libris.ro

După cât s-a furat pe ambele maluri ale Prutului, se impune un act istoric – Reunirea. Și… de la capăt

După cât s-a furat pe ambele maluri ale Prutului, se impune un act istoric – Reunirea. Și… de la capăt

In pofida scremetelor mafiei de la Putere – ca e cu sau ca e fara comuniști in iluzoria lor majoritate – evidențele provoaca tot mai multa revolta. Insaraciți, alungați din republica, vizitați apoi cu botgroși și alți lautari prin italiile și spaniile unde iși caștiga, in umilința, existența, moldovenii au mai sperat, o data, in Europa de pe buzele fariseilor gen filați, streleți, lupi, plahotniuci, ghimpi și chirtoci.

Dupa ce, din 2009, au furat de pe unde au putut, acum dorindu-și același lucru, iata ca oamenii i-au mai votat, necrezandu-ne pe noi, cei ce le spuneam ca sunt farisei proruși. Și soarta se razbuna.

Dupa cat s-a furat pe ambele maluri ale Prutului, se impune un act istoric – Reunirea. Si… de la capat

Caderea leului e plata pentru credulitatea celor ce nu au ințeles un lucru simplu, dar important: se mai intampla sa greșești, dar, daca ai votat niște talhari, bandiți, oligarhi, mafioți, contrabandiști, raideri – in final – niște farisei -, TREBUIE SA IȚI CALCI PE INIMA ȘI SA PUI PUNCT. SA INCERCI SA VOTEZI PENTRU ALȚII, SA II MAI SCHIMBI, CA AI ACEST DREPT O DATA LA PATRU ANI.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Dimpotriva, am simțit – și in ultima campanie electorala – ura și negativism la adresa PNL, a altor partide extraparlamentare, pe tema de ce participa la alegeri, și asta pentru ca nu avem bani furați sa le cumparam voturile. Nu, din contra, oamenilor le era ciuda de ce ii punem in fața opțiunii de a alege, pentru ca ei nu vor sa aleaga, ci sa ii voteze pe cei ce le aduc un kil de orez, un sapun, o funie, un patrunjel și alte minunații, numai bune de a fi ințelese ca o umilința la adresa celor considerați neoameni, ci vite flamande și murdare.

Acum, cand in trei luni leul devine tot mai evident o carpa și salariile, pensiile au scazut dramatic, raportat la puterea de cumparare, ramane sa mancați orezul și sa va spalați cu sapunul verde, numai sa nu uitați și de funia, care v-a fost pregatita cu un scop…

Între timp, România a avansat enorm. În fiecare zi merg pe conveier la Direcția Națională Anticorupție, la judecată și la pârnaie foști miniștri (deja vreo 36), deputați, alți demnitari, fie că sunt din Mafia lui Băsescu-Udrea-Cocoș, și din Guvernul Boc, fie din alte grupări politico-mafiote – că sunt național-liberali sau social-democrați. Chiar slavă Domnului că nu am avut în acești ani relații cu aceste mafii românești. Doar i-am lăudat și ne-am bucurat când vorbeau de Unire.

Din scandalul legat de favorita băsistă Elena Udrea-generalul SRI Florian Coldea am înțeles multe lucruri – ce înseamnă și ce vrea Sistemul și care e rolul politicienilor în acest Sistem.

In Romania se discuta deschis despre furtul de bani pentru partide și in scopuri electorale, despre PARANDARATURI – otkaturile din banii oferiți prin proiecte și alte finanțari cu bani publici sau europeni – cele care țin partidele.

Am ințeles și un lucru trist de tot: in timp ce noi ne zbatem in Basarabia cu speranța de unitate a poporului roman, elita politica din Romania s-a prabușit. In cea mai mare parte, asta a fost in ultimii zece ani, sub Traian Basescu, cel care ne vorbea de Unire, dar nu a oprit furtul banilor ce ii puteau ajuta mai mult pe sarmanii basarabeni – umiliți din 1940 incoace – sa ințeleaga necesitatea unui viitor comun romanesc.

Este ingrozitor sa auzi cum se furau banii de catre Mafia retrocedarilor, care impiedica returnarea pamanturilor confiscate de regimul comunist, printre patimiți fiind și basarabenii, și bucovinenii refugiați in Romania. ACEASTA ESTE O MARE RUȘINE!

Traian Basescu, in schimb, in scopuri personale, a promovat femei care sunt acum condamnate la pușcarie sau sunt pe cale de a fi condamnate, dupa ce s-a descoperit ce milioane de euro au deturnat.

CU TOATE ACESTEA, UNIREA E TOT MAI APROAPE. Pentru ca Bucureștiul se gandește sa intre in zona euro, pentru ca in Romania se face o curațenie generala anticorupție, iar Televiziunile vorbesc toata ziua despre aceasta.

Vazand aceasta, mafioții politici de la Chișinau nu doresc nici Europa, nici Romania, ci mlaștina moldoveneasca, cea care, prin revolta oamenilor, aduși la disperare, s-ar putea sa ii traga la fund.

SFATUL NOSTRU, CAT NU E TARZIU E: guvernanții sa se razgandeasca, sa faca o pirueta de 180 de grade și sa inceapa negocieri cu Bucureștiul pentru reunificarea celor doua state romanești. Dupa cat au furat toți, de pe ambele maluri ale Prutului, se impune un act istoric – Reunirea – asta și in pragul unui razboi care pare inevitabil, in pragul falimentului statului și alungarii fariseilor cu furcile.

Grupul ”Prietenii Unirii” din Parlamentul Romaniei, Platformele unioniste ”Consiliul Unirii” și ”Acțiunea-2012”, in cooperare, ar putea fi, prin cooperare, un catalizator al procesului de reunificare.

Pentru ca, in caz contrar, rabdarea va crapa.

Vitalia PAVLICENCO

Romania Mare, Pentru prima oară în istoria sa, România nu mai plătește tribut nimănui!
Romania Mare, Pentru prima oară în istoria sa, România nu mai plătește tribut nimănui!

Sursa:

[1] pavlicenco.md

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info