RSS

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

ISTORIA, ,,HISTORIA” ȘI GHIVECIUL ISTORIC Arta manipularii :,,Dacii se inrudeau cu celții, nu cu geții”

Print Friendly, PDF & Email

De aproape un an si jumatate, de cind activez pe facebook, prin articolele postate am tot afirmat ca se activeaza intens pentru distrugerea istoriei ,,Ridiculizati tradițiile adversarilor. Discreditati-le luminatorii de constiințta, asa suna un principiu din Arta Razboiului a generalului chinez Sun Tzu…

Distorsiunea adevarului istoric, manipularea și diversiunea sint mijloace de a distruge identitatea unui popor si ceea ce vedem acum, daca intr-adevar vedem, este tocmai aceasta lupta abjecta de a distruge poporul roman, nu doar cu ajutorul politicienilor ci și prin intermediul mijloacelor de informare, iar articolele din Historia o demonstreaza cu prisosinta.

ISTORIA, ,,HISTORIA” ȘI GHIVECIUL ISTORIC Arta manipularii :,,Dacii se inrudeau cu celții, nu cu geții”

,,Dacii nu se inrudeau cu getii,, asta o stim, am aflat-o de la Zoe Petre, tot din Historia de fapt coana Joițica nu este la prima abatere ; tot ea afirma, plina de inteligenta ca noi, ,,vorbim latinește și sciem slavonește, adica sintem…varza ! Si culmea, astfel de personaje au un mare impact la publicul cititor ca doar sint oameni cu studii, nu ?

Chestia cu dacii inrudiți cu celții are o oarecare valoare de adevar dar, ceea ce nu știe individul este ca celții sint urmașii cimerienilor plecați din Moldova, cu 5 000 de ani i.e.n., nu intru in detalii, informații puteti gasi in Dacia Preistorica, N. Densusianu.

Problema mai grava este ca in ultimul timp se incearca o diferentiere neta intre daci si geti, o doza de vina purtind-o si Daniel Roxin care insista foarte mult pe dacism in defavoarea geților, oferind neofitilor posibilitatea de a veni cu tot felul de speculatii, cum este cea a geților keltoi, ipoteza inca insuficient documentata.

Nici dacii si nici getii nu aveau scriere constata acest individ. Serios? ,,Am scris chiar si o cartulie in limba getilor”, afirma Ovidiu in Ponticele si daca tembelul nu stie, il informez eu… Ovidiu purta corespondenta cu regele Cotiso, regele poet al getilor!(nu intru in amanunte, am demonstrat-o in ,,Un popor crucificat”).

Asadar, getii aveau scriere, ceea ce inseamna si alfabet, si limba, deci…nu scriau slavoneste asa cum afirma coana Joițica. Care este scopul unor astfel de diversiuni? Simplu…pregatirea terenului pentru…federalizare, actiune care politic poarta numele de regionalizare. Sper totusi sa gresesc desi… ( S. Tudosie)

Sinel TudosieSite-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info