libris.ro

Pradarea Romaniei.Cum a pradat Traian Basescu Romania.Crima organizata. Interesele externe.

Pradarea Romaniei.Cum a pradat Traian Basescu Romania.Crima organizata. Interesele externe.

Acestea sunt titlul si subtitlul volumului scris de catre Victor Gaetan si Ciprian Nastasiu, care mi-a fost daruit de un bun prieten. Ii multumesc. Intai, volumul a aparut in editie samizdat in tiraj limitat, care s-a epuizat imediat. In 2009, Editura Compania a scos o noua editie. In Noiembrie 2009, la Hotelul Hilton din Bucuresti a avut loc lansarea volumului si o conferinta de presa cu autorii care au raspuns intrebarilor.


Pradarea Romaniei.Cum a pradat Traian Basescu Romania.Crima organizata. Interesele externe.

Volumul s-a bucurat de un imens interes de la început datorită subtitlului CUM PRADĂ TRAIAN BĂSESCU ROMÂNIA, atât de direct şi incitant. Citind volumul, descoperim cu surprindere că şi conţinutul este incitant prin dezvăluirea atâtor fără de legi din partea celui ce a fost ales tocmai să vegheze la respectarea legilor, nu să le nesocotească pentru putere şi avere personală. Mai mult, Traian Băsescu nu a ripostat cu contraargumente, ci cu insulte, într-o conferinţă de presă, ceea ce este încă o dovadă  în plus că cele prezentate de autori sunt adevărate.
Autori sunt doi români cinstiţi şi curajoşi.

VICTOR GAETAN este un scriitor româno-american, care trăieşte de mulţi ani la Washington, împreună cu familia. S-a stabilit de tânăr în Statele Unite şi s-a realizat prin el însuşi, întâi pe plan academic, la Harvard  University, iar apoi  la  Washington. A rămas sufleteşte ataşat ţării sale, neamului şi este intrigat de ceea ce se întâmplă  din cauza impostorilor de la conducere.  În introducerea semnată, Victor Gaetan face un scurt rechizitoriu lui Traian Băsescu, începând cu suspendarea lui din 2007, când a pretins că este victima  parlamentarilor pentru că luptă împotriva crimei  organizate. O denaturare grosolană şi o capcană în care au căzut naivii care nu pun faptele înaintea vorbelor. Faptele pe care cei doi autori la expun în volum sunt clare şi dovedesc că Traian Băsescu sprijină, din umbră, crima organizată de străini în România. De asemenea, ne prezintă oamenii cu diferite funcţii şi poziţii care îl sprijină pe Traian Băsescu în protejarea celor implicaţi în crima organizată. Numele lui  Mihai-Răzvan Ungureanu şi Teodor Bakonsky sunt capetele lungului afiş de servili.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


CIPRIAN NASTASIU este timişorean, provine dintr-o familie greco-catolică, ceea ce este foarte important, fiindcă greco-catolicii ăştia sunt întotdeauna mai corecţi şi laborioşi (ora et labora) decât noi, ăştia, ortodocşii. (Ce-a da Domnu’). A terminat Facultatea de Drept la  Bucureşti, apoi s-a întors la Timişoara unde a devenit procuror la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Antidrog Timişoara.

Apoi s-a transferat în Bucureşti la Parchetul General, la biroul procurorului general, rămânând tot în serviciu de cercetarea criminalităţii organizate a căror iţe a început să le dezlege cu ajutorul informaţilor de la S.R.I. şi de la Poliţie. Pe rând, a avut succese în depistarea celor care se ocupau cu drogurile, cu traficul de persoane, a fost procuror în binecunoscutul Dosar Ţigareta.

Prin acest caz s-a apropiat, descoperit şi preocupat de cei ce se ocupă ilegal de traficul şi vânzările de armament. Ajuns în această piaţă internaţională a interlopilor veroşi şi fără scrupule, a intrat în cea mai periculoasă junglă a criminalităţii organizate.

A fost surprins câţi străini activează în România, ce relaţii şi colaterale au, cât de extinsă şi puternică este reţeaua internaţională a criminalităţii. Prin cercetările făcute, prin informaţiile dobândite, pe dovezi a ajuns la concluzia că Traian Băsescu este pilonul ei de sprijin în România.

D.I.I.C.O.T. Directoratul pentru investigarea crimei organizate şi terorismului – a fost înfiinţat şi organizat, central şi teritorial, în 2003. Imediat s-a sprijinit pe Poliţie şi Serviciul Român de Informaţii, s-a conectat la serviciile internaţionale de acelaşi profil. Acest serviciu a fost subordonat procurorului general Ilie Botoş, iar procurorul Ciprian Nastasiu făcea parte din echipa sa.  A continuat investigaţiile în  Dosarul Ţigareta, pentru că în spatele fumului de ţigări se făcea  un mare trafic ilegal de arme.

