La 19 Martie 1919 erau îndepărta…

În cadrul unor măsur…

De Buna Vestire, 25 martie, Cale…

Valea Zălanului este…

Un raport al Curții de Conturi d…

Peste 1000 de baraje…

Remus Borza: "Mă contrariază bug…

"C’est fini la comed…

Propaganda secesionistă, tot mai…

Continuă promovarea …

Mihai Tîrnoveanu: Românii din Ha…

"Brețcu, 9 martie 20…

Cătălin Ivan: "PE nu a reușit să…

Propagandă găunoasă …

PLUS va lupta cu flatulațiile pr…

"Bolșevicăraia" USR-…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Tracii – Istoria ascunsa

Print Friendly, PDF & Email

Istoria antica a Europei ar trebui rescrisa! Inainte ca Roma sa ia ființa, inainte ca Grecia sa infloreasca, neamurile traco-geto-dacice au stapanit teritorii vaste din continentul european și și-au lasat amprenta asupra intregii sale istorii.

In calatoria pe care v-o propunem catre trecutul indepartat al Europei vi se va prezenta o noua perspectiva asupra istoriei antice. Multe dintre lucrurile pe care le credeați deja bine stabilite vor fi zdruncinate. Fapte și evenimente puțin cunoscute vor veni sa redefineasca istoria…

Tracii – Istoria ascunsa

Probele materiale și izvoarele istorice dovedesc ca tracii aveau o cultura avansata si ca erau creatori rafinati de arta, ca lumea greaca a fost puternic influentata de cea traca, grecii preluand de la traci traditii si zeitati.

Tracii - Istoria ascunsă

Tracii – Istoria ascunsă

In acelasi timp, incursiunea in spațiul antic traco-geto-dacic va va aduce in prim plan uimitoare comori antice din aur și argint și personalitațile remarcabile ale unor eroi care au ramas adanc intipariți in memoria umanitatii.

Nu in ultimul rand, veți descoperi ca traco-geto-dacii au ajuns la conducerea Imperiul Roman, un lucru mentionat clar si dincolo de orice discutie de chiar izvoarele antice latine.

 LINK VIDEO AICI

Desigur, odată cu vizionarea acestui film, întrebările de genul:

“De ce nu găsim aceste informații în cărțile noastre de istorie?” sau “Cine vrea să ne fure istoria?” vor deveni mai acute și vor pretinde cu mult mai multă forță un răspuns de la autoritățile politice și științifice românești.

Cititi si : Moldava – cetatea zeului Mol

Tracii - Istoria ascunsă

Tracii – Istoria ascunsă

Cititi si: Tribul Toda, urmasii lui Alexandru Macedon?

Ideea este că redescoperirea adevăratei noastre istorii e un proces accelerat pe care nu îl mai poate opri nimic. Indiferent de forțele care se opun, adevărul despre fabuloasa noastră istorie iese cu iuțeală la lumină. Iar acest lucru are darul de a ne face mai uniți și mai puternici…

Așadar, Omule Bun, te invit să urmărești acest film făcut cu credința că neamul nostru se poate trezi din somnul cel de moarte. Bucură-te de el, meditează asupra acestor informații și fă-l cunoscut tuturor celor din jurul tău!

Daniel Roxin

Tracii - Istoria ascunsă

Tracii – Istoria ascunsă

 

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Transport GRATUIT la peste 50 lei! -50% la 2.000 de titluri