libris.ro

ISTORIA, ,,HISTORIA” ȘI GHIVECIUL ISTORIC Arta manipularii :,,Dacii se inrudeau cu celții, nu cu geții”

ISTORIA, ,,HISTORIA” ȘI GHIVECIUL ISTORIC Arta manipularii :,,Dacii se inrudeau cu celții, nu cu geții”

De aproape un an si jumatate, de cind activez pe facebook, prin articolele postate am tot afirmat ca se activeaza intens pentru distrugerea istoriei ,,Ridiculizati tradițiile adversarilor. Discreditati-le luminatorii de constiințta, asa suna un principiu din Arta Razboiului a generalului chinez Sun Tzu…

Distorsiunea adevarului istoric, manipularea și diversiunea sint mijloace de a distruge identitatea unui popor si ceea ce vedem acum, daca intr-adevar vedem, este tocmai aceasta lupta abjecta de a distruge poporul roman, nu doar cu ajutorul politicienilor ci și prin intermediul mijloacelor de informare, iar articolele din Historia o demonstreaza cu prisosinta.

Cititi si : Zoe Petre – o mincinoasa nerusinata si inca tolerata

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


ISTORIA, ,,HISTORIA” ȘI GHIVECIUL ISTORIC Arta manipularii :,,Dacii se inrudeau cu celții, nu cu geții”

,,Dacii nu se inrudeau cu getii,, asta o stim, am aflat-o de la Zoe Petre, tot din Historia de fapt coana Joițica nu este la prima abatere ; tot ea afirma, plina de inteligenta ca noi, ,,vorbim latinește și sciem slavonește, adica sintem…varza ! Si culmea, astfel de personaje au un mare impact la publicul cititor ca doar sint oameni cu studii, nu ?

Chestia cu dacii inrudiți cu celții are o oarecare valoare de adevar dar, ceea ce nu știe individul este ca celții sint urmașii cimerienilor plecați din Moldova, cu 5 000 de ani i.e.n., nu intru in detalii, informații puteti gasi in Dacia Preistorica, N. Densusianu.

Problema mai grava este ca in ultimul timp se incearca o diferentiere neta intre daci si geti, o doza de vina purtind-o si Daniel Roxin care insista foarte mult pe dacism in defavoarea geților, oferind neofitilor posibilitatea de a veni cu tot felul de speculatii, cum este cea a geților keltoi, ipoteza inca insuficient documentata.

Nici dacii si nici getii nu aveau scriere constata acest individ. Serios? ,,Am scris chiar si o cartulie in limba getilor”, afirma Ovidiu in Ponticele si daca tembelul nu stie, il informez eu… Ovidiu purta corespondenta cu regele Cotiso, regele poet al getilor!(nu intru in amanunte, am demonstrat-o in ,,Un popor crucificat”).

Asadar, getii aveau scriere, ceea ce inseamna si alfabet, si limba, deci…nu scriau slavoneste asa cum afirma coana Joițica. Care este scopul unor astfel de diversiuni? Simplu…pregatirea terenului pentru…federalizare, actiune care politic poarta numele de regionalizare. Sper totusi sa gresesc desi… ( S. Tudosie)

Sinel Tudosie

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info