SHIMON NAOR – evreu născut în România, devenit între timp cetăţean israelian, un bine cunoscut vânzător internaţional de armament, s-a ocupat de traficul şi vânzarea de armament şi în afacerea Ţigareta. A fost depistat, anchetat şi judecat în România. A fost condamnat  câţiva ani la închisoare în 1999. La scurt timp a fost eliberat pe cauţiune şi imediat a şters-o în Israel, unde e bine merçi, şi se ocupă în continuare de traficul cu armament. Statul Român nu  a cerut extrădarea lui, iar statul izraelian are grijă de valoroşi săi cetăţeni. Procurorul şi echipa sa de la Poliţie nu fluieră a pagubă, ci a mirare de la ce înălţime a venit eliberarea pe cauţiune a unui criminal internaţional.

ANUL 2004. Alegeri prezidenţiale în România. În cei patru ani ai tandemului antiromânesc Iliescu-Năstase, dintre care ultimul un adevărat campion al corupţiei, românii s-au săturat şi scârbit de corupţia guvernanţilor şi politicienilor din România. Traian Băsescu a profitat din plin de această stare de spirit a cetăţenilor români şi, cu o abilitate diabolică, şi-a  dus toată  campania de pe poziţia unui viitor preşedinte care va stăvili, prin lege, corupţia în ţara. Românii au închis ochii la tot trecutul şi faptele sale şi l-au ales preşedinte. Odată ales, în beţia succesului, amnezia s-a lăsat peste promisiunile de viitor campion al anticorupţiei, ocupându-se doar de putere şi avere, acoperindu-şi cu grijă trecutul.

OMAR HAYSSAM – om de afaceri siriano-român, etalon al corupţiei, căsătorit cu o româncă cu care are şase copii, plus unul de la o metresă a lui. În urma activităţilor sale infracţionale, a adus statului român o pagubă de două milioane de euro, numai într-o afacere. Pentru acest motiv, cazul a fost transferat pentru investigaţi şi ancheta la D.I.I.C.O.T., în sarcina procurorului Ciprian Nastasiu şi echipei sale de investigaţii. Cu migală şi profesionalism, încep să strângă informaţiile necesare procesului. Pe căi diferite Omar Hayssam aude şi simte că este în colimatorul incoruptibilului procuror şi, atunci, pune la cale:

RĂPIREA ROMÂNILOR ÎN IRAK.  Citind acest volum, rămânem contrariaţi de ceea ce  au prezentatmass media românilor şi adevărul dezvelit de procurorul Ciprian Nastasiu şi echipa sa. Pe scurt, Omar Hayssam a pus la cale un plan şi o afacere pe cât de ingenioasă pe atât de diabolică. Planul a fost să sponsorizeze un grup de ziarişti care să viziteze Irakul, Damascul, unde urmau să fie răpiţi de nişte falşi terorişti aranjaţi de el. După răpire, Omar ar fi intervenit ca intermediar, i-ar fi recuperat devenind eliberatorul, erou în faţa românilor! Ar fi câştigat prestanţa care i-ar fi servit de scut împotriva celor de la D.I.I.C.O.T. A doua parte era afacerea. Răpitorii trebuiau să se arate duri şi hotărâţi la început, dar, odată ce intervenea el, să pară mai înduplecaţi şi să ceară o mare sumă de bani drept răscumpărare. Odată banii primiţi, se vor împărţi cu el, fiindcă era planul lui. Scenariul escrocului internaţional ar fi reuşit dacă nu era incoruptibilul procuror şi brigada lui condusă de comisarul Miron, care, intuindu-i imediat planul, au cerut arestarea sa preventivă. Fără Omar, a urmat partea dificilă, ziariştii români trebuiau răscumpăraţi cât mai repede, până ce nu apar complicaţii din partea răpitorilor, cum se întâmpla  în asemenea cazuri.

