Marcel Opriș incoerent din cauza lui Michiduta?

Sistemul mafiot basist a fost unul care a rezistat atat de mult in timp si pentru ca si-a construit si niste instrumente diabolice prin care sa manipuleze si sa controleze aproape tot ce misca in aceasta tara. De-a lungul vremii au fost mai multe scandaluri legate de  Serviciul de Telecomunicații Speciale si intotdeauna punctul comun al acestor scandaluri a fost Marcel Opriș.

Din cauza ca acest individ a aparut cu rare ocazii in public sa dea declaratii sau sa-si exprime prin alt mod anumite opinii in legatura macar cu institutia pe care o conduce, Marcel Opriș a ramas pentru foarte multa lume aproape un anonim.

Cititi si : Diaspora romaneasca din SUA – Basescu detine functia in mod ilegal si fraudulos

Despre el s-a auzit in rarele ocazii cand STS-ul a fost implicat in diverse scandaluri,  din care reamintim doar presupusa frauda de la alegerile din 2009 cand aceasta institutie a fost acuzata ca a avut rol in transmiterea unor date falsificate si accidentul aviatic de anul trecut din muntii Apuseni, cand s-a dovedit ca acest serviciu nu este in stare sa localizeze cu succes locul exact unde s-a produs acel accident.

Ieri insa am putut vedea cu totii in sfarsit adevarata fata a lui Marcel Opriș, in timpul unei asa zise dezbateri organizate pe teme cibernetice, unde șeful STS a dovedit foarte multa incoerenta, dificultati majore in exprimare si o totala lipsa de logica in general, in tot ceea ce a rostit.

În perioada alegerilor prezidenţiale toate infrastructurile statului relevante pentru competitori au fost atacate din punct de vedere informatic. Cred că nu e o noutate sau v-aţi închipuit. Prin sală ştiu şi oameni, sunt şi oameni care ştiu bine lucrul acesta fiindcă s-ar putea ca unii dintre ei să fi fost ca Michiduţă, dintre cei care îndemnau hai, hai, hai ”, a declarat Marcel Opriș

Cata dreptate aveau cei care spuneau la momentul respectiv ca acest Marcel Opriș nu este altceva decat un incompetent pe care Traian Basescu l-a mentinut abuziv in functie, doar pentru a-i satisface acestuia din urma anumite interese murdare? Transpuse in aceasta lumina noua, acuzatiile mai vechi indreptate impotriva lui Marcel Opriș si a STS-ului ar trebui acum verificate din nou de catre autoritati cu mai multa atentie.

Mafia basista trebuie numaidecat destructurata pentru ca se dovedeste a fi un intreg lant al slabiciunilor in aproape toate institutiile statului si acesti zece ani ai mandatelor lui Basescu se dovedesc de-a dreptul catastrofali.

Cum sa te incapatanezi ca tontul si sa pastrezi un asemenea “Michiduţă” intr-o functie atat de importanta, impotriva tuturor celor care tipa, care striga cu disperare ca omul este un adevarat imbecil? Nepotismul si favoritismele acestea de tip mafiot au facut din Romania ultimilor zece ani ceea ce este acum!

Glasul-Moldovei.blogspot.com

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

S-au implinit 68 de ani de la înfiinţarea ziarului „Orizont militar”, periodic al Diviziei 4 Infanterie „GEMINA”

vin feb. 13 , 2015
S-au implinit 68 de ani de la înfiinţarea ziarului „Orizont militar”, periodic al Diviziei 4 Infanterie „GEMINA”.  Aceasta divizie de infanterie are o istorie foarte interesanta, cu multe suisuri si coborasuri, dar dovedindu-se pana la urma o adevarata “supravietuitoare”. (www.clujarm.ro) Vă invităm să citiţi ultimul număr al publicaţiei militare! http://goo.gl/5OHU4R Un […]
S-au implinit 67 de ani de la înfiinţarea ziarului „Orizont militar”, periodic al Diviziei 4 Infanterie „GEMINA”

Poate vă place și:

libris.ro