si instigatoare. Citici blogul ala infect de il are, si va veti minuna de ura si dezbinarea blogului…”

 

Surse:

[1] voxpublica.realitatea.net

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info