FALSA CELULĂ DE CRIZĂ A LUI TRAIAN  BĂSESCU, în plină isterie creată de  mass media, pusă să facă rating sub orice formă, încep negocierile pentru salvarea nefericiţilor jurnalişti, care aveau toată simpatia din parte românilor. Traian Băsescu vrea să strălucească  din nou şi înfiinţează de urgenţă o celulă de criză antitero şi iarăşi îi impresionează pe votanţii lui.  Ciprian Nastasiu, împreună cu comisarul Miron, pleacă la Damasc pentru informaţii şi investigaţii, în timp ce Omar Hayssam este reţinut la Bucureşti. Răpitorii de la Damasc ameninţă cu moartea sau, în fine, eliberarea în schimbul unei sume care depăşea zece milioane de euro. Se acceptă. Şi acum intervine ceva cu totul de necrezut, dar, adevărat, o surpriză repugnantă, oribilă. Statul român acceptă să-i răscumpere, banii se iau dint-un fond special al S.R.I., trec pe la celula de criză şi, de acolo, la răpitori, care numără cu trei milioane mai puţin! Pentru cele de mai sus vă rog să citiţi DVS. capitolul Răscumpărarea şi milioanele dispărute (paginile de la 87 la 91, ediţia apărută la Compania, în 2009). Răpiţii sunt primiţi cu emoţie, iar Traian  Băsescu nu putea să nu fie acolo, să strălucească, să se spună că lui îi aparţine tot meritul în această grea şi nedreaptă luptă cu terorismul internaţional. După care, toate documentele negocierilor şi datele despre sumele jonglate au fost secret închise pentru următorii 50 de ani de către Traian  Băsescu. Cifrele date de autori vin din informaţii din sursele speciale irakiene şi americane. De ce se teme Traian Băsescu de pune lacăte la adevăr?

URMATORUL SCENARIU AL LUI OMAR HAYSSAM este interesant pentru că ne arată  cât de coruptă a ajuns societatea românească la toate nivelele, cum un escroc internaţional a putut cumpăra aproape pe oricine în Bucureşti. Este interesant şi foarte bine descris, din nou recomand volumul. Citindu-l, putem vorbi în cunoştinţa de cauză. Pe scurt, Omar  Hayssam  se îmbolnăveşte şi suferă în închisoare. Odată ajuns pe mâna doctorilor, din doctor în doctor cu asistenţă avocăţească, tocmai de la New York şi Ierusalim, nu glumesc, citiţi cartea, este eliberat din  închisoare. Procurorul nu mai are drept să-l ancheteze, fiind grav bolnav, după cum reiese din certificatele medicale, aşa că este creştineşte să-l redăm familiei în aceste clipe grele. Toată lumea de acord, afară de incoruptibili de la D.I.I.C.O.T., care cer să nu părăsească ţara, pe care Omar o jupoaie atât de mult, să fie ţinut sub supravegherea poliţiei. Omar cu metresa şi poliţia după el pleacă la munte să se refacă şi, surpriză, în aşa stare gravă, dispare. I se pierde urma definitiv! Traian Băsescu face un circ de zile mari, cad demisii la picioarele lui, la insistenţele lui, printre care şi a procurorului general Ilie Botoş, cu toate că în acest caz el nu a avut nici o răspundere. Traian Băsescu îşi freacă mâinile de bucurie fiindcă îşi aduce o păpuşă-marionetă  drept procuror general.

LAURA CODRUŢA KOVESI tânără, înaltă, muncitoare şi atât. Era să uit esenţialul: ascultătoare, motiv pentru care Traian Băsescu a proptit-o acolo. Prima ascultare îndeplinită a procuristei a fost  să-l concedieze pe Ciprian Nastasiu din Centrala D.I.I.C.O.T., eliberându-l  pe Traian Băsescu de incoruptibilul procuror, care-i stătea în coaste. Bine Codruţa! O altă ascultare de serviciu a fost să divorţeze de Eduard Kovesi, care era urmărit pentru furnizarea de informaţii  operative unui ofiţer maghiar de informaţii, divorţ pe care Codruţa l-a acoperit cu ce altceva decât: din motive personale.

SĂ NU UIT DE OMAR HAYSSAM: e bine sănătos, frumos şi rotund la faţă. Între timp, cu  ajutorul românilor, care ştim cât de credincioşi şi omenoşi  sunt, şi-a dus toată familia cu el, plus  copilul metresei, poate şi metresa, dar soţia nu trebuie să ştie asta.  De asemenea, nu se ştie nici faptul că, din când, mai face câte o vizită în România, din prietenie şi din dragoste faţă de România jupuită şi de el.

ÎNCHEIEREA o iau din volumul celor doi, în care sunt şi alte multe dezvăluiri despre prădarea României sub privirea îngăduitoare a campionului anticorupţie: „Omar a câştigat. Sistemul lui Băsescu a câştigat. România a pierdut!

Februarie  2010, Winnipeg, Canada

CORNELIU FLOREA

Romania stat mafiot masonic, Traian Basescu
Romania stat mafiot masonic, Traian Basescu

Sursa:

[1] www.altermedia.info

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info