Legea 247/2005 a carei „mamica” este Monica Macovei a perpetuat o serie de nereguli şi de abuzuri, deschizând calea îmbogăţirii din drepturi litigioase a unora

Legea 247/2005 a carei „mamica” este Monica Macovei, a perpetuat o serie de nereguli şi de abuzuri, deschizând calea îmbogăţirii din drepturi litigioase a unora. In nici o tara din lume nu s-a petrecut jaful care s-a facut la noi in ultimii 10 ani in domeniul imobiliar.

Mostenitori sau falsi mostenitori ai unor indivizi care fusesera deja despagubiti de catre statul roman au pus mana pe cladiri de patrimoniu, terenuri, paduri, munti intregi, mostenitori ai unor criminali de razboi au putut revendica fara nici o piedica adevarate domenii, in unele cazuri sfidand orice inchipuiri, ajungand sa se revendice chiar si sate intregi.

Legea 247/2005 a carei „mamica” este Monica Macovei a perpetuat o serie de nereguli si de abuzuri, deschizand calea imbogatirii din drepturi litigioase a unora.

Adina Anghelescu a amintit că toate retrocedările s-au bazat pe legea 247/2005 făcută de Monica Macovei, iar această lege a perpetuat o serie de nereguli şi de abuzuri, deschizând calea îmbogăţirii din drepturi litigioase a unora.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

„Atenţie, în instanţă nu au acţionat numai oameni obişnuiţi ci şi domnii cu drepturi litigioase, precum ginerele lui Traian Băsescu, Radu Pricop, şi – ce să vezi – ÎCCJ, în 2012, i-a dat dreptate, adică a respins apelul făcut de ANRP”, a spus jurnalistul Antena3.ro.

Şi Bogdan Chireac a criticat legea după care s-au făcut retrocedările în ultimii ani, în România, precizând că a fost generatoare de corupţie la nivel înalt.

„S-a dovedit nu numai că nu a satisfăcut pe cei dezmoşteniţi de regimul comunist, ci, dimpotrivă a fost în favoarea unor băieţi deştepţi care au reuşit să câştige sute de milioane, miliarde”, a spus în emisiunea La ordinea zilei, jurnalistul.

astratex.ro
Diverse cladiri ale unor institutii care deserveau scoli, licee, muzee sau alte destinatii cu scop cultural, educational, sportiv, etc, au ajuns sa fie revendicate de multe ori mai degraba de samsari imobiliari care detineau drepturile litigioase decat de asa zisii proprietari de drept.

Forte multi dintre acesti bani negri rezultati din operatiuni dubioase si chiar dovedite frauduloase in cele mai multe dintre cazuri, au alimentat mafia politica, finantand campaniile electorale a marilor partide, atat a celor aflate la putere in ultimii zece ani, cat si a celor din opozitie.

Legea 247/2005 a carei "mamica" este Monica Macovei a perpetuat o serie de nereguli şi de abuzuri, deschizând calea îmbogăţirii din drepturi litigioase a unora.
Legea 247/2005 a carei „mamica” este Monica Macovei a perpetuat o serie de nereguli şi de abuzuri, deschizând calea îmbogăţirii din drepturi litigioase a unora.

Surse/Note: [1] www.antena3.ro

Glasul.info

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

One thought on “Legea 247/2005 a carei „mamica” este Monica Macovei a perpetuat o serie de nereguli şi de abuzuri, deschizând calea îmbogăţirii din drepturi litigioase a unora

Lasă un răspuns

Next Post

Românii de la Est de Bug

mar mart. 3 , 2015
Pe  11  februarie  2013  la  ora  18.00  ne-am  adunat  circa  100  de  persoane  la  Muzeul  Taranului  Roman cu ocazi  simpozionului ” Romanii  de  la  Est  de  Bug ” organizat  de  dl avocat  dr .  Mihai Nicolae – director  general al  ONG -ului  ” Institutul Fratii  Golescu „. Simpozionul a  debutat  […]
Romanii transnistrieni - Romanizarea dacilor „liberi” din Basarabia!

Poate vă place și:

libris.ro